Crash24 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μετά την είδηση ότι επενδύει πολλά δισεκατομμύρια δολάρια στην OpenAI, η Microsoft ενσωματώνει την τεχνολογία της εταιρείας σε περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες της. Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Teams Premium είναι πλέον ευρέως διαθέσιμο. Η υπηρεσία διαθέτει μεγάλα γλωσσικά μοντέλα που υποστηρίζονται από το GPT-3.5 της OpenAI, μαζί με άλλη τεχνολογία που αποσκοπεί στο να κάνει τις συναντήσεις "πιο έξυπνες, εξατομικευμένες και προστατευμένες", αναφέρει η εταιρεία. Το Teams Premium προσφέρει κεφάλαια που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη στο PowerPoint Live και "εξατομικευμένα timeline markers για το πότε φεύγετε και πότε συμμετέχετε σε μια συνάντηση". Οι ζωντανές μεταφράσεις (live translations) στις λεζάντες είναι επίσης διαθέσιμες. Τους επόμενους μήνες, το Teams Premium θα είναι σε θέση να δημιουργεί αυτόματα σημειώσεις συσκέψεων με τη βοήθεια του GPT-3.5. Οι χρήστες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε προτάσεις εργασιών και action items που θα δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη. Η Microsoft πιθανότατα θα επεκτείνει τα χαρακτηριστικά AI του Teams Premium με την πάροδο του χρόνου. Η εταιρεία ανακοίνωσε τον προηγούμενο μήνα την υπηρεσία Azure OpenAI Service για προγραμματιστές, μαζί με ένα εργαλείο που βοηθά τους αρχάριους να δημιουργήσουν τις δικές τους εφαρμογές καθώς και μια εφαρμογή σχεδιασμού που και οι δύο βασίζονται στην τεχνολογία OpenAI. Οι φήμες αναφέρουν ότι η Microsoft ετοιμάζεται να ενσωματώσει το ChatGPT -το εκπληκτικά δημοφιλές chatbot του OpenAI- στο Bing για καλύτερα αποτελέσματα αναζητήσεων. Παρόμοια τακτική αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα και η Google που εργάζεται πάνω στη δική της τεχνολογία AI chatbot. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
dreamerchris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Σ'ωραία microsoft!!! πρώτη σοβαρή εφαρμογή AI! 1
Agent_Orange Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 αμα γίνετε να βάζω το bot να παριστάνει εμένα στα ηλίθια meetings θα λέει (εκτός του ότι θα μιλάει πιο έξυπνα απο μένα) 1
Fotis_Greece Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 α καλα, και εμεις που το ειχαμε free πρεπει να πληρωσουμε λεει https://office-watch.com/2023/teams-free-classic-is-shutting-down-whats-next/
Retromaniac Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε αμα γίνετε να βάζω το bot να παριστάνει εμένα στα ηλίθια meetings θα λέει (εκτός του ότι θα μιλάει πιο έξυπνα απο μένα) Σίγουρα θα γίνει και αυτό. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα πληρωνόμαστε ο καθένας ανάλογα με το πόσα έχει επενδύσει σε χρήμα και χρόνο στο bot του για να το εξειδικεύσει και να προσφέρει στην παγκόσμια και κοινή νοημοσύνη του AI. Ωραίο Σενάριο για ταινία θα ήταν αυτό. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από Retromaniac 2 1
alejsalonica Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Σίγουρα θα γίνει και αυτό. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα πληρωνόμαστε ο καθένας ανάλογα με το πόσα έχει επενδύσει σε χρήμα και χρόνο στο bot του για να το εξειδικεύσει και να προσφέρει στην παγκόσμια και κοινή νοημοσύνη του AI. Ωραίο Σενάριο για ταινία θα ήταν αυτό. Για ταινία τρόμου. 1 1 1
gadgetseek Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λέτε να κοπάσει κάπως η παντοκρατορία του Google search.. Δε με χαλάει.. Καθόλου όμως.. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από gadgetseek 1
anifiend Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 49 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε αμα γίνετε να βάζω το bot να παριστάνει εμένα στα ηλίθια meetings θα λέει (εκτός του ότι θα μιλάει πιο έξυπνα απο μένα) Νομίζω η πρώτη σκέψη που έχουν οι περισσότεροι είναι αυτή. Σε κάποιο επόμενο version θα γίνει κι αυτό. Και μετά σε κάποιο άλλο version το bot θα σε αντικαταστήσει γενικώς γιατί μάλλον θα δουλεύει πιο έξυπνα από εσένα (και εμένα). 2
basilis_k6 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 εγω ακόμα πάντως οταν γράφω κατι στα ελληνικα σαν (ηος διδ ηε ψαμε ηερε?) γιατι ξέχασα να αλλάξω γλώσσα, πρεπει να το σβησω, να αλλαξω γλωσσα και να το ξαναγράψω. τοσο δυσκολο ειναι να το φτιάξει η Microsoft αυτο? 1
mindlord Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, gadgetseek είπε Λέτε να κοπάσει κάπως η παντοκρατορία του Google search.. Δε με χαλάει.. Καθόλου όμως.. Ήδη το έχω αντικαταστήσει σε πολλές αναζητήσεις. Από το να ψάχνω ένα κάρο sites στα αποτελέσματα της Google να βρω αυτό που θέλω, μου δίνει την απάντηση που έψαχνα (με τεράστια επιτυχία) και απλά μετά επιβεβαιώνω με τη βοήθεια της Google. γλυτώνει αρκετό χρόνο και προσωπικά στο σύντομο μέλλον πιστεύω θα αναλάβει τη σκυτάλη από το google search που μας υπηρετεί τόσα χρόνια και στον υπόλοιπο κόσμο, που είναι εκτός τεχνολογικού κλάδου και μεγαλύτερης ηλικίας. 1
Vasilisxd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, gadgetseek είπε Λέτε να κοπάσει κάπως η παντοκρατορία του Google search.. Δε με χαλάει.. Καθόλου όμως.. Perplexity όπως έλεγε και ένας φίλος εδώ μέσα. Έχω αντικαταστήσει περίπου το 50% των αναζητήσεων μου. 1 1 1
galacticusx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Όλοι θα γίνουμε ΑΙ trainers με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ο μοναδικός τρόπος να ξεφύγεις είναι να κάνεις unplug και να πας να φυτεύεις πατάτες. Και το τελευταίο θα αρχίζει να μοιάζει όλο και λιγότερο με αστείο.
Nera1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Στις 3/2/2023 στις 2:36 ΜΜ, anifiend είπε Νομίζω η πρώτη σκέψη που έχουν οι περισσότεροι είναι αυτή. Σε κάποιο επόμενο version θα γίνει κι αυτό. Και μετά σε κάποιο άλλο version το bot θα σε αντικαταστήσει γενικώς γιατί μάλλον θα δουλεύει πιο έξυπνα από εσένα (και εμένα). Το αρθρο λεει ξεκαθαρα το αντιθετο.Θα ελεγχει προφανως και ποσο engaged εισαι στη συναντηση. Η τιμή αφορα το ταγιερ και τα τακουνια που θα φοραει το openAI στα μιτινγκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα