Gripop7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα οποίος γνωρίζει και μπορεί να με βοηθήσει πηρα το xiaomi redmi note 11E έχω κατεβάσει αρκετές εφαρμογές που χρειάζομαι αλλα συγκεκριμένα οι εφαρμογές. gov.gr wallet.MyHealth μέχρι στιγμής δεν μπορω να τις χρησιμοποιήσω διοτι λεει ανιχνευτικε root πρόσβαση οποτε με πεταει εξω ενω το κινητό δεν ειναι rooted έχει κάποιος κάποια λυση να με βοήθησει?
jim_p Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Αν εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι root, το επιστρεφεις για doa.
Gripop7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Το εχω ελέγξει με αρκετές εφαρμογές αλλα να δω αν ειναι rooted αλλα ολες μου λενε οτι δεν δεν είναι το κινητό το πηρα δεύτερο χέρι αλλα είναι λίγων ημερών
chios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Ανέβασε ένα screenshot από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε τι λογισμικό φοράει
Gripop7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Aυτο έτσι Απο οτι ειδα και κατάλαβα είναι η κινεζική έκδοση με το playstore οχι η global και δεν επιτρέπει σε κάποιες εφαρμογές κυρίως τράπεζες κτλ να ανοίξουν λόγο ασφαλείας της τράπεζας.Γινεται να του φλασαρω την global version η ειναι ρισκο?
chios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) το συγκεκριμένο τηλέφωνο προορίζετε μόνο για την κίνα και ναι φοράς ρομ πειραγμένη, πιθανό είναι και ξεκλείδωτός ο bootloader, global rom δεν υπάρχει ούτε θα βγει, επίσης πολύ βασικό ΄δεν έχει τη βασική μπάντα Β20 για το 4G και σίγουρα θα έχεις πρόβλημα, εγώ δε θα το κρατούσα με τίποτα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από chios
Gripop7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Οκ ευχαριστώ πολύ πάει για δρόμο τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα