Προς το περιεχόμενο

Τέλος τον Μάιο το PlayStation Plus Collection του PlayStation 5

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, xavier είπε

ειναι διαθεσιμη σε οποιον εχει ps5 και ps plus

Προφανως. Κανεις δεν δινει δωρεαν games χωρις συνδρομη (περα απο τα κλασικα f2p) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχω εδω και 1μιση χρόνο ps plus. αναβαθμισμένο σε extra τελευταία.

Είδα το άρθρο και είπα να τα κάνω όλα add να υπάρχουν.
Αυτό που είδα είναι ότι η λίστα είναι outdated ή εγώ κάνω κάποιο λάθος. πχ call of duty δεν είναι πλέον free.

Πιθανολογώ ότι στη θέση του έχει μπει κάποιο άλλο. Αν έχει κάποιος μία ενημερωμένη λίστα ας μας τη στείλει. Δυστυχώς, με το list της extra συνδρομής δε μπορώ να διακρίνω ποιοι τίτλοι είναι του collection

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jpater είπε

Πιθανολογώ ότι στη θέση του έχει μπει κάποιο άλλο. Αν έχει κάποιος μία ενημερωμένη λίστα ας μας τη στείλει. Δυστυχώς, με το list της extra συνδρομής δε μπορώ να διακρίνω ποιοι τίτλοι είναι του collection

Μπαίνεις μέσα από το ps5, και έχει συγκεκριμένη κατηγορία για την collection, όπου από εκεί τα κάνεις add, όχι από την λίστα του έξτρα. 

Δεν νομίζω ότι έχει βγει το cod

Επεξ/σία από SabotazNic

μια ερωτηση θελω να κανω και ασ απαντησει οποιος γνωριζει, πηρα πριν καμια βδομαδα ps5 disψ edition καινουργιο.. σκεφτομαι να κανω ps plus prenium... 

ειδα οτι μπορεις να παιξεις καποια παλια παιχνιδια απο ps1-2-3 μεσο stream... ηθελα να ρωτησω ξερει κανεις εαν τα παιχνιδια κανουν κανονικα save progress? δλδ το φτανω π.χ. ενα γκειμ στο 20% μετα θα μπορω να κανω save? η ξανα αρχιζω απο την αρχη ? ευχαριστω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...