Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kthulhou είπε

αχρείαστη να είναι, αλλά δες κ ΠΟΥ θα πάει για επισκευή/έλεγχο κλπ εντός εγγύησης το motorola, 

4 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

με το 1ο γουγλη σερτς μου βγαζει αυτο εδω το σαητ

https://easyservice.gr/service_category/service-motorola/

Here we go;)

• Thanks 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

και παλι παντως κανεις δεν φαινεται να εχει καποια προτιμιση σε καποια απο αυτα τα κιν...

στο ίδιο budget δες Realme 9 κ έβαλαν προσφορά το realme 9 pro 

https://www.bestprice.gr/item/2157633818/realme-9-8gb-128gb.html

https://www.bestprice.gr/item/2157330564/realme-9-pro-8gb-128gb.html

Δημοσ.

Προσωπικά δε θα ξαναπήγαινα σε OnePlus τώρα που έγινε merge το λογισμικό της με το ColorOS. Διαβάζω γενικά για πολλά θέματα και buggy software updates, και εγώ στο δικό μου έχω μείνει ακόμα στο Α11 γιατί οι περισσότεροι που αναβαθμίζουν επιστρέφουν πίσω.

Δημοσ.

θενξ παιδια τελικα τα εδωσα στο g71 και οτι κατσει....γενικα μου αρεσει να το ψαχνω πολυ σε θεματα τεχνολογιας για να βγαλω ενα vfm γιατι μου αρεσει κιολας να το ψαχνω. αλλα κατα τα αλλα ειναι ενα σχετικα φθηνο ποσο για κινητο και αν βγει μαπα το καρπουζι δεν εχω θεμα να το αλλαξω σε 2 χρονια, σε σχεση αυτο που ειχα με android 6+miui+σκατο καμερα...ε σιγουρα καλυτερο θα ειναι

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/2/2023 στις 3:49 ΜΜ, panagiotis54 είπε

θενξ παιδια τελικα τα εδωσα στο g71 και οτι κατσει....γενικα μου αρεσει να το ψαχνω πολυ σε θεματα τεχνολογιας για να βγαλω ενα vfm γιατι μου αρεσει κιολας να το ψαχνω. αλλα κατα τα αλλα ειναι ενα σχετικα φθηνο ποσο για κινητο και αν βγει μαπα το καρπουζι δεν εχω θεμα να το αλλαξω σε 2 χρονια, σε σχεση αυτο που ειχα με android 6+miui+σκατο καμερα...ε σιγουρα καλυτερο θα ειναι

μεγια σου 

και κατι τελευταιο ..καλα εκανες και πηρες του 21 διοτι ολα τα καινουργια που θα παιρνουν ενημερωσεις μετα θα αρχιζουν και θα κολλανε και θα γινονται τα κινητα τους ποιο βαρια.!

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Δυστυχως δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το κιν....η καμερα του ειναι ελαφρως καλυτερη απο το προηγουμενο μου κινητο, δεν υπαρχει/δεν μπορω εγω να περασω twrp+root στο κιν, γενικοτερα λιγοι συζητανε για αυτο, παρολο το 5g η cosmote δεν το υποστηριζει ακομα αρα δεν εχω 5g....

Δημοσ.

Αυτό λέω πως δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω η cosmote λέει πως το κιν μου δεν υποστηρίζεται ακόμα... TWRP δεν παίζει? Πως κανείς root για να βάλεις ένα utube vanced πχ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

Αυτό λέω πως δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω η cosmote λέει πως το κιν μου δεν υποστηρίζεται ακόμα... TWRP δεν παίζει? Πως κανείς root για να βάλεις ένα utube vanced πχ?

Εννοώ να το ενεργοποιήσεις σε συμβατή συσκευή και μετά θα παίξει, ρουτ το vanced δε νομίζω ότι χρειάζεται εγώ χωρίς ρουτ το λειτουργούσα. επίσης  δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έχω τραπεζικές εφαρμογές και gpay σε ρουτ συσκευή.

Δημοσ.

τελικα καλο το motorola ?

Δημοσ.

mid..δεν αισθανομαι πως ανεβηκα κατηγορια ιδιαιτερα σε σχεση με το προηγουμενο κιν μου. δεν λεω σαφως εχω νεοτερη εκδοση android αλλα δεν βλεπω την μπαταρια να αντεχει τρομερα σε 1-2 χρονια απο σημερα, τωρα για τωρα ειναι μια οκ. φωτεινοτητα ειδικα κατω απο τον ηλιο δεν ειναι αυτη που θα ηθελα, φωτογραφιες δεν ειναι ιδιαιτερα καλυτερες απο πριν, για κιν του 2021 δεν εχει κανει ιδιαιτερο traction (κοινως το πηραν λιγοι) με αποτελεσμα να μην υποστηριζεται καθολου απο xda developers/community αν εισαι ανθρωπος που τα σκαλιζει λιγο τα πραγματα, οπως φαινεται και το σχολιο απο πανω "επίσης twrp και τέτοια δεν παίζει σε Motorola."
5g πρεπει να βρεις αλλον με καλυτερο κιν για να το ενεργοποιησεις στην cosmot που ειμαι εγω (οκ βρηκα αλλα οκ...)
Παρολο τα προβληματα που παρουσιαζω εδω, σαν κιν να το παρεις να κανεις τις κλησεις σου, τα γιουτουμπ, δοκιμασα και 1-2 παιχνιδια δεν κολλουσε, ειναι μια χαρα.
Απλα ειχα σχεδον σταματησει να βλεπω διαφημισεις στο xiaomi λογω adguard και τωρα ανοιγω εφαρμογες και μου την σπαει να πεταγεται ad καθε λιγο και λιγακι...για αυτο ηθελα να το ψαξω λιγο παραπανω με twrp,root κτλ...και δεν βλεπω τιποτα online

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...