MrRush Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum! Περνάω μια οδύσσεια για να πάρω στην κοπέλα μου ένα Pixel 6a 5G μιας και το πρώτο που παρήγγειλα από Amazon Γερμανίας (sold by and dispatched by Amazon) χάθηκε στην μεταφορά και αφού περίμενα όσες μέρες μου ζήτησαν για να δούμε μήήήήήήήήήήπως και φτάσει, τελικά μου έκαναν refund, όπου παρήγγειλα ξανά από Amazon Γαλλίας, πάλι me πωλητή και αποστολέα το Amazon. Σήμερα λοιπόν ήρθε το πακετάκι, το άφησε ο αρχιτεμπέλης της Γενικής Ταχυδρομικής που επιμένει να συνεργάζεται η UPS για τα πακέτα εκτός Αθηνών στο ισόγειο και κατέβηκα να το πάρω εγώ αντι να ανέβει την σκάλα μέρχρι τον πρώτο όροφο να μου το δώσει. Το πακέτο ήταν ελαφρύ "μπα" λέω, "τόσο ελαφρύ είναι το πακέτο"; Το ανοίγω και το κινητό δεν υπήρχε μέσα. Αντί για το κινητό, είχε μέσα αυτό το PB E42 που ούτε ξέρω τι είναι και από ότι φαίνεται, κάποιος έξυπνος στην διαδρομή το άνοιξε, πήρε από μέσα το κινητό και το έκλεισε με ταινία και καλά ότι δεν φαίνεται πως έχει πειραχτεί. Το Amazon που μίλησα με Google Translate μου είπε πως θα περιμένουν να φανεί ως ολοκληρωμένη η παραγγελία και θα μου στείλουν άλλο, όμως κάποιος έχει γίνει 2 φορές μάγκας με παραγγελία από το Amazon, μία με το πρώτο πακέτο που "χάθηκε" τελείως και μία τώρα με αυτό που ανοίχτηκε και πήραν από μέσα το κινητό. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από MrRush
alfaeffe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Επρεπε να τραβηξεις με βιντεο το unboxing και μαλιστα γυρνοντας το πακετο γυρω γυρω, πανω κατω για να φαινεται οτι δεν το εχεις ανοιξει ακομα. 2
Ntinaras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, MrRush είπε Καλησπέρα στο forum! Περνάω μια οδύσσεια για να πάρω στην κοπέλα μου ένα Pixel 6a 5G μιας και το πρώτο που παρήγγειλα από Amazon Γερμανίας (sold by and dispatched by Amazon) χάθηκε στην μεταφορά και αφού περίμενα όσες μέρες μου ζήτησαν για να δούμε μήήήήήήήήήήπως και φτάσει, τελικά μου έκαναν refund, όπου παρήγγειλα ξανά από Amazon Γαλλίας, πάλι me πωλητή και αποστολέα το Amazon. Σήμερα λοιπόν ήρθε το πακετάκι, το άφησε ο αρχιτεμπέλης της Γενικής Ταχυδρομικής που επιμένει να συνεργάζεται η UPS για τα πακέτα εκτός Αθηνών στο ισόγειο και κατέβηκα να το πάρω εγώ αντι να ανέβει την σκάλα μέρχρι τον πρώτο όροφο να μου το δώσει. Το πακέτο ήταν ελαφρύ "μπα" λέω, "τόσο ελαφρύ είναι το πακέτο"; Το ανοίγω και το κινητό δεν υπήρχε μέσα. Αντί για το κινητό, είχε μέσα αυτό το PB E42 που ούτε ξέρω τι είναι και από ότι φαίνεται, κάποιος έξυπνος στην διαδρομή το άνοιξε, πήρε από μέσα το κινητό και το έκλεισε με ταινία και καλά ότι δεν φαίνεται πως έχει πειραχτεί. Το Amazon που μίλησα με Google Translate μου είπε πως θα περιμένουν να φανεί ως ολοκληρωμένη η παραγγελία και θα μου στείλουν άλλο, όμως κάποιος έχει γίνει 2 φορές μάγκας με παραγγελία από το Amazon, μία με το πρώτο πακέτο που "χάθηκε" τελείως και μία τώρα με αυτό που ανοίχτηκε και πήραν από μέσα το κινητό. Στο χερι στο παρεδωσε η το αφησε σε καμια πολυκατοικια κατω?
MrRush Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Στο χερι στο παρεδωσε η το αφησε σε καμια πολυκατοικια κατω? Το αφήνει κάτω αλλά μένω σε οροφοδιαμέρισμα και κατέβηκα αμέσως να το πάρω, δεν υπάρχει περίπτωση να το πείραξε κανένας. 35 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Επρεπε να τραβηξεις με βιντεο το unboxing και μαλιστα γυρνοντας το πακετο γυρω γυρω, πανω κατω για να φαινεται οτι δεν το εχεις ανοιξει ακομα. Έβγαλα φωτογραφία, στο Amazon που ρώτησα δεν θέλουν αποδείξεις μου λένε, είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον λογαριασμό μου, οπότε πιστεύω πως είναι πιο ελαστικοί από ότι αν είχα νέο account χωρίς προηγούμενες παραγγελίες.
micos000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Πάντως, ωραίο mystery box πήρες. 10 ώρες πριν, MrRush είπε Αντί για το κινητό, είχε μέσα αυτό το PB E42 που ούτε ξέρω τι είναι Θήκη για να φορτίζεις μπαταρίες πομποδέκτη vhf της Midland.
SabotazNic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, alfaeffe είπε Επρεπε να τραβηξεις με βιντεο το unboxing και μαλιστα γυρνοντας το πακετο γυρω γυρω, πανω κατω για να φαινεται οτι δεν το εχεις ανοιξει ακομα. Δεν ξερω πως σας εχει κολλησει αυτο με το video unboxing, αλλα δεν στεκει πουθενα. Ασε που λεει οτι η συσκευασια εχει ξανα κλεισει, και θα μπορουσε να το εχει κανει και ο ιδιος
dkmaster Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν ξερω πως σας εχει κολλησει αυτο με το video unboxing, αλλα δεν στεκει πουθενα. Ασε που λεει οτι η συσκευασια εχει ξανα κλεισει, και θα μπορουσε να το εχει κανει και ο ιδιος Μικρή παρένθεση για τη βιντεοσκόπηση για εδώ που βρίσκομαι. Παρότι συμφωνώ και για εμένα δεν λέει κάτι γιατί μπορείς να κάνεις ό,τι θες πριν τραβήξεις το βίντεο, όποτε αγοράζω κάτι μέσω ίντερνετ πλέον γράφει και κατά την παραγγελία και πάνω στο κουτί όταν παραδίδεται Βήμα 1) Συσκευασία προϊόντος από πωλητή, βήμα 2) παράδοση σε μεταφορική, βήμα 3) παράδοση σε παραλήπτη, βήμα 4) έλεγχος του πακέτου και λήψη φωτογραφιών και βίντεο κατά το άνοιγμα. Κάποια καταστήματα αναφέρουν επίσης ρητά χωρίς βίντεο ανοίγματος και φωτό από όλες τις πλευρές δεν κάνουν επιστροφές χρημάτων κ.λπ.. 2
Λύση MrRush Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Τελικά μετά από πολύ (και το τονίζω πολύ) πήγαινε έλα με τους απροσάρμοστους Γάλλους που δε δέχονται να μιλήσουν Αγγλικά και δεν κοιτάνε τα logs για να μάθουν τι συμβαίνει με το case μου, πήρα τα λεφτά μου πίσω. Έτρεξαν εσωτερική έρευνα η οποία δεν μου είπαν τελικά τι έβγαλε πέρα από το ότι θα πάρω πίσω τα λεφτά μου. Το έτρεξα και με την UPS από την μεριά μου με μια εξαιρετικά εξυπηρετική κυρία που ήταν στο αρμόδιο τμήμα, εννοείται πως δεν ξαναγοράζω από Γαλλικό Amazon λόγω της κακής εξυπηρέτησης με την γλώσσα. 2
SabotazNic Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, MrRush είπε Το έτρεξα και με την UPS από την μεριά μου με μια εξαιρετικά εξυπηρετική κυρία offtopic αλλα και εγω που ετυχε να εχω ανοιχτο δεμα με αδειο περιεχομενο, στην fedex ηταν πολυ εξυπηρετικοι. Βασικα, αρχικα το μαρκαρε κατευθειαν ως ανοιχτο το παιδι που μου εφερε το δεμα και ειπε οτι το κολλησε ο ιδιος με ταινια (φαινοταν κιολας). Εν τελει το ανοιξα, ηταν αδειο, και ενημερωσα την fedex και το τρακινγκ ειχε ηδη επισυμανση του συμβαντος. Μου εδωσαν και εναν αριθμο case, το προωθησα στην εταιρεια και μου εστειλαν ξανα την παραγγελια. Μετα απο καποιες μερες με ενημερωσαν οτι δεν καταφερε να βρεθει το περιεχομενο. 1
MrRush Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε offtopic αλλα και εγω που ετυχε να εχω ανοιχτο δεμα με αδειο περιεχομενο, στην fedex ηταν πολυ εξυπηρετικοι. Βασικα, αρχικα το μαρκαρε κατευθειαν ως ανοιχτο το παιδι που μου εφερε το δεμα και ειπε οτι το κολλησε ο ιδιος με ταινια (φαινοταν κιολας). Εν τελει το ανοιξα, ηταν αδειο, και ενημερωσα την fedex και το τρακινγκ ειχε ηδη επισυμανση του συμβαντος. Μου εδωσαν και εναν αριθμο case, το προωθησα στην εταιρεια και μου εστειλαν ξανα την παραγγελια. Μετα απο καποιες μερες με ενημερωσαν οτι δεν καταφερε να βρεθει το περιεχομενο. Το πρόβλημα με την UPS είναι πως συνεργάζεται με Γενική Ταχυδρομική η οποία είναι ότι κάτσει. Στην πόλη που μεγάλωσα και στην περιοχή μου στην Αθήνα ήταν μια χαρά, στην Πάτρα είναι για τα σκουπίδια. Ο διανομέας δεν ανέβηκε να μου δώσει το πακέτο, οπότε δεν είχα την ευκαιρία να του πω "ώπα μισό γιατί αυτό φαίνεται ανοιγμένο". Τώρα θα του πω να περιμένει να κατέβω να δω το πακέτο μην γίνει καμιά στραβή πάλι, περιμένουμε ένα μήνα να έρθει κινητό που πρώτη φορά παραγγείλαμε αρχές Γενάρη.
christo7s Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, MrRush είπε Τελικά μετά από πολύ (και το τονίζω πολύ) πήγαινε έλα με τους απροσάρμοστους Γάλλους που δε δέχονται να μιλήσουν Αγγλικά και δεν κοιτάνε τα logs για να μάθουν τι συμβαίνει με το case μου, πήρα τα λεφτά μου πίσω. Έτρεξαν εσωτερική έρευνα η οποία δεν μου είπαν τελικά τι έβγαλε πέρα από το ότι θα πάρω πίσω τα λεφτά μου. Το έτρεξα και με την UPS από την μεριά μου με μια εξαιρετικά εξυπηρετική κυρία που ήταν στο αρμόδιο τμήμα, εννοείται πως δεν ξαναγοράζω από Γαλλικό Amazon λόγω της κακής εξυπηρέτησης με την γλώσσα. Ειναι πολύ υπερήφανοι άνθρωποι. Ενω καταλαβαίνουν αγγλικά, δεν θέλουν να τα μιλήσουν. Μου έτυχε στις Βρυξέλες πριν μερικά χρόνια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα