ForuMakis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 @DoctorDoctor Δες εδω περισσοτερα για το tbi bank που συνεργαζεται με car.gr Ισως σου λυθουν καποιες αποριες https://tbibank.gr/questions-answers/
NickTG Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 6 minutes ago, Haldol said: Μωρέ και να τον περάσει, τι έγινε; Είναι σαν αυτό που βάζουν ένα Tesla δίπλα από μία Lamborghini / Ferrari. Πολύ που ενδιαφέρθηκε αυτός που έχει το supercar άμα τον περάσει στην επιτάχυνση μία ηλεκτρική ντενέκα. Είναι ένα 100% αδιάφορο αμάξι που πετάγεται μπροστά γρήγορα λόγω του ηλεκτρικού μοτέρ. Δεν είναι ούτε fun to drive, ούτε "μοστράμαξο", ούτε τίποτα. Είναι ένα μηχάνημα για να πας απ' το Α στο Β. Δηλαδή ένα πιο γρήγορο και πιο ακριβό Yaris! Καλά σίγουρα. Απλά το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να τον περάσει.
ICE-T Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Που κολλάει το daihatsu? Για subaru δεν ρωτάει; ακυρο δικο μου, used parts παλι δυσκολα βρισκεις Subaru .
primeragt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, ICE-T είπε ακυρο δικο μου, used parts παλι δυσκολα βρισκεις Subaru . Άπειρα όπως σε όλα τα τιουνεραμαξα. Το κόστος είναι άλλη υπόθεση.
rodosf1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 να πω μια.... unpopular άποψή; για 4-5-10 εκδρομές το χρόνο για καμία πενταετία, γιατί δε μπαίνεις στη λογική να νοικιάζεις κάθε φορά ότι γουστάρεις; Πιο καινούργιο σίγουρα και διαφορετικό κάθε φορά, δε θα έχεις κ άγχη για ασφάλειες, πάρκινγκ, τέλη, δάνεια κλπ κλπ. Και νομίζω στα κόστη πάνω κάτω τα ίδια θα είσαι αν βάλεις +συνεργείο, λάστιχα, ζημιές κλπ στην αγορά μτχ. 2 1
Agony Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, DoctorDoctor είπε Καλημέρα σε όλους, Ονειρικό αυτοκίνητο: WRX STI 2002-2006. Το αυτοκίνητο πάει απο 15.000E μέχρι και 30.000E. Είμαι στην φάση όπου μπορώ άνετα να ξεπληρώσω δάνειο σε 2-3 χρόνια. Μπορώ και άνετα να συντηρήσω το αυτοκίνητο. Λογικά με το ισόδημα μου μπορώ εύκολα να πάρω δάνειο με σκατένιο 9-10% επιτόκιο. Οπότε ρωτάω, πόσο χαζό θα ήταν να το κάνω? Πως γίνεται περίπου η διαδικασία? Αυτό το δάνειο που δίνει το car.gr απο TBI μετράει? Γενικά δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί η όλη φάση οπότε οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο θέμα δεκτό. (Εκτός τύπου: "Απλά κράτα λεφτά να το πάρεις κατευθείαν." Δεν μου αρέσει η ιδέα να περιμένω.) Το λατρευω απο τα καλυτερα αυτοκινητα που εχω οδηγήσει, υπεροχος ηχος σαν κροταλιας κανει , υπεροχη αισθηση στην οδήγηση και πατημα,εχει και κατα την γνώμη μου νορμαλ δυναμη ουτε υπερβολικη ουτε λιγη . Αν εισαι έτοιμος να αποδεκτεις και καποια αρνητικα οπως , καταναλωση ( λογικο ) ,σπαρτιατικο εσωτερικο , τριγμους, και οτι ειναι ενα παλιο αμαξι τοτε μην το σκεφτεσαι . Να εχεις και στο νου σου οτι πρεπει να εχεις και αρκετα λεφτα στην ακρη για οτι εξτρα σου βγει ... Και δεν λεω για λαστιχα μονο, τα παλια αμαξια σιγουρα θελουν πραγματα και απο την δικη μου εμπειρια Σπορ αυτοκινητα αυτου του ειδους τρωνε πολυ ξυλο απο τους ιδιοκτήτες ... θα πρεπει να βρεις εναν πολυ καλο μηχανικο, ηλεκτρολογο κτλ κτλ να κανεις ελεγχο στα παντα απο συμπιεση , βαλβιδες, ψυγειο νερου, λαδιου, φτερωτές , αναρτησεις,σασμαν , αξονες κτλ κτλ κτλ . 1
Vasilisxd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Haldol είπε Μωρέ και να τον περάσει, τι έγινε; Είναι σαν αυτό που βάζουν ένα Tesla δίπλα από μία Lamborghini / Ferrari. Πολύ που ενδιαφέρθηκε αυτός που έχει το supercar άμα τον περάσει στην επιτάχυνση μία ηλεκτρική ντενέκα. Είναι ένα 100% αδιάφορο αμάξι που πετάγεται μπροστά γρήγορα λόγω του ηλεκτρικού μοτέρ. Δεν είναι ούτε fun to drive, ούτε "μοστράμαξο", ούτε τίποτα. Είναι ένα μηχάνημα για να πας απ' το Α στο Β. Δηλαδή ένα πιο γρήγορο και πιο ακριβό Yaris! Αδιάφορο αμάξι το Tesla και ντενεκές και ούτε fun οδήγηση ; Για κάνε ένα τεστ ντραιβ να δεις και μόνος σου. 1
primeragt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Αδιάφορο αμάξι το Tesla και ντενεκές και ούτε fun οδήγηση ; Για κάνε ένα τεστ ντραιβ να δεις και μόνος σου. Συγκριτικά με το sti είναι αδιάφορο. Για το κοινό που φτιάχτηκε είναι μια χαρά όπως είναι και κουβάς για το κοινό αυτό το sti. Καμία σύγκριση μεταξύ τους εκτός ότι και τα δύο είναι αυτοκίνητα.
ICE-T Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, primeragt είπε Άπειρα όπως σε όλα τα τιουνεραμαξα. Το κόστος είναι άλλη υπόθεση. τέλος πάντων αν είναι να πληρώνεις 2 φορές πάνω τα ανταλλακτικά,τα γούστα πληρώνονται πάντα έτσι πάει.
primeragt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, ICE-T είπε τέλος πάντων αν είναι να πληρώνεις 2 φορές πάνω τα ανταλλακτικά,τα γούστα πληρώνονται πάντα έτσι πάει. Φτηνότερα από καινούρια τα πληρώνεις τα μεταχειρι. Ποιος σου είπε ότι τα αμάξια που συζητάμε είναι φτηνά;
f3d0n Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, DoctorDoctor είπε Καλημέρα σε όλους, Ονειρικό αυτοκίνητο: WRX STI 2002-2006. Το αυτοκίνητο πάει απο 15.000E μέχρι και 30.000E. Είμαι στην φάση όπου μπορώ άνετα να ξεπληρώσω δάνειο σε 2-3 χρόνια. Μπορώ και άνετα να συντηρήσω το αυτοκίνητο. Λογικά με το ισόδημα μου μπορώ εύκολα να πάρω δάνειο με σκατένιο 9-10% επιτόκιο. Οπότε ρωτάω, πόσο χαζό θα ήταν να το κάνω? Πως γίνεται περίπου η διαδικασία? Αυτό το δάνειο που δίνει το car.gr απο TBI μετράει? Γενικά δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί η όλη φάση οπότε οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο θέμα δεκτό. (Εκτός τύπου: "Απλά κράτα λεφτά να το πάρεις κατευθείαν." Δεν μου αρέσει η ιδέα να περιμένω.) Λατρεύω το Subaru Impreza WRX STI και από μικρός ήθελα να αγοράσω ένα. Είμαι σε ηλικία που μπορώ να "πετάξω" λεφτά για να αγοράσω ένα. Ήμουν πολύ κοντά στο να πάρω ένα μεταχειρισμένο, αλλά ποτέ δεν έκανα την κίνηση. Ο λόγος ήταν έπρεπε να κάνω έρευνα αγοράς και αξιοπιστίας. Δυστυχώς τα STI είναι αυτοκίνητα με μέτριο κινητήρα που τα αγοράζουν δυστυχώς όλοι οι καγκουρες (και εγώ τέτοιος είμαι) που τα σκίζουν δυστυχώς. Τα περισσότερα μεταχειρισμένα έχουν είδη αλλάξει 5-10 κατόχους οι οποίοι το έχουν κρατήσει 1-2 χρόνια να κάνουν το κέφι τους και να πατήσουν τα γκάζια τους και το δίνουν μετά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα πάρεις ένα μεταχειρισμένο που το έχουν ξεσκίσει. Τώρα εάν βρεις μεταχειρισμένο με 1-2 κατόχους, ίσως να το βρεις πιο καλό διατηρημένο, αλλά και πάλι μιλάμε ότι το αυτοκίνητο θα είναι κοντά 20χρονων! Επίσης, τσέκαρε εάν θες το κανάλι στο youtube "Donut media" οι οποίοι ήθελαν να τεσταρουν aftermarket προϊόντα σε Impreza WRX STI. Εν ολίγοις τους χάλασαν 7 Impreza και τα παράτησαν στο τέλος. Και μην πιστεύεις αυτό που θα λέει το κεφάλι σου "δεν θα τύχει σε εμένα", γιατί το πιο πιθανό είναι ότι θα τύχει! Ό,τι και να αποφασίσεις καλή τύχη και κάνε καλό έλεγχο πριν (εάν) το αγοράσεις. 1
1comment Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Από τη μια λες ότι κάνεις κακοδιαχείριση των οικονομικών σου, ότι δεν θες να αλλάξεις lifestyle αλλά είσαι σίγουρος ότι θα σου περισσεύουν κάθε μήνα τα φράγκα για τη δόση. Μάλιστα... Όμως δεν θες να περιμένεις να μαζέψεις τα λεφτά να το πάρεις χωρίς δάνειο. Όχι δεν θες, δεν μπορείς να τα μαζέψεις. Γιατί αν μπορούσες, θα το είχες κάνει. Με τέτοια μυαλά δεν θα μπορέσεις ποτέ σου να μαζέψεις ένα αξιοπρεπές ποσό, το γνωρίζεις και γι αυτό σκέφτεσαι το δάνειο. Γνώμη μου, δεν θα μπορέσεις τελικά να το ξεπληρώσεις και θα πουλήσεις το αμάξι στο τέλος.
Djole_7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 25 minutes ago, f3d0n said: Δυστυχώς τα STI είναι αυτοκίνητα με μέτριο κινητήρα Αυτο απο που εχει προκυψει φιλε μου ? Απο τα forum και τα youtube ?
agap Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Προσωπικά ωραία φαίνεται η ιδέα σου για fun car εκ περιτροπής αλλά προσωπικά με την εμπειρία που έχω δεν θα το έπαιρνα γιατί τα ανταλλακτικά του είναι λίγα δυσεύρετα και ακριβά .Οπότε αν συμβεί κάτι λίγο σοβαρό θα σου μείνει να σαπίζει έξω από το σπίτι μέχρι να έρθει το πανάκριβο ανταλλακτικό(ά) από το εξωτερικό οπότε πάει περίπατο η fun φάση.Δυστυχως όσο ωραίο και να είναι το αμάξι είναι παλιό...οπότε δύσκολα θα βρισκεις ανταλλακτικά πέρα από τα αναλώσιμα ...Τότε είναι που θα ξενερώσεις και θα το δώσεις ...σου μιλάει ένας πάλιουρας στο θέμα αυτοκίνητο.. 1
f3d0n Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Djole_7 είπε Αυτο απο που εχει προκυψει φιλε μου ? Απο τα forum και τα youtube ? Δεν χρειάζεσαι ούτε forum, ούτε youtube, ούτε εμένα να σου πω ότι ένα μεταχειρισμένο 20ετιας, με πολλά χιλιόμετρα, το οποίο έχει αλλάξει 5-10 χέρια και οι προκατοχοι του το οδηγούσαν στο κόκκινο, ότι θα σου βγάλει προβλήματα. Η απλή λογική το λέει. 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα