james01gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας. θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με ένα θέμα. Τον περασμένο Σεπτέμβριο εγγράφηκα σε μία πλατφόρμα για την προώθηση της σελίδας μου. Υπήρχε ένα κόστος εγγραφής και το οποίο το δέχτηκα και πλήρωσα. Μετά από 5 μήνες αποφασίζει την επιβολή ετήσιας συνδρομής για την συνέχιση της συνεργασίας, με κοροϊδεύει μέσα στα μούτρα μου δίνοντας μου και καλά έναν χρόνο δωρεάν συνδρομή. την οποία συνδρομή ουσιαστικά την έχω πληρώσει με την εγγραφή μου και ως λήξη της συνδρομής μου στην πλατφόρμα αναφέρεται το κλείσιμο ενός χρόνου από την ημερομηνία εγγραφής μου σε αυτήν!!! Προφανώς μιλάω και με δικηγόρο αλλά πόσο νόμιμο είναι η επιβολή συνδρομής για μία υπηρεσία την οποία έχω αγοράσει άπαξ απλά και μόνο επειδή τους κάπνισε να βγάλουν χρήμα; Δηλαδή να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο αλλά μετά από 7 μήνες να σου βάλει η αντιπροσωπία συνδρομή για την χρήση του αυτοκινήτου. και εάν στο γνωστοποιήσει απλά, είναι οκ; είναι νόμιμο;
Giama Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Αναφέρεσαι προφανώς στην πλατφόρμα που είναι πρακτικά μονοπώλιο δυστυχώς και κάνει ό,τι θέλει. Μόνο αν φύγουν μαζικά χρήστες θα γίνει κάτι, σε κάθε αύξηση γίνεται τέτοια κουβέντα αλλά φυσικά τίποτα δεν γίνεται στο τέλος. Δεν ξέρω τους όρους χρήσης πλέον γιατί εδώ και πολλά χρόνια δεν συνεργάζομαι πια με αυτούς, αλλά φαντάζομαι ότι στους όρους χρήσης σίγουρα θα γράφει ότι μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή τον τρόπο τιμολόγησης. Και φυσικά το κόστος που πλήρωσες αρχικά θα είναι το κόστος ένταξής σου στην πλατφόρμα, το οποίο είναι διαφορετικό από το κόστος διατήρησης στην πλατφόρμα που προσέθεσαν πλέον και από το οποίο καλύπτονται από τον όρο που θα τους επιτρέπει να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή τρόπο τιμολόγησης. 1
SabotazNic Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Θα ήθελα να μάθω για ποια πλατφόρμα μιλάμε από περιέργεια. Αλλά όπως και να έχει, μόνος σου λες ότι ήταν κόστος εγγραφής. Αν κάπου το ανέφερε ως lifetime πληρωμή, αλλάζει το πράγμα. Αν όχι, έχει δικαίωμα να αλλάξει τους όρους με την κατάλληλη ενημέρωση πριν (όπως και έκανε) 1
Giama Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θα ήθελα να μάθω για ποια πλατφόρμα μιλάμε από περιέργεια. Εξηνταβελόνης (αυτή στην οποία αναφέρομαι εγώ τουλάχιστον).
SabotazNic Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Εκτός και αν γράψετε τα site ξεκάθαρα, ή ανεβάσετε τους όρους, μαλλον δεν θα έρθει βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα