Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για φτιαγμένο subaru (ευτυχως 2τρο και με το εξαταχυτο) θες ένα διχιλιαρακι τριχιλιαρακι χαλαρά καβατζα για πιθανά προβλήματα. Το συνεργείο σου θα σε ξεχάσει καθώς αναγκαστικά θα πας στους 4-5 σοβαρούς στην Αττική αλλιώς θα βρεθείς μια ζωή να πληρώνεις και ποτέ δεν θα έχεις αμάξι. Ο βενζινας θα είναι ο καλύτερος σου φίλος πάντως. Αν το πειράξεις βρες σωστό προγραμματιστή αλλιώς ο τρίτος θα χαιρετησει σύντομα. Πολύ ωραία αμάξια ειδικά του 05, εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και αίσθηση αλλά εξαιρετικά ευαίσθητα αν δεν κατέχεις τις ιδιαιτερότητες τους. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Burgos είπε

Και όταν ρωτήσει η τράπεζα γιατί θέλει να πάρει καταναλωτικό 10-15-20 χιλιάρικα και πει ότι θέλει για να αγοράσει Subaru Sti 18 ετών θα πουν κατά πάσα πιθανότητα ένα ωραιότατο thank you, next.

@DoctorDoctor το μόνο λογικό που μπορείς να κάνεις είναι μαζέψεις λεφτά και να το πάρεις. Δάνειο δύσκολα να πάρεις και δεν αξίζει σε καμία περίπτωση.

Ξέρεις τιποτα μήπως για το TBI του car.gr? Το φαντάστικα ότι μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο. Έχει όντως τόση μεγάλη σημασία η χρονολογία? 

13 λεπτά πριν, ForuMakis είπε

Φιλε αν επιτρεπεται με τι ασχολεισαι; Γιατρος απο τα 23 μου φαινεται καπως δυσκολο

Hahahaha γιατρος? , ουτε καν κοντά.  Παράτησα το bachelor's πριν 3 χρόνια. Το DoctorDoctor είναι παλιό nickname. Οταν είμουν πιτσιρικάς και μάθαινα αγγλικά, έμαθα οτι Doctors λέγονται και όσοι έχουν διδακτωρικά. Μην ξέρωντας τι είναι το διδακτορικό, νόμιζα ότι όταν το έπερνες, μπορούσες να διδάξεις. Και καθώς ήξερα ότι και ο γιατρός λέγεται Doctor, στο κεφάλι μου έβγαλε νόημα ότι αυτός που διδάσκει Ιατρική, πρέπει να έχει διδακτορικό. Και φυσικα λεγεται ... Doctor Doctor. Και έμεινε.

Απλώς software engineer είμαι. Τίποτα ιδιαίτερο, ούτε ενδιαφέρον. 

18 λεπτά πριν, primeragt είπε

Για φτιαγμένο subaru (ευτυχως 2τρο και με το εξαταχυτο) θες ένα διχιλιαρακι τριχιλιαρακι χαλαρά καβατζα για πιθανά προβλήματα. Το συνεργείο σου θα σε ξεχάσει καθώς αναγκαστικά θα πας στους 4-5 σοβαρούς στην Αττική αλλιώς θα βρεθείς μια ζωή να πληρώνεις και ποτέ δεν θα έχεις αμάξι. Ο βενζινας θα είναι ο καλύτερος σου φίλος πάντως. Αν το πειράξεις βρες σωστό προγραμματιστή αλλιώς ο τρίτος θα χαιρετησει σύντομα. Πολύ ωραία αμάξια ειδικά του 05, εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά και αίσθηση αλλά εξαιρετικά ευαίσθητα αν δεν κατέχεις τις ιδιαιτερότητες τους. 

Thanks για τα tips. Αν έχω την επιλογή 05' θέλω να πάρω. 

Δεν έχω σκοπό να το πειράξω για αρχή τουλάχιστον. Προγραμματιστή δεν ξέρω... Χρειάζομαι κάποιον σοβαρό στην Θεσσαλονίκη είναι η αλήθεια. 

Ξέρω εναν Σερρες που δουλεύει στην πίστα αλλά δεν έχω καταλάβει άμα λειτουργεί σαν συνεργείο. Φαντάζομαι άμα δεν βρώ κάτι στην Θεσ, αυτός θα ξέρει 100%. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DoctorDoctor είπε

Ξέρεις τιποτα μήπως για το TBI του car.gr? Το φαντάστικα ότι μπορεί να παίζει κάτι τέτοιο. Έχει όντως τόση μεγάλη σημασία η χρονολογία? . 

Δεν ξέρω αν έχει κάποια συμφωνία το car.gr αλλά γενικά αν πάρεις δάνειο για την αγορά αυτοκινήτου, τότε το αυτοκίνητο μπαίνει σαν εγγύηση ας πούμε για την αποπληρωμή. Για την τράπεζα ένα αυτοκίνητο του 2005 δεν αξίζει τόσο υψηλή χρηματοδότηση οπότε είτε θα σε πετσοκόψει στα επιτόκια με αποτέλεσμα να το πληρώσεις περισσότερο απ'όσο κόστιζε καινούριο, είτε το πιο πιθανό να μην κάνει δεκτό το αίτημα του δανείου.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, DoctorDoctor είπε

Απλώς software engineer είμαι. Τίποτα ιδιαίτερο, ούτε ενδιαφέρον. 

Fullstack web developer/engineer ή κατι πιο εξειδικευμενο; Ειμαι στον ιδιο κλαδο και δεν θα ελεγα οτι μπορω να ξεπληρωσω δανειο σε 2-3 χρονια οπως λες στο αρχικο ποστ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Τα γούστα πληρώνονται .

Μπακουρι ήμουν και εγώ , με στρωμένη δουλειά , αγορά καινούργιου σπορ αμαξιού στα 24,000 χιλιάδες ευρώ , 11 χιλιάρικα μπροστά τα υπόλοιπα  στα 240ε δοση τον μηνα για 5 ετη στο περίπου .

Τα τελευταία 3 ετη τον δόσεων η δουλειά ναυάγησε μαζι με την χωρα αλλα παρά όλα αυτά κατάφερα και το ξεχρέωσα , τώρα φοβάμαι να το κινήσω γιατι καίει τον απατο , και η βενζίνη στο θεο ..  και αντι αυτού αγόρασα ένα μικρο πετρελαιακι και κανω την δουλειά μου και του φορτώνω άπειρα χιλιόμετρα  .

Λυπάμαι να δώσω το άλλο ενα κομμάτι ψωμί , Εντωμεταξύ  παντρεύτηκα και ταυτόχρονα μου πέρασε και η κάψα  , και πολλές φορες λεω οτι αν γύριζα τον χρόνο πισω θα έπαιρνα  κατι σε πετρέλαιο sport sedan . 

Γνώμη μου ειναι να διαλέξεις κατι που θα ειναι χρηστικο ακομα και οταν ο τρόπος που ζεις αυτη την στιγμή θα αλλάξει ..  πχ αν παντρευτείς/ κάνεις ενα παιδί κτλπ αλλα ταυτοχρονα να σου προσφέρει το σπορ συναίσθημα .

Η πλειοψηφία οσων αγοράζουν αυτοκινητα με υπερβολική καταναλωση και υπερβολικά κοστη συντηρησης στην ελλαδα μονο και μονο για την κ@ τους καταλήγουν σε κανενα Ι10 ή καποιο αλλο παρόμοιο και το αλλο παρατημένο στο πάρκινγκ με κατατεθειμένες πινακίδες 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβαίνω την καψούρα με αμάξια ταχυτήτων, χειροκίνητα κιβώτια κλπ αλλά με 36.000€ παίρνεις τώρα Tesla Model 3 με 300 άλογα και φουλάρει με 10€ το ντεπόζιτο.
θερμαινόμενα καθίσματα μπρος πίσω, γυάλινη οροφή, ηλεκτρικά καθίσματα και γενικά η τελευταίο λέξη της τεχνολογίας, καταγράφη διαδρομής με κάμερες από όλες τις μεριές σε περίπτωση που γίνει μλκια και θες να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, συν παρακολούθηση 24/7 σε περίπτωση που το έχεις κάπου παρκαρισμένο και περάσει ένας και στο γρατσουνίσει κλπ. 
Μιλάμε για αμάξι που δεν χρειάζεται σέρβις και που μακροχρόνια λόγω οικονομίας καυσίμου θα τα βγάλει τα λεφτά του + είναι πολύ εμφανίσιμο και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 1
  • Confused 3
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Η πλειοψηφία οσων αγοράζουν αυτοκινητα με υπερβολική καταναλωση και υπερβολικά κοστη συντηρησης στην ελλαδα μονο και μονο για την κ@ τους καταλήγουν σε κανενα Ι10 ή καποιο αλλο παρόμοιο και το αλλο παρατημένο στο πάρκινγκ με κατατεθειμένες πινακίδες 

Μην πως με στρογγυλοφάναρο χωρίς εξάτμιση κάνοντας σούζες για να ξεκ@!

Δημοσ.

Daihatsu δεν θα έπαιρνα ούτε και τσάμπα,αφού δεν υπάρχει ανταλλακτικό να βρεις Ελλάδα ,και ότι βρίσκεις βρίσκεται σε τιμές mining .

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ForuMakis είπε

Fullstack web developer/engineer ή κατι πιο εξειδικευμενο; Ειμαι στον ιδιο κλαδο και δεν θα ελεγα οτι μπορω να ξεπληρωσω δανειο σε 2-3 χρονια οπως λες στο αρχικο ποστ.

Low level C/C++ Architect συγκεκριμένα. Έμαθα μπακάλικη C, μετά C++ και οταν τα πήγα καλά σε μια συνεντευξη με πήραν στην πρώτη μου δουλειά οπου έμαθα να γράφω σωστό κώδικα και αρχιτεκτονική απο έναν Sr.Engineer εκεί. Το παιδί παραιτήθηκε και πήγε σε άλλη εταιρία, παράτησα την σχολή και τον ακολουθησα. 

2 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Καταλαβαίνω την καψούρα με αμάξια ταχυτήτων, χειροκίνητα κιβώτια κλπ αλλά με 36.000€ παίρνεις τώρα Tesla Model 3 με 300 άλογα και φουλάρει με 10€ το ντεπόζιτο.
θερμαινόμενα καθίσματα μπρος πίσω, γυάλινη οροφή, ηλεκτρικά καθίσματα και γενικά η τελευταίο λέξη της τεχνολογίας.  
Μιλάμε για αμάξι που δεν χρειάζεται σέρβις και που μακροχρόνια λόγω οικονομίας καυσίμου θα τα βγάλει τα λεφτά του + είναι πολύ εμφανίσιμο και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο.

Eh, δεν μου αρέσει. Το STI ήταν πάντα το αγαπημένο μου και απλά τώρα έχω την ευκαιρία να το πάρω.  

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Daihatsu δεν θα έπαιρνα ούτε και τσάμπα,αφού δεν υπάρχει ανταλλακτικό να βρεις Ελλάδα ,και ότι βρίσκεις βρίσκεται σε τιμές mining .

Που κολλάει το daihatsu? Για subaru δεν ρωτάει;

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

θερμαινόμενα καθίσματα μπρος πίσω, γυάλινη οροφή, ηλεκτρικά καθίσματα και γενικά η τελευταίο λέξη της τεχνολογίας, καταγράφη διαδρομής με κάμερες από όλες τις μεριές σε περίπτωση που γίνει μλκια και θες να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, συν παρακολούθηση 24/7 σε περίπτωση που το έχεις κάπου παρκαρισμένο και περάσει ένας και στο γρατσουνίσει κλπ. 

Καλα τα λες αλλα για τους περισσοτερους οταν λεμε σπορ αμαξι θελουν να το πατανε και να το ακουνε ,να γριλιζει το εξατμισονι που λεμε και στο χωριο μας

Ηλεκτροκινητα απλα παει σβελτα αλλα δεν ακους τιποτα,αλλα γενικα εχεις δικιο

• Like 1
Δημοσ.

Άκου φίλε μιας και είσαι άνετος.

Πάρε ένα 996 turbo.

Και ήχος, και δύναμη, και ομορφιά. Και άσε τα καγκουρικα χρεπια.

Και μιας και γουσταρεις τσίτατα, go big or go home.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, NickTG είπε

Στον ύπνο του ίσως γιατί στον ξύπνιο του κανένα i3 δεν πρόκειται να τον περάσει. 

Μωρέ και να τον περάσει, τι έγινε; Είναι σαν αυτό που βάζουν ένα Tesla δίπλα από μία Lamborghini / Ferrari. Πολύ που ενδιαφέρθηκε αυτός που έχει το supercar άμα τον περάσει στην επιτάχυνση μία ηλεκτρική ντενέκα. Είναι ένα 100% αδιάφορο αμάξι που πετάγεται μπροστά γρήγορα λόγω του ηλεκτρικού μοτέρ. Δεν είναι ούτε fun to drive, ούτε "μοστράμαξο", ούτε τίποτα. Είναι ένα μηχάνημα για να πας απ' το Α στο Β. Δηλαδή ένα πιο γρήγορο και πιο ακριβό Yaris! :P

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

👉Φίλε μου ο καθένας μας έχει άλλα βιώματα. Άλλοι την έπαθαν, όπως έγραψαν, και έβαλαν μυαλό άλλοι όχι. Κάποιοι σκέφτηκαν τελείως διαφορετικά. Δεν έχει νόημα να σου πω κι εγώ τι είχα κάνει & αν ήταν σωστό η όχι.

👉Θα σου πω όμως πως όσες φορές στη ζωή μου ήθελα κάτι άμεσα & δεν περίμενα, ποτέ δεν μου βγήκε σε καλό. Επιτέλους έμαθα ότι η υπομονή είναι μέγιστη αρετή. Επομένως, εγώ θα σε συμβούλευα ότι αφού το θέλεις & μπορείς, πάρτο. ΑΛΛΑ μάζεψε πρώτα το πακέτο και πήγαινε αγόρασε το σε 1 χρόνο (όπως είπες) με μετρητά. Πιθανόν να πετύχεις και καλύτερη τιμή👍.. Όπως και να χει, αυτή την περίοδο το δάνειο είναι λάθος λύση απ τη στιγμή που έχεις την επιλογή να μαζέψεις το ποσό σε λογικό διάστημα. Απ την άλλη, να φροντίζεις στη ζωή σου να μην χρωστάς πουθενά & σε κανένα.😉

Επεξ/σία από Hk2004gr
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...