TehJoHnX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, Εχω το πληκτρολόγιο του τίτλου εδω και αρκετα χρόνια, αλλα εχουν αρχισει να κολλάνε τα πλαστικά και εχω δοκιμασει διαφορά για να το αντιμετωπίσω αλλα δεν δούλεψε τιποτα. Δοκιμασα να το καθαρισω με ισοπροπυλικη αλκοόλη οπως ειδα εδω και διαφορα δυνατα καθαριστικά αλλα δεν φευγει αυτη η κόλλα με τίποτα. Η αληθεια ειναι εχει βγαλει τα λεφτα του χρονια τωρα μιας που εχει πλυθεί ολόκληρο με νερο και δεν εχει παθει τιποτα εδω και δυο χρονια και εχει φαει αρκετή ταλαιπωρία, αλλα αφου δουλευει ειναι κριμα να το πεταξω..εχει και cherry mx brown διακόπτες. Σκέφτηκα μήπως το βάψω, να περασω καποιο αυτοκόλλητο αλλα δεν εχω ιδεα τι και πως.
tasvar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Αν έχεις υπομονή, λύστο όλο και περασε το με αυτοκόλλητο βινύλιο. Αλλά όπως λες, τα έβγαλε τα λεφτά του. Πάρε ένα με αλουμίνιο στην πρόσοψη.
nickol-us Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Αν δε φεύγει με ισοπροπυλική ή καθαρή βενζίνη τότε μένει να το ξύσεις, με κάποιο μαλακό πλαστικό ωστε να μη το καταστρέψεις, πάντα σε συνδυασμό με κάποιο υγρό από τα παραπάνω. Θέλει υπομονή αλλά είναι το ανέξοδο που μπορείς να κάνεις
giavra Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Στις 2/2/2023 στις 11:33 ΜΜ, TehJoHnX είπε Καλησπέρα, Εχω το πληκτρολόγιο του τίτλου εδω και αρκετα χρόνια, αλλα εχουν αρχισει να κολλάνε τα πλαστικά και εχω δοκιμασει διαφορά για να το αντιμετωπίσω αλλα δεν δούλεψε τιποτα. Δοκιμασα να το καθαρισω με ισοπροπυλικη αλκοόλη οπως ειδα εδω και διαφορα δυνατα καθαριστικά αλλα δεν φευγει αυτη η κόλλα με τίποτα. Η αληθεια ειναι εχει βγαλει τα λεφτα του χρονια τωρα μιας που εχει πλυθεί ολόκληρο με νερο και δεν εχει παθει τιποτα εδω και δυο χρονια και εχει φαει αρκετή ταλαιπωρία, αλλα αφου δουλευει ειναι κριμα να το πεταξω..εχει και cherry mx brown διακόπτες. Σκέφτηκα μήπως το βάψω, να περασω καποιο αυτοκόλλητο αλλα δεν εχω ιδεα τι και πως. με λιγη προσοχη μπορεις να χρησιμοποιησεις ατμοκαθαριστη αν εχεις αλλα με προσοχη
Titos301 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Στις 2/2/2023 στις 11:33 ΜΜ, TehJoHnX είπε Καλησπέρα, Εχω το πληκτρολόγιο του τίτλου εδω και αρκετα χρόνια, αλλα εχουν αρχισει να κολλάνε τα πλαστικά και εχω δοκιμασει διαφορά για να το αντιμετωπίσω αλλα δεν δούλεψε τιποτα. Δοκιμασα να το καθαρισω με ισοπροπυλικη αλκοόλη οπως ειδα εδω και διαφορα δυνατα καθαριστικά αλλα δεν φευγει αυτη η κόλλα με τίποτα. Η αληθεια ειναι εχει βγαλει τα λεφτα του χρονια τωρα μιας που εχει πλυθεί ολόκληρο με νερο και δεν εχει παθει τιποτα εδω και δυο χρονια και εχει φαει αρκετή ταλαιπωρία, αλλα αφου δουλευει ειναι κριμα να το πεταξω..εχει και cherry mx brown διακόπτες. Σκέφτηκα μήπως το βάψω, να περασω καποιο αυτοκόλλητο αλλα δεν εχω ιδεα τι και πως. συνηθως το παθαινω με ολα τα πλαστικα, οταν τα αφησω πολυ καιρο, ειδικα οταν τα αφησω πολυ καιρο και εκτεθιμενα στη σκονη, συνηθως με τη χρηση φευγουν αν ειναι κατι λιγο, σε μεγαλυτερο προβλημα ειχα χρησιμοποιησει χαρτι με αζαξ και ειχαν φυγει τα περισσοτερα και μετα με τη χρηση εφυγαν και τα τελευταια 9 ώρες πριν, duffyduck είπε σβήστρα χαχα δεν το ειχα σκεφτει, παιζει οντως να κανει καλη δουλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα