paokozani13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Γνωρίζει κάποιος αν τα μεταπτυχιακά του εαπ είναι καλού επιπέδου; Αναφέρομαι στα μεταπτυχιακά Mba και στα χρηματοοικονομικά.
pix_lax82 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Κανω μια εισαγωγή. Εχω 2 μεταπτυχιακά και τώρα είμαι στο τρίτο που τυγχάνει να το κάνω στο ΕΑΠ. Θα σου πω αυτο που λέω σε οποιον ξεκινά να κάνει σπουδές. Δεν υπάρχει καλο και κακό επίπεδο σε γενικές γραμμές. Εχει να κάνει με την θέληση και την διαθεση του καθε φοιτητή νάσχοληθει με το αντικείμενο που σπουδάζει. Το Πανεπιστήμιο δινει τις κατευθυντήριες γραμμές το πόσο πολυ θα εμβαθύνει ο φοιτητης είναι στη δική του ευχέρεια. Τώρα οσο αφορα το ΕΑΠ η δική μου εμπειρια αλλα και κάποιων γνωστών σε αλλα γνωστικα αντικείμενα ειναι αρκετά θετική. Οι σημειώσεις ειναι αξιόλογες και οι καθηγητές στη πλειοψηφία τους εαν θες να ασχοληθεις παραπάνω σε βοηθάνε και σου δινουν επιπλέον υλικο. 1
yannis27gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Ναι. Υπάρχει αυτή η παρανόηση ότι το ΕΑΠ είναι εύκολο επειδή δέχεται φοιτητές χωρίς εξετασεις, αλλά δεν ισχύει. Θελει δουλειά κι από κει και πέρα είναι στο χέρι σου να προχωρήσεις ακόμη περισσότερο. 1
Dark_panel Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Επειδη σπουδαζω ΕΑΠ (σε προπτυχιακο βεβαια), κι επειδη γνωριζω ατομα που εχουν κανει μεταπτυχιακα εκει, μπορω να σου πω οτι το επιπεδο ειναι παρα πολυ καλο, και σε καποια τμηματα, ειναι ισως καλυτερο απο το μεσο επιπεδο αντιστοιχου τμηματος, συμβατικου πανεπιστημιου. Σου διδεται υπεραρκετο υλικο αλλά τη μελετη την κανεις μονος σου ουσιαστικα. Ειναι ευκολο να μπεις, δυσκολο ομως να βγεις. Πολλοι νομιζουν οτι επειδη πληρωνουν, το ΕΑΠ ειναι το τσιφλικι τους κ τους χρωσταει χαρη (μαζι με το πτυχιο)..δεν ειναι καθολου ετσι, λειτουργει με βαση τον δικο του σχεδιασμο κι οχι τα καπριτσια των εκαστοτε ομαδων φοιτητων. Θελω να πω οτι, αν νομιζεις οτι θα μπεις εκει, θα πληρωσεις και θα σου ταχυδρομισουν το πτυχιο, μη χασεις το χρονο σου τζαμπα. Θελει πολυ δουλεια, χρονο και κοπο. Αν πας συνειδητοποιημενος, θα εισαι κομπλε. 2
velociraptoras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Στις 3/2/2023 στις 5:29 ΜΜ, paokozani13 είπε Γνωρίζει κάποιος αν τα μεταπτυχιακά του εαπ είναι καλού επιπέδου; Αναφέρομαι στα μεταπτυχιακά Mba και στα χρηματοοικονομικά. Όπως και τα αντίστοιχα αλλων πανεπιστημίων. πρέπει όμως να ασχοληθείς σοβαρά. Εμένα μια ενότητα πληροφορικής που πήρα κάποτε μου φάνηκε πολύ δυσκολη ενώ αλλο πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν ευκολο να το βγάλω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα