nicoliapvl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα, έφτιαξα πρόσφατα το pc μου και έχω απορία σχετικά με τα ανεμιστηράκια. Έχω CPU με integrated graphics(AMD RYZEN 5 5600G) και οι θερμοκρασίες σε απλή χρήση κυμαίνονται από 27-30 και σε gaming 50-55. Fan για τη CPU έχω αυτό που δίνει η amd. Όσο για το airflow του κουτιού έχω ενα για intake και ενα για exhaust. Πιστεύετε είμαι κομπλε ή χρειάζεται να προσθέσω/αλλάξω ανεμιστηράκι??
niko13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μια χαρά είναι τα temps που αναφερεις,εγώ δεν θα έβαζα άλλο σε σύστημα χώρις κάρτα γραφικων 2
Λύση PC_Science_Lefkada Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Λύση Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, nicoliapvl είπε οι θερμοκρασίες σε απλή χρήση κυμαίνονται από 27-30 13 λεπτά πριν, niko13 είπε Μια χαρά είναι τα temps που αναφερεις,εγώ δεν θα έβαζα άλλο σε σύστημα χώρις κάρτα γραφικων Θα συμφωνήσω με τον @niko13 ότι δεν έχεις θέμα με το ύψος των θερμοκρασιών. Και να εβδομηνταρίσουν το καλοκαίρι πάλι κομπλέ είναι. Παρόλα αυτά υπάρχει ένας σίγουρος και ένας αρκετά πιθανός λόγος για τους οποίους να θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σύστημα ψύξης του υπολογιστή σου. 43 λεπτά πριν, nicoliapvl είπε Όσο για το airflow του κουτιού έχω ενα για intake και ενα για exhaust. Ο σίγουρος λόγος είναι η προστασία από την σκόνη. Ένας ανεμιστήρας εισαγωγής και ένας εξαγωγής δεν είναι σωστή λύση για την προστασία από τη σκόνη. Η διάταξη αυτή έχει σαν αποτέλεσμα να μπαίνει η σκόνη αφιλτράριστη από τις χαραμάδες του κουτιού. Η τζάμπα λύση είναι να τους βάλεις και τους δύο εισαγωγή με λίγο χειρότερες θερμοκρασίες ίσως, σαν αποτέλεσμα. Η φτηνή είναι να προσθέσεις έναν ακόμα ανεμιστήρα εισαγωγής. Αυτό το δεύτερο θα έκανα στη θέση σου αν τον παίρνει το κουτί και θα μάλιστα θα έβαζα έναν δυνατούτσικο. Ο άλλος λόγος να κάνεις αλλαγή, είναι το θέμα του θορύβου, πιθανότερα από τον ανεμιστήρα της stock ψύκτρας της amd. Αν έχεις τέτοιο θέμα, θα το δεις το καλοκαίρι, όχι τώρα το καταχείμωνο, επομένως το αφήνεις για τότε. Σε κάθε περίπτωση αυτό ρυθμίζεται με πολύ φτηνή ψύκτρα (15-20 ευρώ). 3
nicoliapvl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Λογικά θα βάλω έναν δεύτερο για intake και βλέπω τα υπόλοιπα απο καλοκαίρι. Σας ευχαριστώ πολύ!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα