Fordakias7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Πρέπει να ξέρεις τι ζημιές μπορεί να αποφέρει ο boxer δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα φίλε μου.. Επίσης είσαι σίγουρος ότι θέλεις ένα αυτοκίνητο το οποίο καίει 14++λίτρα στο χαλαρό του με την τιμή της κατοσταρας 2.10€ το λίτρο; Έστω και 98 να του βάζεις πάλι κοντά 2 ευρώ το λίτρο θα είσαι. Τα τέλη κυκλοφορίας ασφάλειες,κίνδυνο να μην στο γρατζουνισουν κλπ κλπ όλα αυτά τα έχεις σκεφτεί; Αν ναι και βγαίνεις οικονομικα τότε κάντο. Πάντως να ξέρεις αφού θέλεις να κάνεις sutututu με κάποια σκαστρα ανοιχτού τύπου η κατανάλωση θα είναι στον Θεό γιατί θα το πατάς για να το ακούς!Τα 14 λίτρα που είπα είναι αισιόδοξα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα γούστα πληρώνονται . Μπακουρι ήμουν και εγώ , με στρωμένη δουλειά , αγορά καινούργιου σπορ αμαξιού στα 24,000 χιλιάδες ευρώ , 11 χιλιάρικα μπροστά τα υπόλοιπα στα 240ε δοση τον μηνα για 5 ετη στο περίπου . Τα τελευταία 3 ετη τον δόσεων η δουλειά ναυάγησε μαζι με την χωρα αλλα παρά όλα αυτά κατάφερα και το ξεχρέωσα , τώρα φοβάμαι να το κινήσω γιατι καίει τον απατο , και η βενζίνη στο θεο .. και αντι αυτού αγόρασα ένα μικρο πετρελαιακι και κανω την δουλειά μου και του φορτώνω άπειρα χιλιόμετρα . Λυπάμαι να δώσω το άλλο ενα κομμάτι ψωμί , Εντωμεταξύ παντρεύτηκα και ταυτόχρονα μου πέρασε και η κάψα , και πολλές φορες λεω οτι αν γύριζα τον χρόνο πισω θα έπαιρνα κατι σε πετρέλαιο sport sedan . Γνώμη μου ειναι να διαλέξεις κατι που θα ειναι χρηστικο ακομα και οταν ο τρόπος που ζεις αυτη την στιγμή θα αλλάξει .. πχ αν παντρευτείς/ κάνεις ενα παιδί κτλπ αλλα ταυτοχρονα να σου προσφέρει το σπορ συναίσθημα . Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από Mr^Robot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Παρτο να κανεις το χαβαλε σου ,γιολο! Εγω πηρα μηχανη και ενα σπορ αμαξακι (ενταξει οχι WRX) και σκοπευω να δωσω το αυτοκινητο στη γυναικα η να της παρω αλλο και να πουλησω το δικο μου, για να παρω μια πισωκουνα μονο για τα ΣΚ και τη βολτα. Και ας παει και η βενζινη 5Ε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniac01 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αφού θες NFU 2, πήγαινε εδώ: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/319166771-nissan-370z Πάρε και το τραγούδι: Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από insomniac01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoctorDoctor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, jmmys είπε Και αυτός που θα στο πουλήσει το ίδιο σκέφτεται.Τέτοια αμάξια τα αγοράζει κανεις καινούρια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα,ώστε να μην είναι καραξεσκισμενα.Πολλά είναι πάνω από 280 αλογα,όποτε ήδη πειραγμένα. Εκτός αν εχεις τα τόσα πολλά χρήματα που δεν σε νοιάζει να τρέχεις στα συνεργεία. Το θέμα ασφάλεια είναι ένα άλλο κεφάλαιο. Απο εκεί και πέρα,αν σου αρέσει τόσο πολύ,καντο. Ποσο χρόνων είσαι; Δεν περιμένω κάτι λιγότερο να σου πω την αλήθεια. Δεν νομίζω οτι κανένας ποτέ έχει αγοράσει STI για να πηγαίνει στην δουλειά του με 90. Θα κοιτάξω να πάρω κάποιο που έστω έχει κανει τα service στο χρόνο του. Αν είναι stock, καλώς. Αν όχι, it is what is is. Στην πίστα θα μπαίνει, στα βουνά και σε χωματοδρομους. Υπάρχει και το picanto για να πηγαίνω super market. 3 ώρες πριν, jmmys είπε Ποσο χρόνων είσαι; 23 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Αν είσαι σίγουρος πως μπορείς να αποπληρώσεις το δάνειο τόσο σύντομα ο.κ. Αν και τώρα θέλει λίγο προσοχή γιατί η ΕΚΤ ανεβάζει συνεχώς τα επιτόκια. Νice. Τέτοια ψάχνω. Μπορεις να εξηγήσεις λίγο παραπάνω? Γιατι απλά δεν μπορώ να επιλέξω σταθερό επιτόκιο? 2 ώρες πριν, alexioannou είπε Να σου πω τι έκανα εγώ. Μπορώ τώρα να αγορασω όποιο αμάξι θέλω μέχρι κάποιες χιλιάδες ευρώ, αφού ταυτόχρονα δουλεύω κιολας. Δεν με ενδιαφέρει καν... Πεταμένα χρήματα .. Appreciate it και χωρίς παρεξήγηση/επιθετικότητα αλλά δεν είμαι εσύ. Και εγώ. Ούτε εμένα. Ακριβώς. Και θα τα στείλω σε αυτοκίνητο. 1 ώρα πριν, Fordakias7 είπε Πρέπει να ξέρεις τι ζημιές μπορεί να αποφέρει ο boxer δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα φίλε μου.. Επίσης είσαι σίγουρος ότι θέλεις ένα αυτοκίνητο το οποίο καίει 14++λίτρα στο χαλαρό του με την τιμή της κατοσταρας 2.10€ το λίτρο; Έστω και 98 να του βάζεις πάλι κοντά 2 ευρώ το λίτρο θα είσαι. Τα τέλη κυκλοφορίας ασφάλειες,κίνδυνο να μην στο γρατζουνισουν κλπ κλπ όλα αυτά τα έχεις σκεφτεί; Αν ναι και βγαίνεις οικονομικα τότε κάντο. Πάντως να ξέρεις αφού θέλεις να κάνεις sutututu με κάποια σκαστρα ανοιχτού τύπου η κατανάλωση θα είναι στον Θεό γιατί θα το πατάς για να το ακούς!Τα 14 λίτρα που είπα είναι αισιόδοξα.. Boxer is as boxer does. Τι άλλο να πεις. Αλλα έχει πολύ ωραίο vroom. Τέλη/Ασφάλεια είναι κομπλέ. Δεν με τρελαίνουν. Βενζίνη worth it κατα την γνώμη μου. Να περάσω καλά θέλω. Όχι να πηγαίνω supermarket και για καφέδες στο κέντρο. Αν ειναι να ακουω sututututu, αξίζει και 17 να καίει. 1 ώρα πριν, Mr^Robot είπε Τα γούστα πληρώνονται . Μπακουρι ήμουν και εγώ , με στρωμένη δουλειά , αγορά καινούργιου σπορ αμαξιού στα 24,000 χιλιάδες ευρώ , 11 χιλιάρικα μπροστά τα υπόλοιπα στα 240ε δοση τον μηνα για 5 ετη στο περίπου . Τα τελευταία 3 ετη τον δόσεων η δουλειά ναυάγησε μαζι με την χωρα αλλα παρά όλα αυτά κατάφερα και το ξεχρέωσα , τώρα φοβάμαι να το κινήσω γιατι καίει τον απατο , και η βενζίνη στο θεο .. και αντι αυτού αγόρασα ένα μικρο πετρελαιακι και κανω την δουλειά μου και του φορτώνω άπειρα χιλιόμετρα . Λυπάμαι να δώσω το άλλο ενα κομμάτι ψωμί , Εντωμεταξύ παντρεύτηκα και ταυτόχρονα μου πέρασε και η κάψα , και πολλές φορες λεω οτι αν γύριζα τον χρόνο πισω θα έπαιρνα κατι σε πετρέλαιο sport sedan . Γνώμη μου ειναι να διαλέξεις κατι που θα ειναι χρηστικο ακομα και οταν ο τρόπος που ζεις αυτη την στιγμή θα αλλάξει .. πχ αν παντρευτείς/ κάνεις ενα παιδί κτλπ αλλα ταυτοχρονα να σου προσφέρει το σπορ συναίσθημα . Πληρώνονται indeed. Άμα μπορούσα να πάρω τα λεφτά που έχω δώσει στην μηχανη μου πίσω, θα είχα για 2 STI's. Worth every penny όμως κατά την γνώμη μου. Ευτυχώς έχει η δουλειά μου μέλλον και είμαι πολύ καλος σε αυτό που κάνω. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει στα 5 χρόνια. Δεν μου αρέσει ο ήχος απο πετρέλαιο και χρηστικό έχω ήδη. Ευτυχώς δεν θα κάνω παιδιά και της κοπέλας μου δεν της καιγετε καρφι τι κάνω τα λεφτά μου εφόσων δεν έχουμε χρεος και οι λογαριασμοι είναι πληρωμένοι. Οπότε λέω γιατί όχι? Τι έχω να χάσω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Όταν κοιτούσα μεταχειρισμένα μου είχαν πει ότι δεν βγαίνει χρηματοδότηση σε αυτοκίνητα μιας χρονολογίας και πάνω, δεν θυμάμαι τη χρονιά ακριβώς αλλά πιο νέα από αυτό που θες. Οπότε δες το και αυτό, αν βγαίνει δάνειο δηλαδή αρχικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, DoctorDoctor είπε Ευτυχώς έχει η δουλειά μου μέλλον και είμαι πολύ καλος σε αυτό που κάνω. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει στα 5 χρόνια. Δεν μου αρέσει ο ήχος απο πετρέλαιο και χρηστικό έχω ήδη. Ευτυχώς δεν θα κάνω παιδιά και της κοπέλας μου δεν της καιγετε καρφι τι κάνω τα λεφτά μου εφόσων δεν έχουμε χρεος και οι λογαριασμοι είναι πληρωμένοι. Οπότε λέω γιατί όχι? Τι έχω να χάσω? Δεν υπάρχει.😅Οκ bro. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Καλά τα λέτε όλοι αλλά κανένας δε σχολίασε το θέμα δανείου;; Μιλάμε για καταναλωτικό δάνειο με επιτόκια από 13% ως και 15%. Τρελό καπέλο στην ήδη τσιμπημένη τιμή (αν μιλάμε για πάνω από 20Κ) Ειδικά αν πάρεις όλο το ποσό σε δάνειο, και είναι πολύ μεγάλο ΑΝ αυτό, στο τέλος θα πληρώσεις το ξεπατωμένο Subaru πιο ακριβά απ'ότι κόστιζε καινούριο το 2005 ξέρω γω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Burgos είπε Καλά τα λέτε όλοι αλλά κανένας δε σχολίασε το θέμα δανείου;; Μιλάμε για καταναλωτικό δάνειο με επιτόκια από 13% ως και 15%. Τρελό καπέλο στην ήδη τσιμπημένη τιμή (αν μιλάμε για πάνω από 20Κ) Ειδικά αν πάρεις όλο το ποσό σε δάνειο, και είναι πολύ μεγάλο ΑΝ αυτό, στο τέλος θα πληρώσεις το ξεπατωμένο Subaru πιο ακριβά απ'ότι κόστιζε καινούριο το 2005 ξέρω γω. Αφού λέει χρέη δεν έχει,όλοι οι λογαριασμοί πληρωμένοι,παιδιά δεν θα κάνει, έχει δουλεια που έχει μέλλον και είναι πολυ καλός σε αυτήν ήδη από τα 23 του.Ειναι doctor.Όποτε δεν θα έχει πρόβλημα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giavra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, DoctorDoctor είπε Καλημέρα σε όλους, Ονειρικό αυτοκίνητο: WRX STI 2002-2006. Το αυτοκίνητο πάει απο 15.000E μέχρι και 30.000E. Είμαι στην φάση όπου μπορώ άνετα να ξεπληρώσω δάνειο σε 2-3 χρόνια. Μπορώ και άνετα να συντηρήσω το αυτοκίνητο. Λογικά με το ισόδημα μου μπορώ εύκολα να πάρω δάνειο με σκατένιο 9-10% επιτόκιο. Οπότε ρωτάω, πόσο χαζό θα ήταν να το κάνω? Πως γίνεται περίπου η διαδικασία? Αυτό το δάνειο που δίνει το car.gr απο TBI μετράει? Γενικά δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί η όλη φάση οπότε οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο θέμα δεκτό. (Εκτός τύπου: "Απλά κράτα λεφτά να το πάρεις κατευθείαν." Δεν μου αρέσει η ιδέα να περιμένω.) κανε το τωρα που μπορεις και σε παιρνει οταν γερασεις δεν θα μπορεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Burgos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, jmmys είπε Αφού λέει χρέη δεν έχει,όλοι οι λογαριασμοί πληρωμένοι,παιδιά δεν θα κάνει, έχει δουλεια που έχει μέλλον και είναι πολυ καλός σε αυτήν ήδη από τα 23 του.Ειναι doctor.Όποτε δεν θα έχει πρόβλημα. Και όταν ρωτήσει η τράπεζα γιατί θέλει να πάρει καταναλωτικό 10-15-20 χιλιάρικα και πει ότι θέλει για να αγοράσει Subaru Sti 18 ετών θα πουν κατά πάσα πιθανότητα ένα ωραιότατο thank you, next. @DoctorDoctor το μόνο λογικό που μπορείς να κάνεις είναι μαζέψεις λεφτά και να το πάρεις. Δάνειο δύσκολα να πάρεις και δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForuMakis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Φιλε αν επιτρεπεται με τι ασχολεισαι; Γιατρος απο τα 23 μου φαινεται καπως δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, DoctorDoctor είπε Δεν περιμένω κάτι λιγότερο να σου πω την αλήθεια. Δεν νομίζω οτι κανένας ποτέ έχει αγοράσει STI για να πηγαίνει στην δουλειά του με 90. Θα κοιτάξω να πάρω κάποιο που έστω έχει κανει τα service στο χρόνο του. Αν είναι stock, καλώς. Αν όχι, it is what is is. Στην πίστα θα μπαίνει, στα βουνά και σε χωματοδρομους. Υπάρχει και το picanto για να πηγαίνω super market. 23 Νice. Τέτοια ψάχνω. Μπορεις να εξηγήσεις λίγο παραπάνω? Γιατι απλά δεν μπορώ να επιλέξω σταθερό επιτόκιο? Appreciate it και χωρίς παρεξήγηση/επιθετικότητα αλλά δεν είμαι εσύ. Και εγώ. Ούτε εμένα. Ακριβώς. Και θα τα στείλω σε αυτοκίνητο. Boxer is as boxer does. Τι άλλο να πεις. Αλλα έχει πολύ ωραίο vroom. Τέλη/Ασφάλεια είναι κομπλέ. Δεν με τρελαίνουν. Βενζίνη worth it κατα την γνώμη μου. Να περάσω καλά θέλω. Όχι να πηγαίνω supermarket και για καφέδες στο κέντρο. Αν ειναι να ακουω sututututu, αξίζει και 17 να καίει. Πληρώνονται indeed. Άμα μπορούσα να πάρω τα λεφτά που έχω δώσει στην μηχανη μου πίσω, θα είχα για 2 STI's. Worth every penny όμως κατά την γνώμη μου. Ευτυχώς έχει η δουλειά μου μέλλον και είμαι πολύ καλος σε αυτό που κάνω. Ποιος ζει ποιος πεθαίνει στα 5 χρόνια. Δεν μου αρέσει ο ήχος απο πετρέλαιο και χρηστικό έχω ήδη. Ευτυχώς δεν θα κάνω παιδιά και της κοπέλας μου δεν της καιγετε καρφι τι κάνω τα λεφτά μου εφόσων δεν έχουμε χρεος και οι λογαριασμοι είναι πληρωμένοι. Οπότε λέω γιατί όχι? Τι έχω να χάσω? Αν κάτι έχω μάθει στην ζωή μου ( δεν θα πω στα χρόνια μου μιας και είμαι στα πρώτα αντα) είναι ότι ο άνθρωπος αλλάζει και μαζί του οι προτεραιότητες , δεν θα σε κρίνει κανείς για την επιλογή σου , όλοι κάναμε το κομμάτι μας , συνεπώς δεν θα σου πούμε εμείς αν είναι λάθος η σωστό , αλλά βάσει των βιώματων που αναγράφει κάθε μελος θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις μια γνώμη , κατά τα αλλά εσυ αποφασίζεις . Να ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο οπουδήποτε , ακόμα και στην δουλειά γιατί και εγω είχα επενδύσει και έχασα .. και εγω ήμουν καλός σε αυτό που έκανα αλλά όπως ανέφερα και ποιο πάνω αυτή η ζωή crashed and burned μαζί με την οικονομική κατάσταση της χώρας . Μια χαρά είναι και το πετρέλαιο , γιατί κοιτάζω την αυτονομία θυσιάζοντας το γκάζι στην δίκη μου περίπτωση τέλος πάντων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Burgos είπε Και όταν ρωτήσει η τράπεζα γιατί θέλει να πάρει καταναλωτικό 10-15-20 χιλιάρικα και πει ότι θέλει για να αγοράσει Subaru Sti 18 ετών θα πουν κατά πάσα πιθανότητα ένα ωραιότατο thank you, next. @DoctorDoctor το μόνο λογικό που μπορείς να κάνεις είναι μαζέψεις λεφτά και να το πάρεις. Δάνειο δύσκολα να πάρεις και δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Τώρα σοβαρά,εσυ με τον τρόπο που μιλάει πίστεψες όλη την ιστορία;Με τα βρρρρουμ βρρρρρουμ,τα stututututu,που τα σκέφτηκε ο μπαγασας, και τα εγγλέζικα; Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε be you, δεν έχεις σπίτι εξαρχής και συνεχίζεις να δουλεύεις εστίαση. Δεν αγοράζεις νέο όχημα όταν έχεις την δυνατότητα. Έρχεται το 2022, το ενοίκιό σου πάει από 180 στα 450 τον μήνα για γκαρσονιέρα 38τμ. Θες 600 ευρώ για ανακατασκευή κινητήρα στο Punto Gt. Το βάζεις αγγελία 1000 ευρώ καθώς είναι πεταμένα λεφτά Όλα είναι θέμα συγκυριών. Ο καθένας κάνει κουμάντο με ότι έχει. Αν έχει 300 για ξόδεμα κάθε μήνα και θέλει αμάξι ας πάρει αμάξι. Άλλοι πετάνε τόσα σε τσιγάρα και σουβλάκια κάθε μήνα, αλλά επειδή δεν έχουν αμάξι το σνομπάρουν. Συνεχίζω να δουλεύω σε άλλο τομέα. Φυσικά και δουλεύω αφού θέλω να φτιάξω την 3η γκαρσονιέρα..... Έχουμε και εταιρικό πεζώ 3008 στο σπίτι της γυναίκας. Αν δεν είχα την διαχειρηση κάποιον καταλυμάτων εντός Αττικής θα το είχα δώσει το δικό μου..... Το αυτοκινητο είναι η χειρότερη επένδυση όταν είναι καινούργιο..... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα