freegr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Ωραίο κι ελπίζω οικονομικό αλλά δεν προσφέρει καινοτομία 1
Tlykog Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, kostasfalcon είπε Ότι να ναι όμως….. Καθένας με τις επιλογές του... Ας μη ξεκινήσουμε vs, παρακαλώ. Δεν είναι καν στη μόδα πλέον αυτό το θέμα... 21 λεπτά πριν, freegr είπε Ωραίο κι ελπίζω οικονομικό αλλά δεν προσφέρει καινοτομία Για το οικονομικό μην το ελπίζεις. Στο εξωτερικό βλέπω τιμές στα 400€ περίπου...
kostasfalcon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Tlykog είπε Καθένας με τις επιλογές του... Ας μη ξεκινήσουμε vs, παρακαλώ. Δεν είναι καν στη μόδα πλέον αυτό το θέμα... Ποιος ο λόγος τότε που κανεις παράθεση στο δικό μου μήνυμα?
sakisbax Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Το έχω αγοράσει το συγκεκριμενο για να παρακολουθω τις διακυμάνσεις της πιεσής καθως έχω θέμα. Το ρολοι αυτό δεν απευθύνεται σε ολους. Το μεγαλο του πλεονεκτημα είναι η μέτρηση της πιεσης και αυτο το κανει πολυ καλα. σε συγκριση με ηλεκτρονικο αλλα και αναλογικο πιεσομετρο η διαφορες στις μετρησεις ηταν μηδαμινες και πραγματικα δινει ενα αξιοπιστο αποτελεσμα ανα πασα στιγμη χωρις να χρειαζεται να κουβαλας μαζι σου πιεσομετρα... οι υπολοιπες λειτουργιες του βασικες αλλα αρκετα αξιοπιστες και αυτες. Αρκετα χρησιμο και το ηλεκτροκαρδιογραφημα. Η τιμή του τσιμπιμενη αλλα θεωρω οτι καποιος θα το αγορασει σαν ιατρικη συσκευη και οχι σαν smartwatch. Μπορει να δωσει αξιοπιστες μετρησεις σε τρεξιμο, περπατημα κτλ αλλα για ποιο αθλητικες καταστασεις η πισινα επιστρεφω στο δοκιμασμενο Garmin μου... 2
Tlykog Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Ποιος ο λόγος τότε που κανεις παράθεση στο δικό μου μήνυμα? Μην το παίρνεις προσωπικά. Απλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει. Τυχαία διάλεξα το δικό σου. 1
kostasfalcon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, Tlykog είπε Μην το παίρνεις προσωπικά. Απλά από κάπου πρέπει να ξεκινήσει. Τυχαία διάλεξα το δικό σου. Bad luck τότε
Tlykog Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Bad luck τότε Αν έδωσα λάθος εντύπωση, τότε να σου ζητήσω συγνώμη. Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Ειλικρινά το γράφω. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από Tlykog 1
TolisT1985 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Μετά το αθραυστο τζάμι,πιεσόμετρο 100% σωστό στο καρπό. Αντίδραση της apple: Απαγόρευση εισόδου στην Αμερική πιεσόμετρα ρολόγια. Απαγόρευση στην Αμερική αθραυστα τζάμια συσκευών..... Εκτός από δύο κομμάτια για αντιγραφή......σε 4 χρόνια .... 😅😂🤣😅😂🤣😂🤣
lost2 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Πολύ καλό για αυτά που κάνει αλλά και μια ολόκληρη σύνταξη για την αγορά του είναι πάρα πολλά, γιατί σίγουρα πιο πολύ το χρειάζεται κάποιος που είναι στη σύνταξη ..
TROIDX Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Υπερτασικοι ΔΥΣΤΗΧΩΣ υπαρχουν σε ολες τις ηλικιες με τοσο αγχος....''Νευροπιεση''. Αν αντεξει να μετραει καλα το Huawei τοτε καλα....σε αλλη περιπτωση ειναι πολλα τα euro
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα