Προς το περιεχόμενο

H σειρά Ryzen 7000 X3D της AMD με επίκεντρο το gaming κυκλοφορεί από τις 28 Φεβρουαρίου

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ρε μαν πραγματικά, μην διαβάζεις σαβούρα δεξιά κι αριστερά..Αυτά τα νούμερα είναι σε σύγκριση με τον 5800X3D επίσημα από την παρουσίαση της AMD..Μην ονειρεύεστε θαύματα από τους νέους 3D..

AMD%20Ryzen%207000%20X3D%20Slide%202.PNG

Η διαφορα θα ειναι μικροτερη σε σχεση με την ΑΜ4 γενια. Κυριως λογω γρηγοροτερων μνημων που κλεινουν την ψαλιδα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/2/2023 στις 7:26 ΜΜ, Aten-Ra είπε

Ξέρουμε για τους ZEN4 3D από το καλοκαίρι, αυτά τα βγάζει ξαφνικά τους 3D είναι για γέλια.

Θέλω να δω πόσο θα σιχαίνεσαι την AMD που θα σου δίνει επεξεργαστή με ίδιες επιδόσεις σε Gaming με επεξεργαστή της Intel που κοστίζει 50% παραπάνω (7800X3D vs 13900KS)

φίλε μου πραγματικά μου είναι αδιάφορο το 13900 ή το 7800 δηλαδή μιλάμε για γελοιότητες και τι κατάφερα που καποια στιγμή έδωσα 1000+ ευρώ για μία RX6800XT Black edition ? τιποτα γιατί τι νομίζεις οτι παίζω δηλαδή με μία 1080 οθόνη τρίχες κατσαρές ότι παίζει ο περισσότερος κόσμος κανένα moba και κανένα online παιχνίδι mmo μέχρι εκεί για μένα ο μοναδικός Intel που αξίζει είναι ο 13600 που δεν κοστίζει ακριβά και είναι πολύ καλύτερος από τον 7600 από κει και πέρα όσοι θέλουν να πετάξουν τα λεφτά τους για να έχουν υποτίθεται μέσα σε εισαγωγικά το καλύτερο κομμάτι της αγοράς δικαίωμά τους αλλά εγώ τουλάχιστον δεν την ξαναπατάω δεν θα δουλεύω για να σκάσω ένα ολόκληρο μηνιάτικο για να πάω να πάρω τρίχες κατσαρές άποψή μου Πάντα έτσι σεβαστές όλες οι απόψεις την κάρτα γραφικών στην ανέφερα σαν ένα παράδειγμα το thread δεν έχει σχέση με αυτό απλά ήθελα να δείξω ότι ότι μεγάλο και να πάρεις μέσα σε έξι μήνες είναι άχρηστο Οπότε κανένας από τους μεγάλους Δεν αξίζει τον κόπο 

Επεξ/σία από sinistargr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...