tzitzikas2 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εχω αγοράσει το Motorola G32 και αγόρασα ένα tempered glass για το μοντέλο αυτό. Το tempered glass δεν έχει τρύπα για να τοποθετηθεί στη θέση που είναι η μπροστινή κάμερα του κινητού. Αυτό δεν είναι πρόβλημα? Έτσι δεν θα αλλοιώνεται η εικόνα της μπροστινής κάμερας αφού μπροστά απο την κάμερα θα βρίσκεται τζαμάκι. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. 2 κινητά έχω αλλάξει μόνο ως τώρα και πάντα τα τζαμάκια που έβαζα είχαν τρύπα για κάμερα και ακουστικό. Και δεν καλύπτει και 100% την οθόνη, είναι λίγο μικρότερο. Το ακουστικό δεν το βλέπω λογικά είναι εκτός οθόνης οπότε δεν θα καλύπτεται απο το tempered glass. Αλλά με την κάμερα θα έχω θέμα.. Δείτε και τις φώτο. Τι λέτε? Ευχαριστώ!! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από tzitzikas2
koutsis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Εχω αγοράσει το Motorola G32 και αγόρασα ένα tempered glass για το μοντέλο αυτό. Το tempered glass δεν έχει τρύπα για να τοποθετηθεί στη θέση που είναι η μπροστινή κάμερα του κινητού. Αυτό δεν είναι πρόβλημα? Έτσι δεν θα αλλοιώνεται η εικόνα της μπροστινής κάμερας αφού μπροστά απο την κάμερα θα βρίσκεται τζαμάκι. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. 2 κινητά έχω αλλάξει μόνο ως τώρα και πάντα τα τζαμάκια που έβαζα είχαν τρύπα για κάμερα και ακουστικό. Και δεν καλύπτει και 100% την οθόνη, είναι λίγο μικρότερο. Το ακουστικό δεν το βλέπω λογικά είναι εκτός οθόνης οπότε δεν θα καλύπτεται απο το tempered glass. Αλλά με την κάμερα θα έχω θέμα.. Δείτε και τις φώτο. Τι λέτε? Ευχαριστώ!! Πολλά τζαμάκια καλύπτουν όλη την οθόνη, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Τώρα για αλλοίωση της εικόνας δεν νομίζω να υπάρχει τόσο θέμα.. 1
tasvar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δεν υπάρχει θέμα. Και εγώ έτσι το έχω και δεν βλέπω διαφορά. 2
tzitzikas2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 το τοποθέτησα, νομίζω δεν βλέπω διαφορά 1
SAFEBAR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 καθάρισε καλά πριν κολλήσεις το τζαμί... 1
tzitzikas2 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Στις 11/2/2023 στις 11:50 ΜΜ, SAFEBAR είπε καθάρισε καλά πριν κολλήσεις το τζαμί... Μι ώρα καθάριζα, ειδικά εκεί που είναι η κάμερα. Είχε μέσα το τζαμί και ένα αυτοκόλλητο για τις σκόνες συνεχώς καθάριζα και πέφταμε νέες σκόνες. Ευτυχώς μόνο σε ένα σημείο πήρε μια μικρή σκόνη κάτω από το τζαμί και άφησε φυσαλίδα μικρή . Ευτυχώς όχι στην κάμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα