mogolos1984 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Καλημερα σε ολους εχω ενα router Huawei HA35-10 κλειδωμενο στην κοσμοτε και θελω να βαλω καρτα σιμ απο vodafone αφου προφανως εχω αλλαξει παροχο. Υπαρχει ευκολος τροπος να το ξεκλειδωσω;Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας
Λύση chris_g92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα πας στις ρυθμίσεις του Mobile και θα βάλεις τα settings της Vodafone(apn). Πχ εκεί που λέει hybrid θα βάλεις το αντίστοιχο που έχει η βοντσφον. Δες τις ρυθμίσεις πχ από το κινητό σου. Να μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις και το pin από την sim. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από chris_g92
mogolos1984 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Σε ευχαριστω για την απαντηση οταν λες ρυθμισειs mobile στο ρουτερ εννοεις;αν μπορεις να γινεις πιο περιγραφικος γιατι ειμαι ανιδεος και αφου εχω ρουτερ που με βολευει να μην παω να αγορασω καποιο καινουριο και παλι σε ευχαριστω 1
chris_g92 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, mogolos1984 είπε Σε ευχαριστω για την απαντηση οταν λες ρυθμισειs mobile στο ρουτερ εννοεις;αν μπορεις να γινεις πιο περιγραφικος γιατι ειμαι ανιδεος και αφου εχω ρουτερ που με βολευει να μην παω να αγορασω καποιο καινουριο και παλι σε ευχαριστω Θα σου στείλω screenshot το βραδάκι σε pm.
chris_g92 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σημερα βρηκα χρόνο, λοιπον θα πας εκει που σου δειχνω στις φωτογραφιες και θα πρεπει να αντικαταστησεις με τα αντιστοιχα της vodafone τα οποια ειναι αυτα συμφωνα με ενα σαιτ(συμπληρωνεις οσα εχει διαθεσιμα το ρουτερ της cosmote, το πιο σημαντικο ειναι το apn internet.vodafone.gr, μονο αυτο αν αλλαξεις κατα 99% θα δουλεψει, σε εσενα θα λεει hybrid λογικα), δυστυχως vodafone δεν εχω αλλα το εχω δοκιμασει και με sim cosmote και με wind. Όνομα: Vf Mobile Internet APN: internet.vodafone.gr Proxy: Κενό Port: Κενό Όνομα Χρήστη: Κενό Κωδικός: Κενό Server: Κενό MMSC: Κενό MMS Proxy: Κενό MMS Port: Κενό MCC: 202 MNC: 05 Τύπος Αuthentication: Κενό Τύπος APN: default,supl,dun Πρωτόκολλο APN: IPv4 Πρωτόκολλο Roaming APN: IPv4 Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση APN: Ενεργοποίηση Bearer: Κενό Τύπος MVNO: Κενό Τιμή MVNO: Kενό Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από chris_g92 1 1
Manosk29 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2024 Καλησπέρα έχω ένα oxygen multi gateway HPV 15400 στο οποίο είχα κάρτα sim Vodafone ,μπορώ να βάλω ,sim Nova, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα