Stevenkap Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, σκεφτομαι να αφορασω μεταχειρισμενο 5ετιας μεταξυ 10.000-14.000 Το χρειαζομαι για την πολη και θελω να χει ιπποδυναμη απο 95 και πανω. Εχετε να μου προτεινετε μοντελα ή καποιο σαιτ εκτος του car.gr που να ειναι αξιοπιστο; Ευχαριστω,
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Το car ειναι μονοπωλειο, αλλιως πρεπει να το παρεις με το ποδι και με τα τηλέφωνα
blackhill66 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 14 χιλιαρικα!!!!! μεταχειρισμενο?? παρε κανα καινουργιο και αν δεν φτανουν βαλε καμμια δοση να σου λενε μεγεια και οχι αντε γεια
PLACEBO_89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 23 ώρες πριν, Stevenkap είπε Καλησπέρα, σκεφτομαι να αφορασω μεταχειρισμενο 5ετιας μεταξυ 10.000-14.000 Το χρειαζομαι για την πολη και θελω να χει ιπποδυναμη απο 95 και πανω. Εχετε να μου προτεινετε μοντελα ή καποιο σαιτ εκτος του car.gr που να ειναι αξιοπιστο; Ευχαριστω, Δεν υπαρχει αξιοπιστο στα καινουργια! Κοιτας το λιγοτερο κακο.. Το οτι μπορει να χαλασει κατι σε ευλογο χρονικο διαστημα αλλα να θες τα τριπλασια χρηματα σε σχεση με ενα παλιο να το βρασω εγω αν αυτο λεγεται αξιοπιστια!!! Στα καινουργια ολα ειναι ακριβα! Εκτος αν η δουλεια σου ειναι να καθεσαι καπου με ενα φτερο και να παιρνεις 1500ευρω!!! Δηλαδη σε καποιον ειναι πολλα να δωσει πχ 15-25000ευρω και απο την αλλη θεωρει φθηνη την συντηρηση του!!! Πλαναται πλανην οικτραν!!! Για να περπαταει νευρικα/σβελτα μεσα στην πολη δεν χρειαζεται να ειναι πολλα αλογα! Κοιτα τη ροπη να την βγαζει χαμηλα και να εχει σωστες σχεσεις μεταδοσης!!! Ακομα και ενα ηλεκτρογκαζο ''ετεροχρονισμενης'' αποκρισης μπορει να αδικει τις επιδοσεις για μεσα στην πολη!!! Γενικα ειναι πολλοι παραγοντες για το τελικο αποτελεσμα!
bikey77 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Δεν υπαρχει αξιοπιστο στα καινουργια! Κοιτας το λιγοτερο κακο.. Το οτι μπορει να χαλασει κατι σε ευλογο χρονικο διαστημα αλλα να θες τα τριπλασια χρηματα σε σχεση με ενα παλιο να το βρασω εγω αν αυτο λεγεται αξιοπιστια!!! Στα καινουργια ολα ειναι ακριβα! Εκτος αν η δουλεια σου ειναι να καθεσαι καπου με ενα φτερο και να παιρνεις 1500ευρω!!! Δηλαδη σε καποιον ειναι πολλα να δωσει πχ 15-25000ευρω και απο την αλλη θεωρει φθηνη την συντηρηση του!!! Πλαναται πλανην οικτραν!!! Για να περπαταει νευρικα/σβελτα μεσα στην πολη δεν χρειαζεται να ειναι πολλα αλογα! Κοιτα τη ροπη να την βγαζει χαμηλα και να εχει σωστες σχεσεις μεταδοσης!!! Ακομα και ενα ηλεκτρογκαζο ''ετεροχρονισμενης'' αποκρισης μπορει να αδικει τις επιδοσεις για μεσα στην πολη!!! Γενικα ειναι πολλοι παραγοντες για το τελικο αποτελεσμα! Σου έχει χαλάσει η τελεία ή πάντα μιλάς έτσι λες και φωνάζεις;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Vw Polo,Opel Corsa.Hyundai i20,Toyota Yaris,Ford fiesta,Renault Clio,Nissan Micra,Suzuki Swift,Citroën c3,Peugeot 208 κλπ. Αυτά όλα μοντέλα 2017-2020.Όλα το ίδιο αξιόπιστα είναι.Δες και στα μεταχειρισμένα από επίσημες αντιπροσωπείες.
Titos301 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 παρε ενα toyota yaris, αθανατα αυτοκινητα
geomrk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Opel Astra εγω πηρα του 17' 14500,μπορεις να βρεις και φθηνοτερα. με 136 αλογα
aligato1000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Στις 3/2/2023 στις 5:48 ΜΜ, Stevenkap είπε Καλησπέρα, σκεφτομαι να αφορασω μεταχειρισμενο 5ετιας μεταξυ 10.000-14.000 Το χρειαζομαι για την πολη και θελω να χει ιπποδυναμη απο 95 και πανω. Εχετε να μου προτεινετε μοντελα ή καποιο σαιτ εκτος του car.gr που να ειναι αξιοπιστο; Ευχαριστω, Κοίτα carista Θεσσαλονίκη. Και μετά κοίτα spotawheel και spot mechanic για ελενχο μεταχειρισμένου..εγώ θα κοίτα mazda3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα