Θοδωρής005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 καλησπέρα αστεία ερώτηση αλλά χρειάζομαι βοήθεια 😁 την ώρα που έκανα μπάνιο μου πετάγεται στο σώμα μου βρωμουσα. Από τότε τι μπάνιο κάνω τι οινόπνευμα κάνω βρωμαω. Καμιά ιδέα;
valadsk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Θοδωρής005 είπε καλησπέρα αστεία ερώτηση αλλά χρειάζομαι βοήθεια 😁 την ώρα που έκανα μπάνιο μου πετάγεται στο σώμα μου βρωμουσα. Από τότε τι μπάνιο κάνω τι οινόπνευμα κάνω βρωμαω. Καμιά ιδέα; βασικά βρωμάει ο χόρος. 3 λεπτά αέρισμα και τελειώνει η υπόθεση, μένω επαρχία και συνέχεια τρυπώνουν. εννοείται ότι θεωρώ δεδομένο ότι την έπιασες και την πέταξες έξω .(μην την σκοτώνεις είναι ακίνδυνη).
greekfragma Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Η βρωμουσα μυρίζει άμα τη σκοτώσεις. Όχι ζωντανή. Βάλε και σαπούνι όχι σκέτο νερό 1
Θοδωρής005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Την σκότωσα 2 λεπτά πριν, valadsk είπε βασικά βρωμάει ο χόρος. 3 λεπτά αέρισμα και τελειώνει η υπόθεση, μένω επαρχία και συνέχεια τρυπώνουν. εννοείται ότι θεωρώ δεδομένο ότι την έπιασες και την πέταξες έξω .(μην την σκοτώνεις είναι ακίνδυνη). 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Η βρωμουσα μυρίζει άμα τη σκοτώσεις. Όχι ζωντανή. Βάλε και σαπούνι όχι σκέτο νερό Γιατί έπεσε στο σώμα μου ε και από την ταραχή σχεδόν έλιωσε πάνω μου Για αυτό βρώμαω
greekfragma Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μπας και από τη ταραχή μυρίζει και τίποτα άλλο εκτός της βρωμούσας; 1
Θοδωρής005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Μπας και από τη ταραχή μυρίζει και τίποτα άλλο εκτός της βρωμούσας; Δυστυχώς ατύχησες μόνο η βρωμασα
greekfragma Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 5 minutes ago, Θοδωρής005 said: Δυστυχώς ατύχησες μόνο η βρωμασα Ε καλά δεν ισχυρίζομαι ότι έπιασα και το τζόκερ. Πλύνε πλύνε και σε δύο μέρες θα φύγει τελείως. Άμα τη σκότωσες πάνω σου η ουσία που μυρίζει φεύγει δύσκολα αλλά φευγει. Υπομονή.
Θοδωρής005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, greekfragma είπε Ε καλά δεν ισχυρίζομαι ότι έπιασα και το τζόκερ. Πλύνε πλύνε και σε δύο μέρες θα φύγει τελείως. Άμα τη σκότωσες πάνω σου η ουσία που μυρίζει φεύγει δύσκολα αλλά φευγει. Υπομονή. Ναι ευχαριστώ
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Άμα δεν φεύγει η μυρωδιά με πλύσιμο και σαπούνια, βάλε ξύδι και άστο επάνω για λίγο, μετα σκούπισε το.
alfaeffe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Ριξε λιγο χλωρινη (πανω σου). Επισης οινοπνευμα και λιγο φωτια, ο καπνος θα παρει τη μυρωδια. 😈 Spoiler 1
StamTheMan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, greekfragma είπε Η βρωμουσα μυρίζει άμα τη σκοτώσεις. Όχι ζωντανή. Η βρωμουσα λειτουγει σαν το κουναβι να ξερεις. 8 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε καλησπέρα αστεία ερώτηση αλλά χρειάζομαι βοήθεια 😁 την ώρα που έκανα μπάνιο μου πετάγεται στο σώμα μου βρωμουσα. Από τότε τι μπάνιο κάνω τι οινόπνευμα κάνω βρωμαω. Καμιά ιδέα; Ξυδι και αλατι και τριψιμο. Αυτο κανει και για την ψαριλα,μαζι με λεμονι.Ριχτα ολα πανω σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις