Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέας dslr

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από babisskg,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω εδώ και καιρό αγοράς μιας dslr 

Με χαμηλό κόστος μιας που θα είναι η πρώτη μου επαφή με το άθλημα και εντελώς άσχετος και στο σποραδικά ψάξιμο μου έπεσα πάνω σε αυτό το μαγαζί. 

https://www.bestprice.gr/item/2155762850/canon-eos-2000d-kit-18-55mm-f35-56-dc-iii.html

Προκειτε για προσφορά? Είναι ότι ναναι το μαγαζί? Μου ξεφεύγει κάτι? 

Με έχουν κατά μπερδέψει οι φακοί και δεν καταλαβαίνω εύκολα τι διαφορά έχουν στις τιμές κιτ με κιτ. 

Ευχαριστω για τα φώτα σας

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πρώτη και χαμηλή τιμή που βγάζει στο πρώτο κατάστημα, λέει στον τίτλο του προιόντος Demonstracinis (expo) – Baltoje dėžutėje

Αυτό εμένα μου δείχνει (με κάνει να υποθέτω) δύο πράγματα:

1. Είναι απο κατάστημα εξωτερικού παραεισαγωγή  (η και απευθείας αγορά. Δεν εμποδίζει κάποιος σε κατάστημα εξωτερικού να μπει στο bestprice)

2. To Demonstracinis στα Λιθουανικά (βρηκαμε και την χώρα προέλευσης) σημαίνει επίδειξης. Αρα πρόκειται για εκθεσιακό προιόν.

Σε αυτα τα λεφτά βρίσκεις και εκθεσιακά απο Ελλάδα με πλήρη εγγύηση και άμεση εξυπηρέτηση. 

Επεξ/σία από highpriest
  • Like 1
Δημοσ.

Θες του κουτιού οπωσδήποτε ; Επειδή πολλοί πουλάνε τις dslr , υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες σε μεταχειρισμένες. Αυτή που κοιτάς, είναι crop και entry level μοντέλο . Και ο φακός τελείως βασικός. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω καν τι θέλω. 😁Ποιο πολύ την θέλω για εκδρομές και διακοπές και αν μου κολλήσει μετά πάμε παρακάτω. Απλά σίγουρα δεν θέλω να δόσω πάνω από 500 ευρώ. Και τα 400 πολλά μου φενονται. 

Τώρα για μεταχειεισμενα πολύ δύσκολα τα εμπιστεύομαι..... Σε όλες τις κατηγορίες. Τώρα στο φωτογραφικές δεν ξέρω τι προβλήματα μπορούν να παρπυσιαστουν

• Like 2
  • Λύση
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, peponas είπε

Δεν ξέρω καν τι θέλω. 😁Ποιο πολύ την θέλω για εκδρομές και διακοπές και αν μου κολλήσει μετά πάμε παρακάτω. Απλά σίγουρα δεν θέλω να δόσω πάνω από 500 ευρώ. Και τα 400 πολλά μου φενονται. 

Τώρα για μεταχειεισμενα πολύ δύσκολα τα εμπιστεύομαι..... Σε όλες τις κατηγορίες. Τώρα στο φωτογραφικές δεν ξέρω τι προβλήματα μπορούν να παρπυσιαστουν

Εχεις αρκετά ερωτηματικά , οπότε λαμβάνοντας υπόψιν και την πρώτη σου παράγραφο , είναι προτιμότερο να δουλέψεις με ένα smartphone .

Είναι απόλυτα ικανό να καλύψει τυπικες ανάγκες . 

Αν πάλι φτάσει να αποκτήσει σάρκα και οστά η αναζήτηση σου , εδώ είμαστε και μην διστάσεις να ρωτήσεις . 

Εναλλακτικό σενάριο για μία DSLR , πρέπει όμως να κινηθείς γρήγορα διότι το είδος τείνει να εξαφανιστεί από την αγορά , μία καινούργια Nikon D3500 , εξαιρετική επιλογή , αλλιώς μία Sony a6000 αν θελήσεις mirrorles  . Αυτες οι δύο είναι οι πιο προσιτές επιλογές σήμερα , σύμφωνα με τα χρήματα που σκοπεύεις να διαθέσεις .

Καλή επιτυχία !

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, peponas είπε

Εφόσον δεν ξέρεις καν τι θέλεις όπως λες, πας αυστηρά σε μεταχειρισμένα! Μη σκορπάς λεφτά άσκοπα γιατί ότι σώμα κι όποιον φακό και να πάρεις σύντομα θα τα αλλάξεις αν σε κερδίσει το άθλημα.

Ένα budget σύνολο ικανό να σου δείξει αν θες να ασχοληθείς και τι θα θελήσεις στη συνέχεια, είναι το παρακάτω

Nikon D3200

Nikon AF-S DX Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED VR

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, peponas είπε

την θέλω για εκδρομές και διακοπές

Βγάζεις με κινητό . Για τη χρήση που λες. Χωρίς άλλη σκέψη . 

• Like 2
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για την χρήση και τα λεφτά που δίνεις πάρε μια μεταχειρισμένη RX100. Ιδανικά την V και πάνω (V, VI ή VII) Είναι ότι καλύτερο για εκδρομές.

Δημοσ.

Ξεκάθαρα πας σε κινητό και άσε την DSLR. 

Η DSLR εμπειρικά, θα πάει 99% χαμένη αν την πάρεις. Έχει ουσία να την πάρεις, μόνο αν πρώτα διαβάσεις 10άδες ωρες και μάθεις την κάθε τεχνική λεπτομέρεια ώστε να την εκμεταλλευτείς και να παίξεις. Ουσιαστικά να το δεις σαν χόμπι.

Το να πάρεις DSLR χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα, ακόμα και στο πιο απλό ερώτημα που είναι "τι διαφορά έχει η DSLR με το κινητό?" είναι η σίγουρη αποτυχία και πεταμένα λεφτά. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...