Προς το περιεχόμενο

Huawei HA35-10 unlock

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από chris_g92,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους εχω ενα router Huawei HA35-10 κλειδωμενο στην κοσμοτε και θελω να βαλω καρτα σιμ απο vodafone αφου προφανως εχω αλλαξει παροχο. Υπαρχει ευκολος τροπος να το ξεκλειδωσω;Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα πας στις ρυθμίσεις του Mobile και θα βάλεις τα settings της Vodafone(apn). Πχ εκεί που λέει hybrid θα βάλεις το αντίστοιχο που έχει η βοντσφον. Δες τις ρυθμίσεις πχ από το κινητό σου. Να μην ξεχάσεις να αφαιρέσεις και το pin από την sim.

Επεξ/σία από chris_g92
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση οταν λες ρυθμισειs mobile στο ρουτερ εννοεις;αν μπορεις να γινεις πιο περιγραφικος γιατι ειμαι ανιδεος και αφου εχω ρουτερ που με βολευει να μην παω να αγορασω καποιο καινουριο

και παλι σε ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mogolos1984 είπε

Σε ευχαριστω για την απαντηση οταν λες ρυθμισειs mobile στο ρουτερ εννοεις;αν μπορεις να γινεις πιο περιγραφικος γιατι ειμαι ανιδεος και αφου εχω ρουτερ που με βολευει να μην παω να αγορασω καποιο καινουριο

και παλι σε ευχαριστω

Θα σου στείλω screenshot το βραδάκι σε pm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα βρηκα χρόνο, λοιπον θα πας εκει που σου δειχνω στις φωτογραφιες και θα πρεπει να αντικαταστησεις με τα αντιστοιχα της vodafone τα οποια ειναι αυτα συμφωνα με ενα σαιτ(συμπληρωνεις οσα εχει διαθεσιμα το ρουτερ της cosmote, το πιο σημαντικο ειναι το apn internet.vodafone.gr, μονο αυτο αν αλλαξεις κατα 99% θα δουλεψει, σε εσενα θα λεει hybrid λογικα), δυστυχως vodafone δεν εχω αλλα το εχω δοκιμασει και με sim cosmote και με wind.

Όνομα: Vf Mobile Internet
APN: internet.vodafone.gr
Proxy: Κενό
Port: Κενό
Όνομα Χρήστη: Κενό
Κωδικός: Κενό
Server: Κενό
MMSC: Κενό
MMS Proxy: Κενό
MMS Port: Κενό
MCC: 202
MNC: 05
Τύπος Αuthentication: Κενό
Τύπος APN: default,supl,dun
Πρωτόκολλο APN: IPv4
Πρωτόκολλο Roaming APN: IPv4
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση APN: Ενεργοποίηση
Bearer: Κενό
Τύπος MVNO: Κενό
Τιμή MVNO: Kενό

huawei1.png

huawei2.png

huawei3.png

Επεξ/σία από chris_g92
  • Like 1
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα oxygen multi gateway HPV 15400 στο οποίο είχα κάρτα sim Vodafone ,μπορώ να βάλω ,sim Nova, ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...