Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας! Ενδιαφέρομαι για ένα καλό λάπτοπ-δυνατό εργαλείο, αρχικά για την σύνταξη της διπλωματικής μου εργασίας και μελλοντικά για τις ανάγκες της δουλειάς μου(οικονομολόγος). Σκεφτόμουν το dell inspiron 3520 i7-1255u/16gb/512gb αλλά δεν είναι πουθενά διαθέσιμο και μου είπαν ίσως επειδή ετοιμάζει αναβάθμιση η Dell, την οποία μου την σύστησαν πολλοί ανεπιφύλακτα. Εσείς τι λέτε? Έχετε να προτείνετε κάποιο αντίστοιχο?

Δημοσ.

Στις γκρίζες αγορές είναι! Στο επίσημο δίκτυο διανομής δεν είναι.. γι αυτό προβληματιζομαι μήπως επειδή σταμάτησε την διανομή τους ετοιμάζει κάτι αναβαθμισμένο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BohemianRhapsody είπε

Στις γκρίζες αγορές είναι! Στο επίσημο δίκτυο διανομής δεν είναι.. γι αυτό προβληματιζομαι μήπως επειδή σταμάτησε την διανομή τους ετοιμάζει κάτι αναβαθμισμένο.

ρε φιλε τι γκριζες αγορες και πρασινα αλογα λες?

βγηκε το μοντελο το αγορασαν διαφορα καταστηματα και το πουλανε

εδω δεν ειναι επισημο δηλαδη?

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details.asp?productid=244-94-DENSR3520B&utm_source=index&utm_medium=carousel&utm_campaign=hot&

πατε καλα?

οποιος στα ειπε αυτα σε κοροιδευει να ξερεις.

επισης παντα θα βγαινει κατι καινουργιο...τι λογικη ειναι αυτη?

Δημοσ.

14 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε

ρε φιλε τι γκριζες αγορες και πρασινα αλογα λες?

βγηκε το μοντελο το αγορασαν διαφορα καταστηματα και το πουλανε

εδω δεν ειναι επισημο δηλαδη?

https://www.exclusivestores.gr/dell/dell_product_details.asp?productid=244-94-DENSR3520B&utm_source=index&utm_medium=carousel&utm_campaign=hot&

πατε καλα?

οποιος στα ειπε αυτα σε κοροιδευει να ξερεις.

επισης παντα θα βγαινει κατι καινουργιο...τι λογικη ειναι αυτη?

Καλε μην εξαπτεσαι αρχικα..πες απλά δεν γνωρίζω τι σημαίνει αυτός ο όρος και μην λες πολλά πολλά χωρίς να έχεις γνώσεις. Και δεν είπα ποτέ ότι είναι κακό, είναι νόμιμο αλλά όχι επίσημο. Κ εγω άλλο έχω ρωτήσει και έχετε εστιάσει στο αν είναι διαθέσιμο ή οχι. Τι λέτε για το συγκεκριμένο μοντέλο, την γνώμη σας έχω ζητήσει και αν δεν εγκρίνετε αν έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε αυτο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...