Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dstelios είπε

TBI BANK = αισχροκέρδεια 

με δυο λόγια έκανα αίτηση για καταναλωτικό 5000 λόγο του χαμηλού επιτοκίου που διαφημίζουν στην σελίδα τους 9,9%. Με κάλεσαν πίσω και μου είπαν ότι εγκρίθηκε !!! Με επιτόκιο 19.9% τόσο λεει με αξιολογούνε , εδώ να σημειώσω δεν έχω άλλο δάνειο και γενικά δεν χρωστάω με καθαρό ατομικό εισόδημα πάνω από 20.000 ευρώ .Φυσικά το απέρριψα , ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ για κάνα BNPL καλοί είναι .

γενικότερα σε μτχ κάτω από 14% δεν βρίσκεις. 

Δημοσ.
Στις 3/2/2023 στις 11:29 ΠΜ, DoctorDoctor είπε

Καλημέρα σε όλους, 

Ονειρικό αυτοκίνητο: WRX STI 2002-2006. Το αυτοκίνητο πάει απο 15.000E μέχρι και 30.000E. 

Είμαι στην φάση όπου μπορώ άνετα να ξεπληρώσω δάνειο σε 2-3 χρόνια. Μπορώ και άνετα να συντηρήσω το αυτοκίνητο. Λογικά με το ισόδημα μου μπορώ εύκολα να πάρω δάνειο με σκατένιο 9-10% επιτόκιο. 

Οπότε ρωτάω, πόσο χαζό θα ήταν να το κάνω? Πως γίνεται περίπου η διαδικασία? Αυτό το δάνειο που δίνει το car.gr απο TBI μετράει? Γενικά δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί η όλη φάση οπότε οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο θέμα δεκτό. (Εκτός τύπου: "Απλά κράτα λεφτά να το πάρεις  κατευθείαν." Δεν μου αρέσει η ιδέα να περιμένω.) 

αν έχεις να το ξεπληρώσεις είναι έξυπνο αν δεν έχεις να το ξεπληρώσεις το πολύ πολύ θα στο πάρει η τράπεζα πίσω εις διπλούν .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, makis269 είπε

αν έχεις να το ξεπληρώσεις είναι έξυπνο αν δεν έχεις να το ξεπληρώσεις το πολύ πολύ θα στο πάρει η τράπεζα πίσω εις διπλούν .

Αν παρεις δάνειο για αυτοκινητο ετσι και αλλιώς εχεις κανει πατάτα, γιατι τα λεφτά που θα δώσεις ειναι εκτός πραγματικότητας για το οποιοδήποτε αυτοκίνητο αγοράζεις.

Καλα αν δεν εχεις  να το αποπληρώσεις ειναι αυτοκτονία, δεν το συζητάμε 

Δημοσ.

Αρκετά χαζό είναι η απάντηση φίλε μου.

Στρώσου, φτιάξε 1-2 πραγματακια στη ζωή σου και όταν θα έρθει η ώρα (θα το καταλάβεις μόνο εσύ το πότε εφόσον είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου) κάνε το τότε όπως πρέπει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ειπώθηκε σε προηγούμενη σελίδα και μου διέφυγε, αν το αυτοκίνητο γίνει κομμάτια από κάποιο ατύχημα το δάνειο θα συνεχίσει να πληρώνεται και απ΄οσο ξέρω μικτή σε τόσο παλιό αυτοκίνητο δεν υφίσταται.

Γενικά για τα γούστα θα πρέπει να περισσεύουν λεφτά. Αν δεν υπήρχε ο παράγοντας σοβαρής ζημιάς θα έλεγα με χίλια ναι καθώς ακόμα και μετά από 4-5 χρόνια θα μπορεί να πουληθεί όσο αγοράστηκε, για να μην πω παραπάνω. 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 3/2/2023 στις 8:50 ΜΜ, rodosf1 είπε

να πω μια.... unpopular άποψή; 

για 4-5-10 εκδρομές το χρόνο για καμία πενταετία, γιατί δε μπαίνεις στη λογική να νοικιάζεις κάθε φορά ότι γουστάρεις; Πιο καινούργιο σίγουρα και διαφορετικό κάθε φορά, δε θα έχεις κ άγχη για ασφάλειες, πάρκινγκ, τέλη, δάνεια κλπ κλπ. Και νομίζω στα κόστη πάνω κάτω τα ίδια θα είσαι αν βάλεις +συνεργείο, λάστιχα, ζημιές κλπ στην αγορά μτχ. 

Γιατί η ενοικίαση είναι μια λύση για έχοντες ευφυΐα άνω του μέσου όρου..😁

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...