cerberus348 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Με πήρε η ιδιοκτήτρια του ακινήτου που μου νοικιάζει. Μου είπε ότι θέλει να φέρει μηχανικό στο σπίτι για να μετρήσει για να το γράψει στον γιο της. ( Εν το μεταξύ μου είχε πει παλιότερα ότι έχει ενεργό δάνειο οπότε δεν έχω ιδέα αν μπορεί να το γράψει). Αμέσως της είπα αν σκέφτεται να μείνει ο γιος της γιατί πρέπει να ξέρω πως πρέπει να κινηθώ,μου είπε μπορεί ,θα δούμε ,δεν σε αφορά και με άφησε στην αβεβαιότητα. (Μετά από δεύτερη επικοινωνία μου είπε πως θα μείνει ο γιος της) Το συμβόλαιο λήγει Δεκέμβριο του 23 μένω εδώ 3 χρόνια, επίσης δεν χρωστάω ενοίκια και είμαι καλοπληρωτής και στο σπίτι έρχεται συχνά πυκνά και το κοιτάζει ( και καλά καφέ) και είναι σε άψογη κατάσταση καλύτερη από όταν μου το ενοικίασε. Έχω την γυναίκα μου έγκυος 3 μηνών και είμαστε μεσα στο άγχος σε μια δύσκολη εποχή και δουλεύω μόνος μου παρόλα αυτά τα καταφέρνουμε. Έχει ιδέα κανείς πως μπορώ να το διαχειριστώ; Θα πάρω αύριο και την λογίστρια μου να ρωτήσω. Ήθελα να ακούσω κι από σας άμα ξέρει τίποτα κανένας ή έχει περάσει κάτι αντίστοιχο.. Ευχαριστώ πολύ! Χ. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από cerberus348
vs_skg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Τι άλλο να μπορείς να κάνεις εκτός από να ζητήσεις να υπογράψετε επέκταση του συμβολαίου δηλαδή;
filipprin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, cerberus348 είπε Το συμβόλαιο λήγει Δεκέμβριο του 23 μένω εδώ 3 χρόνια Μεχρι τη λήξη του συμβολαίου δεν σε κουνάει με τιποτα.Μετα αν δεν τα βρειτε ψάχνεις σπιτι.Καλυτερα να το ξεκαθαρισεις νωριτερα για να εχεις και χρονο να ψαξειςμε την ησυχία σου. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Όσο είναι εν ισχύ το μισθωτήριο δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτε. Για το θέμα της αλλαγής ιδιοκτησίας και το τι μπορεί να συμβεί, ρώτα δικηγόρο.
cerberus348 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, vs_skg είπε Τι άλλο να μπορείς να κάνεις εκτός από να ζητήσεις να υπογράψετε επέκταση του συμβολαίου δηλαδή; Αφού μου είπε ότι θα μείνει ο γιος της οπότε μου είπε στα γαλλικά να πάρω πόδι.
Bitbit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cerberus348 είπε Αφού μου είπε ότι θα μείνει ο γιος της οπότε μου είπε στα γαλλικά να πάρω πόδι. στην αρχή άλλο έγραψες. Δε ξέρω, μπορεί... όπως σου είπανε, μέχρι να λήξει το συμβόλαιο δε σε κουνάνε. Εννοείται ότι δε το αφήνεις τελευταία στιγμή. Κοιτάς να δεις αν ανανεωθεί ή θα πρέπει να ψάχνεις για σπίτι. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Bitbit
cerberus348 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Bitbit είπε στην αρχή άλλο έγραψες. Δε ξέρω, μπορεί... όπως σου είπανε, μέχρι να λήξει το συμβόλαιο δε σε κουνάνε. Εννοείται ότι δε το αφήνεις τελευταία στιγμή. Κοιτάς να δεις αν ανανεωθεί ή θα πρέπει να ψάχνεις για σπίτι. Δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Σε ευχαριστώ για την απάντηση το εκτιμώ. Δεν έκατσα να γράψω όλη την συζήτηση που κάναμε.. εν ολίγοις μου είπε ότι θα μείνει ο γιος της. Πάντως δυστυχώς δεν μου απαντάει για ανανέωση συμβολαίου.. οπότε με βλέπω να ψάχνω εν καιρό εγκυμοσύνης. 😞😞
Bitbit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, cerberus348 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση το εκτιμώ. Δεν έκατσα να γράψω όλη την συζήτηση που κάναμε.. εν ολίγοις μου είπε ότι θα μείνει ο γιος της. Πάντως δυστυχώς δεν μου απαντάει για ανανέωση συμβολαίου.. οπότε με βλέπω να ψάχνω εν καιρό εγκυμοσύνης. 😞😞 σε αυτή την περίπτωση δε μπορεί να γίνει κάτι. Μην ψαρώνεις αν σου κάνει κόλπα για να φύγεις νωρίτερα. Το καλό είναι ότι έχεις 1 χρόνο να βρεις σπίτι. Πιστεύω όσο χάλια και να είναι η κατάσταση, κάτι θα βρεθεί.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Έχει αλλάξει ο νόμος ,λογικά έχεις 3 χρόνια συμβόλαιο ,δεν μπορεί να σε πετάξει έξω πριν να τελειώσει Επίσης ακόμα και να τελειώσει πρέπει να σου έχει στείλει χαρτί μήνες πριν 3-6 μήνες ενημέρωση ότι πρέπει να αποχωρήσεις ,αν δεν το κάνει ,όταν τελειώσει το συμβόλαιο ασρηνν να σου κάνει έξωση ,μέχρι να σουβερθουν ειδοποιήσεις και εντολή να φύγεις θα έχεις φάει ένα εξάμηνο Γενικά για εμένα καλο είναι να τα βρείτε ,αλλά έτσι όπως την περιγράφεις ότι σου μιλάει και σου λέει δεν σου πέφτει λόγος κτλ ,θέλει να την τραβήξεις λίγο να μάθει να μιλάει Όπως και να έχει μέχρι τέλος του χρόνο μην βιάζεσαι να βρεις ,δεν σε κουνάει ,και όταν τελειώσει έχεις κάνα 6 μηνός για να φύγεις 2
SabotazNic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 47 λεπτά πριν, cerberus348 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση το εκτιμώ. Δεν έκατσα να γράψω όλη την συζήτηση που κάναμε.. εν ολίγοις μου είπε ότι θα μείνει ο γιος της. Πάντως δυστυχώς δεν μου απαντάει για ανανέωση συμβολαίου.. οπότε με βλέπω να ψάχνω εν καιρό εγκυμοσύνης. 😞😞 Ρωτα την ευθεως τοτε αν θα μεινει ο γιος. Αν ναι, να βρεις νωριτερα σπιτι για να το ετοιμασετε για το παιδακι. Καλυτερα να γινει η μετακομιση πριν και οχι μετα.
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, cerberus348 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση το εκτιμώ. Δεν έκατσα να γράψω όλη την συζήτηση που κάναμε.. εν ολίγοις μου είπε ότι θα μείνει ο γιος της. Πάντως δυστυχώς δεν μου απαντάει για ανανέωση συμβολαίου.. οπότε με βλέπω να ψάχνω εν καιρό εγκυμοσύνης. 😞😞 Καλησπέρα, αν όντως σου είπε ότι θα μείνει ο γιος της (γράφω αν γιατί παραπάνω είχες γράψει κάτι διαφορετικό) τότε είναι προφανές ότι ΔΕΝ θα σου κάνει ανανέωση συμβολαίου. Επίσης αν όντως το συμβόλαιο λήγει τέλος του έτους, δεν βλέπω τον λόγο να αρχίσεις να ψάχνεις από τώρα εν καιρό εγκυμοσύνης.
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Με νεογέννητο θα είναι πιο δύσκολο και να βγεις στη γύρα να ψάχνεις, και να τραβήξεις όλο το μανίκι της μετακόμισης όταν βρεις, που από μόνο του είναι κάτι πολύ δύσκολο. Θα έχεις τρεξίματα σε παιδιάτρους, το μωρό θα θέλει φροντίδα 24/7. Και ο χειμώνας δεν είναι η καλύτερη εποχή για τέτοια με μωρό στην πλάτη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cerberus348 είπε Καλησπέρα σας, Με πήρε η ιδιοκτήτρια του ακινήτου που μου νοικιάζει. Μου είπε ότι θέλει να φέρει μηχανικό στο σπίτι για να μετρήσει για να το γράψει στον γιο της. ( Εν το μεταξύ μου είχε πει παλιότερα ότι έχει ενεργό δάνειο οπότε δεν έχω ιδέα αν μπορεί να το γράψει). Αμέσως της είπα αν σκέφτεται να μείνει ο γιος της γιατί πρέπει να ξέρω πως πρέπει να κινηθώ,μου είπε μπορεί ,θα δούμε ,δεν σε αφορά και με άφησε στην αβεβαιότητα. Το συμβόλαιο λήγει Δεκέμβριο του 23 μένω εδώ 3 χρόνια, επίσης δεν χρωστάω ενοίκια και είμαι καλοπληρωτής και στο σπίτι έρχεται συχνά πυκνά και το κοιτάζει ( και καλά καφέ) και είναι σε άψογη κατάσταση καλύτερη από όταν μου το ενοικίασε. Έχω την γυναίκα μου έγκυος 3 μηνών και είμαστε μεσα στο άγχος σε μια δύσκολη εποχή και δουλεύω μόνος μου παρόλα αυτά τα καταφέρνουμε. Έχει ιδέα κανείς πως μπορώ να το διαχειριστώ; Θα πάρω αύριο και την λογίστρια μου να ρωτήσω. Ήθελα να ακούσω κι από σας άμα ξέρει τίποτα κανένας ή έχει περάσει κάτι αντίστοιχο.. Ευχαριστώ πολύ! Χ. Επειδη αναφερεις οτι μενεις τρια χρονια εκει: Μενεις γεματα τρια χρονια; Τα συμπληρωσες; Αν ναι, πρεπει αμεσα να ανανεωσεις το μισθωτηριο κι ας λεει οτι ληγει Δεκ 23. Ο νομος λεει πως το μισθωτηριο εχει ισχυ τρια χρονια ανεξαρτητως του τι γραφει επανω. Συνεπως αν εχει συμπληρωθει η τριετια απο την ημερομηνια υπογραφης, τοτε εχει μετατραπει σε αοριστου και μπορει να σε διωξει ανα πασα στιγμη εαν δεν φροντισεις να το ανανεωσεις για να κλειδωσεις την επομενη τριετια. Απαξ κι ανανεωσες, δεν μπορει να σε διωξει εαν τηρουνται οι οροι του μισθωτηριου. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από BackFromHell
tzotzo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 90% θελει να σε πεταξει εξω, είτε για να το κανει airbnb ειτε για να βρει καποιον που να πληρωνει περισσοτερα
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 2 hours ago, SOCRATIS1000 said: Έχει αλλάξει ο νόμος ,λογικά έχεις 3 χρόνια συμβόλαιο ,δεν μπορεί να σε πετάξει έξω πριν να τελειώσει Επίσης ακόμα και να τελειώσει πρέπει να σου έχει στείλει χαρτί μήνες πριν 3-6 μήνες ενημέρωση ότι πρέπει να αποχωρήσεις ,αν δεν το κάνει ,όταν τελειώσει το συμβόλαιο ασρηνν να σου κάνει έξωση ,μέχρι να σουβερθουν ειδοποιήσεις και εντολή να φύγεις θα έχεις φάει ένα εξάμηνο Γενικά για εμένα καλο είναι να τα βρείτε ,αλλά έτσι όπως την περιγράφεις ότι σου μιλάει και σου λέει δεν σου πέφτει λόγος κτλ ,θέλει να την τραβήξεις λίγο να μάθει να μιλάει Όπως και να έχει μέχρι τέλος του χρόνο μην βιάζεσαι να βρεις ,δεν σε κουνάει ,και όταν τελειώσει έχεις κάνα 6 μηνός για να φύγεις με νεογεννενητο παιδι αντι να κοιταει να βρει σπιτι και να ξοδεψει χρονο με το παιδι του θα ασχολειται με εξωδικα και λεφτα σε δικηγορους για να γλυτωσει εξι μηνες και να δωσει ενα μαθημα στην αλλη. και μην ψαξει μεχρι τελος του χρονου.αλλωστε και να μην βρει σπιτι μετα θα παει σε κανα hotel ή σε κανα hostel να μεινει.λεφτα υπαρχουν.θα κανει μετακομιση και σε μια ημερα και η ζωη συνεχιζεται.αλλα πανω απο ολα η ιδιοκτητρια θα εχει παρει το μαθημα της. never mess with insomnia members. ωραιες συμβουλες 5 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις