apokotou1709 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς αν λόγο της συγχώνευσης μπορώ να αποχωρήσω χωρίς πρόστιμο; καλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών και με έστειλαν σε κατάστημα καθώς δεν ειδικεύονται σε αυτά , το κατάστημα μου να πάρω την εξυπηρέτηση πελατών κτλ κτλ τα γνωστά πέρα δώθε … και ακρη δεν βγάζω
Λύση jkoukos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Η συγχώνευση των 2 εταιρειών δεν αποτελεί λόγο αζημίως διακοπής της σύμβασης. Αυτή εξακολουθεί να ισχύει και να δεσμεύει και τα 2 συμβαλλόμενα μέρη και ισχύουν απαράλλαχτα όλα τα διακαιώματα και οι υποχρεώσεις του καθενός. 1
SaFiS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μπορείς να κάνεις ερώτημα στην ΕΕΤΤ. Η Cyta θυμάμαι ότι στους τελευταίους λογαριασμούς της ενημέρωνε για την μετάβαση στο δίκτυο της Voda, την μη μεταβολή των ενεργών συμβολαίων, αλλά έδινε και την επιλογή της αζημίου αποχώρησης αν τελικά ο πελάτης δεν επιθυμούσε να γίνει πελάτης Voda...
jkoukos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, SaFiS είπε αλλά έδινε και την επιλογή της αζημίου αποχώρησης αν τελικά ο πελάτης δεν επιθυμούσε να γίνει πελάτης Voda... Μόνο σε όσους ήταν σε αορίστου που δεν είχαν δέσμευση. Σε κανέναν άλλον. Μάλλον θυμάσαι την περίπτωση της ON Telecom, όπου εκεί ίσχυe αυτό, αλλά ήταν εντελώς διαφορετική. Εκείνη είχε πτωχεύσει και δεν εξαγοράσθηκε ούτε συγχωνεύτηκε με άλλη. Δόθηκε ένα μήνας περιθώριο να μεταβούν σε όποιον πάροχο ήθελε ο καθένας ενώ ή ίδια είχε κάνει συμφωνία με Vodafone και OTE για μεταφορά σε αυτούς όποιους από τους πελάτες ήθελαν μετά από συμφωνία και προσφορά των εταιρειών.
Christyap Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα. εγω θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί δε πρόκειται να απαντήσουν απ τη NOVA. Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούλιο. Θέλω όμως ν πάω στη κοσμοτε γιατί μου πρότειναν καλύτερο συμβόλαιο. Ξερετε ποσο περίπου και τι θα πρέπει να πληρώσω στη WIND/NOVA για τη διακοπή;
Spanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Christyap είπε Καλησπέρα. εγω θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί δε πρόκειται να απαντήσουν απ τη NOVA. Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούλιο. Θέλω όμως ν πάω στη κοσμοτε γιατί μου πρότειναν καλύτερο συμβόλαιο. Ξερετε ποσο περίπου και τι θα πρέπει να πληρώσω στη WIND/NOVA για τη διακοπή; Τι προσφορά δηλαδή σου έκαναν;
Christyap Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Spanos είπε Τι προσφορά δηλαδή σου έκαναν; Τώρα, έχω απεριόριστα όλα στο κινητό, απεριόριστο σταθερό, EON+, internet στα 75€ και η Cosmote τα ίδια, μαζί με Cosmote TV, 56.
Spanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Christyap είπε Τώρα, έχω απεριόριστα όλα στο κινητό, απεριόριστο σταθερό, EON+, internet στα 75€ και η Cosmote τα ίδια, μαζί με Cosmote TV, 56. Πολύ καλά
Christyap Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Spanos είπε Πολύ καλά σκεφτόμουν να την αποδεχτώ μιας και πλέον που η WIND εγινε NOVA, δε με ικανοποιεί στο σήμα. Ελπίζω να μη πληρώσω τα μαλλιοκεφαλα μου για τη διακοπή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα