fredd0 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Εγω θα σου λεγα ψαξτε τωρα με στοχο να μετακομισετε καπου αρχες καλοκαιριου. Πριν γεννηθει το μωρο. Τωρα (απο οτι λες) η συζυγος δεν εργαζεται οποτε εχει χρονο να ψαξει, να κανει τουλαχιστον ενα πρωτο ξεδιαλεγμα. Αφου γεννηθει το παιδι θα εισαι και οι δυο ζομπι για μηνες, δε θα στε για μετακομισεις. Γκαντεμια, αλλα τι να κανεις. 1
SabotazNic Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, BackFromHell είπε Επειδη αναφερεις οτι μενεις τρια χρονια εκει: Μενεις γεματα τρια χρονια; Τα συμπληρωσες; Αν ναι, πρεπει αμεσα να ανανεωσεις το μισθωτηριο κι ας λεει οτι ληγει Δεκ 23. Ο νομος λεει πως το μισθωτηριο εχει ισχυ τρια χρονια ανεξαρτητως του τι γραφει επανω. Συνεπως αν εχει συμπληρωθει η τριετια απο την ημερομηνια υπογραφης, τοτε εχει μετατραπει σε αοριστου και μπορει να σε διωξει ανα πασα στιγμη εαν δεν φροντισεις να το ανανεωσεις για να κλειδωσεις την επομενη τριετια. Απαξ κι ανανεωσες, δεν μπορει να σε διωξει εαν τηρουνται οι οροι του μισθωτηριου. Δεν εχει σημασια αν εχει κλεισει η 3ετια. Ειναι το ελαχιστο, και προφανως αν στο συμβολαιο/συμφωνητικο λεει παραπανω, ισχυει εκεινο.
cb_papi Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, BackFromHell είπε Επειδη αναφερεις οτι μενεις τρια χρονια εκει: Μενεις γεματα τρια χρονια; Τα συμπληρωσες; Αν ναι, πρεπει αμεσα να ανανεωσεις το μισθωτηριο κι ας λεει οτι ληγει Δεκ 23. Ο νομος λεει πως το μισθωτηριο εχει ισχυ τρια χρονια ανεξαρτητως του τι γραφει επανω. Συνεπως αν εχει συμπληρωθει η τριετια απο την ημερομηνια υπογραφης, τοτε εχει μετατραπει σε αοριστου και μπορει να σε διωξει ανα πασα στιγμη εαν δεν φροντισεις να το ανανεωσεις για να κλειδωσεις την επομενη τριετια. Απαξ κι ανανεωσες, δεν μπορει να σε διωξει εαν τηρουνται οι οροι του μισθωτηριου. Ποιός νόμος το λέει αυτό;
kage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) δεν ισχύει η ιδιοκατοικιση απο το 1997....μόνο αν δηλωθεί επαγγελματική έδρα κ υπό προϋποθέσεις... εφόσον υπάρχει δηλωμένο στην ααδε το συμβολαιο μέχρι Δεκέμβρη 2023 δεν γίνεται έξωση ουτε γ επαγγελματικη εδρα του γιου...Αλλά στο 6μηνο πριν λήξει μπορεί να σ στείλει εγγραφη ειδοποίηση για πολλαπλασια αύξηση με την λήξη συμβουλίου οπότε έτσι αναγκάζεσαι να φύγεις σχεδόν άμεσα κ όχι μετα απο μηνες π γράφουν παραπάνω οι επισκέψεις γ ελεγχο στο σπίτι ανά χ περιόδους π αναγράφονται ακομη κ στα έτοιμα συμβόλαια είναι νόμιμες. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από kage
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, BackFromHell είπε Επειδη αναφερεις οτι μενεις τρια χρονια εκει: Μενεις γεματα τρια χρονια; Τα συμπληρωσες; Αν ναι, πρεπει αμεσα να ανανεωσεις το μισθωτηριο κι ας λεει οτι ληγει Δεκ 23. Ο νομος λεει πως το μισθωτηριο εχει ισχυ τρια χρονια ανεξαρτητως του τι γραφει επανω. Συνεπως αν εχει συμπληρωθει η τριετια απο την ημερομηνια υπογραφης, τοτε εχει μετατραπει σε αοριστου και μπορει να σε διωξει ανα πασα στιγμη εαν δεν φροντισεις να το ανανεωσεις για να κλειδωσεις την επομενη τριετια. Απαξ κι ανανεωσες, δεν μπορει να σε διωξει εαν τηρουνται οι οροι του μισθωτηριου. Μην μπερδεύεσαι, η 3 ετια ισχύει για τι πρώτο συμβόλαιο οι ανανεώσεις από εκεί και πέρα είναι ότι γράψεις 3
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Με το καλό το παιδάκι σας το καλοκαίρι.Ιούλιο-Αύγουστο φαντάζομαι. Πανω κάτω ειπώθηκε τι ισχύει.Δεν μπορεί να σε βγάλει για ιδιοκατοίκηση πριν λήξει η πρώτη 3ετια,μετά δεν υπάρχει αυτό,εκτός αν δεν πληρώνεις,κάτι που δεν ισχύει όπως είπες. Εχεις μεγάλο πλεονέκτημα που το ξέρεις 11 μήνες πριν.Όποτε εγώ θα κοίταζα στους επόμενους 4-5 μήνες να βρω κάτι,πριν γεννηθεί το μωρό,και να έκανα μετακόμιση,ώστε να ετοίμαζα στο νέο σπίτι το δωμάτιο του παιδιού. Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η ιδιοκτήτρια που θα φύγεις νωρίτερα,αφού θέλει να μπει ο γιος της.Και οι δυο δίκαιο έχετε,που σε βγάζει εσένα έτσι από τη σειρά σου και που χρειάζεται και αυτή το σπίτι της για δικούς της λόγους.Θα ήταν μεγάλη πουστια να στο έλεγε 1 μήνα πριν λήξει η 3ετια,μεσα στο χειμώνα με νεογέννητο.Πάλι καλά να λες. Δεν θα άφηνα το ψάξιμο σπιτιού και τη μετακόμιση μεσα στο φθινόπωρο/χειμώνα με νεογέννητο.Καλύτερα μεσα στην άνοιξη/καλοκαιρι,πριν γεννηθεί το μικρό. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από jmmys
d_gkal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Θα έφευγα άμεσα. Όσο είναι νωρίς βρείτε κάπου αλλού να μείνετε. Πριν αυξηθούν τα έξοδα (τοκετός, πάνες, γαλατα και λοιπά)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 6 ώρες πριν, poulinos είπε με νεογεννενητο παιδι αντι να κοιταει να βρει σπιτι και να ξοδεψει χρονο με το παιδι του θα ασχολειται με εξωδικα και λεφτα σε δικηγορους για να γλυτωσει εξι μηνες και να δωσει ενα μαθημα στην αλλη. και μην ψαξει μεχρι τελος του χρονου.αλλωστε και να μην βρει σπιτι μετα θα παει σε κανα hotel ή σε κανα hostel να μεινει.λεφτα υπαρχουν.θα κανει μετακομιση και σε μια ημερα και η ζωη συνεχιζεται.αλλα πανω απο ολα η ιδιοκτητρια θα εχει παρει το μαθημα της. never mess with insomnia members. ωραιες συμβουλες Εννοώ ότι και τέλος του χρόνου να μην έχει βρει ,θα έχει ακόμα χρόνο λόγο γιατί μπορεί να το τρεναρει και άλλο ,και όπως έγραψα δεν θέλει άγχος Και να δεν χρειάζεται να είναι 100% τυπικός όταν και η άλλη δεν είναι Ούτε για να πάρει δικηγόρο είπα ,εννοείται ότι θα ρίξει κάνα βλέφαρο για σπίτι αλλά έχει και άλλο χρόνο μετά το τέλος του συμβολαίου αν χρειαστεί ,δεν παίρνει στο τέλος του συμβολαίου απλά την αστυνομία και τους λέει πετάξτε τους έξω ,δεν πάει έτσι το πράγμα ,και εγώ το ξέρω γιατί έχει τύχει σε κοντινό μου,εσύ το ξέρεις ; Αυτό εννοούσα ,αλλά ήθελες να το παίξεις Mr σωστός εσύ λογικά ,άκα εξυπνακιας
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 12 hours ago, SOCRATIS1000 said: Εννοώ ότι και τέλος του χρόνου να μην έχει βρει ,θα έχει ακόμα χρόνο λόγο γιατί μπορεί να το τρεναρει και άλλο ,και όπως έγραψα δεν θέλει άγχος Και να δεν χρειάζεται να είναι 100% τυπικός όταν και η άλλη δεν είναι Ούτε για να πάρει δικηγόρο είπα ,εννοείται ότι θα ρίξει κάνα βλέφαρο για σπίτι αλλά έχει και άλλο χρόνο μετά το τέλος του συμβολαίου αν χρειαστεί ,δεν παίρνει στο τέλος του συμβολαίου απλά την αστυνομία και τους λέει πετάξτε τους έξω ,δεν πάει έτσι το πράγμα ,και εγώ το ξέρω γιατί έχει τύχει σε κοντινό μου,εσύ το ξέρεις ; Αυτό εννοούσα ,αλλά ήθελες να το παίξεις Mr σωστός εσύ λογικά ,άκα εξυπνακιας αλλα το να προσπαθω να ειμαι σωστος αλλο το να το παιζω εξυπνακιας. δηλαδη εσυ προτεινεις στον αλλον α.οτι επειδη η αλλη ζηταει το αυτονοοητο να βγει στην τριετια(επιλογη της) ο τοπικ σταρτερ να την φτασει μεχρι το εξωδικο.η τριετια τελειωνει.το τι θα κανει η αλλη το σπιτι αφορα αυτην.εχει εναν ολοκληρο χρονο να βρει σπιτι.οχι δεν ειμαι ιδιοκτητης β.αν η αλλη το παει δικαστικα μετα την τριετια ο αλλος να μπλεξει με δικαστηρια δικηγορους και εξτρα χρηματα αλλα και χρονο απο την ζωη του με ενα νεογεννητο παιδι. γ.και καπως ετσι παμε κατα διαολου διοτι παμε και κανουμε αυτα που δεν θελουν να μας κανουν.εσυ αν νοικιαζες σε καποιον ενα σπιτι θα θελες να του λεμε γαμα τον socratis. κατσε μεσα μεχρι να σε πεταξει εξω... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις