Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συζητουσα με φιλο σημερα, που καταπιανεται με τα παντα ολα, και μου ειπε το απιθανο αλλα...ευστοχο, αν τα τυλιξω με χοντρο ναυλον, απο πανω να βαλω αν εχω και κουκουλα αυτοκινητου αν εχω καμια προχειρη! Μιλαμε για τρομερη καλυψη ετσι...καθως οι κουκουλες ειναι πολυ ανθεκτικες, αλλα δυστυχως την προηγουμενη κουκουλα που ειχα την δωρισα μαζι με το αμαξι οταν το πουλησα...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mindreader είπε

Συζητουσα με φιλο σημερα, που καταπιανεται με τα παντα ολα, και μου ειπε το απιθανο αλλα...ευστοχο, αν τα τυλιξω με χοντρο ναυλον, απο πανω να βαλω αν εχω και κουκουλα αυτοκινητου αν εχω καμια προχειρη! Μιλαμε για τρομερη καλυψη ετσι...καθως οι κουκουλες ειναι πολυ ανθεκτικες, αλλα δυστυχως την προηγουμενη κουκουλα που ειχα την δωρισα μαζι με το αμαξι οταν το πουλησα...

θα βοηθούσε μόνο αν χτυπούσε ήλιος . Το πρόβλημά σου είναι η υγρασία και ποντίκια/γάτες

Πάντως όσο νωρίτερα πάρεις απόφαση να τα δώσεις τόσο το καλύτερο , δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να κρατάς έπιπλα που ποτέ δε θα χρειαστούν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

To πλαστικό θα εγκλωβίσει  υγρασία ,θες λινάτσα  https://eshop.tilkis-alevras.gr/en/λινατσες-μουσαμαδες/1846-λινατσα-ρρ-ραμμενη.html

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...