Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, spyros.s είπε

οι νεώτεροι ψιλοαποφευγουν το fb και ασχολούνται με τα υπολοιπα μεσα κοινωνικής δικτυωσης...όχι οτι και εκείνοι δεν βγαζουν την καθημερινότητα τους σε αυτό αλλά μάλλον ο μεσος όρος ηλικίας των χρηστών του fb μεγαλώνει καθημερινα...

( Πάντως εγω δεν εχω δει κανεναν πιτσιρικα ή πιτσιρίκα να ανεβαζει φωτογραφία τα γιουβαρλάκια που μαγείρεψε... )

Δεν έχεις δει πιτσιρικά να ανεβάζει γιουβαρλάκια γιατί προφανώς δεν ξέρει να μεγειρεύει και δεν ασχολείται. Απο μικότερες ηλικίες βλέπεις πολύ περισσότερο κ@λους και βιζγιά 😉

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγαλοι τρομπες οι τυποι του facebook. Απο Νοεμβριο προσπαθω να παρω πισω το προφιλ που μου χακαραν, με συνεχεις προσπαθειες απο μενα και χωρις καμμια επικοινωνία απο μερους τους! Τραγικοί, τσάμπα εχασα το χρόνο μου. Τέσπα, σορρυ για το offtopic!

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, toxoths73 είπε

Έχει ακόμα 5 δισ "μονάδες" ο πλανήτης που θα πάει θα τους τουμπάρει και αυτούς το fatsimpoyk.Μετά τη τους μένει....... τα ζώα αλλά αυτά έχουν μυαλό όμως.  

ok boomer.

46 λεπτά πριν, Mixalis-PC είπε

2 δισεκατομμύρια ενεργοί BOTS νομιζω γιατι απο 100 ατομα που ηξερα να ειναι καθε μερα στο φατσαβιβλιο τωρα δεν μπαινει κανεις 

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ 100 ΑΤΟΜΑ,ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ;;11!!;!;1;

100 δευτερολεπτα ειναι εναμιση λεπτο.

Ενα εκατομμύριο δευτερόλεπτα ειναι 11 ημερες.

2 δισεκατομμύρια δευτερολεπτα ειναι 66 χρόνια.

Ευχαριστούμε για την άποψή σου.

Θα εκτιμήσουμε αν δεν ψηφίσεις.

Η ανθρωπότητα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Παίζει το 1.5 δις να μπαίνει για 5-10 λεπτά την ημέρα. 😅 

Λίγα είναι? Φτιάξε εσυ μια πλατφόρμα και ας μπαίνουν για ένα λεπτό, για να σε δούμε 

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Εξυπνάδες. 

Καθόλου εξυπνάδες, αν νομίζεις ότι είναι εύκολο να πείσεις 2 δισ κόσμο να μπαίνει καθημερινά στην πλατφόρμα σου για 5 λεπτά τότε πλανάσαι πλανην οικτράν 

• Like 1
Δημοσ.

όσοι νομίζεται ότι ο κόσμος γύρω σας δεν μπαίνει στο fb πλανάστε έστω και μέσω messenger 

ανεβάστε κανα καλό στόρυ και όχι μ@λ@κιουλες και θα εκπλαγείτε από το πόσοι θα την δουν... 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, koutsis είπε

Βασικά το facebook χρησιμοποιώ εκτώς απο το marketplace που ειναι πραγματικα πρώτο και με διαφορά σε ποικοιλία και τιμές, για τα groups. Έχω να ανεβάσω προσωπική φωτογραφία κάτι χρόνια αλλά ειμαι σε πολλά groups που άτομα με ίδια ενδιαφέροντα κάνουν post για διάφορα θέματα και απο κάτω στα σχόλια γίνεται συζήτηση (π.χ. group για horror movies η για rock μουσικη κτλ.) Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε tik tok και instagram ??

κι εγώ πρώτα ανοίγω το fb στον υπολογιστή, μετά ένα site για ειδήσεις, μετά gmail και μετά όλα τα άλλα.. δεν καταλαβαίνω το σκάλωμα με το οτι δεν το χρησιμοποιεί ο κόσμος..

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα αυτό είναι πραγματικο η πλασματικό για να φουσκώσουν μετά την υπόθεση με την απόλυση εργαζόμενων σε εταιρίες ή ΚΟΛΠΟ για να διατηρήσουν την μετοχή τους; 

• Confused 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, freegr είπε

Τώρα αυτό είναι πραγματικο η πλασματικό για να φουσκώσουν μετά την υπόθεση με την απόλυση εργαζόμενων σε εταιρίες ή ΚΟΛΠΟ για να διατηρήσουν την μετοχή τους; 

κολπα των ερπετόμορφων ξεκαθαρα,ειδε ο ρεπτιλιαν Μαρκ πως δεν επιασε αυτό με τις απολυσεις,ανεβασαν και καμποσοι στο τοιχο τους πως δε του επιτρέπουν να χρησιμοποιει τις φωτο τους,και τον ηπιε πανηγυρικα.

Ευτυχως εγω ακολουθησα Φέντερερ και μπαίνω μονο hi5 πια.

Ρε τι διαβαζουμε εδω μέσα.

5 ώρες πριν, nickmanak είπε

Μεγαλοι τρομπες οι τυποι του facebook. Απο Νοεμβριο προσπαθω να παρω πισω το προφιλ που μου χακαραν, με συνεχεις προσπαθειες απο μενα και χωρις καμμια επικοινωνία απο μερους τους! Τραγικοί, τσάμπα εχασα το χρόνο μου. Τέσπα, σορρυ για το offtopic!

τι οφτοπικ ρε αδερφε,εδω ο αλλος λεει 2 δισ.κοσμο μποτ επειδη αυτος ξερει 100 ατομα στο Παγκρατι που το σβησανε.

Και αυτο επηρρεασε προφανως τη Λατινική Αμερικη και την Κίνα .

Και θα μπαναρουν εμας για σπαμ;🔒

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mε ή χωρίς τα διπλά και τριπλά accounts;

Επεξ/σία από dum83
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Nera1 είπε

Ευτυχως εγω ακολουθησα Φέντερερ και μπαίνω μονο hi5 πια.

υπάρχει ακόμα hi5; δεν είχα social όταν είχε ανοίξει, αλλά το είχα ακούσει.. πραγματικά, είναι προσβάσιμο ακόμα; και το χρησιμοποιεί κάποιος;;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, bananasplit είπε

υπάρχει ακόμα hi5; δεν είχα social όταν είχε ανοίξει, αλλά το είχα ακούσει.. πραγματικά, είναι προσβάσιμο ακόμα; και το χρησιμοποιεί κάποιος;;

Ναι, μαζί με το MySpace 😂

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/2/2023 στις 5:05 ΜΜ, koutsis είπε

Βασικά το facebook χρησιμοποιώ εκτώς απο το marketplace που ειναι πραγματικα πρώτο και με διαφορά σε ποικοιλία και τιμές, για τα groups. Έχω να ανεβάσω προσωπική φωτογραφία κάτι χρόνια αλλά ειμαι σε πολλά groups που άτομα με ίδια ενδιαφέροντα κάνουν post για διάφορα θέματα και απο κάτω στα σχόλια γίνεται συζήτηση (π.χ. group για horror movies η για rock μουσικη κτλ.) Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε tik tok και instagram ??

Ίσως εκεί πρέπει να δώσει βάση το Instagram και να δεις πως το fb θα χάσει το 1/4 τών χρηστών βέβαια αν αυτό γίνει θα το πουν αντιγραφή αλλά ουτο σι άλλος αυτό πλέον γίνεται το twitter έβγαλε συνδρομή θα βγάλουν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο παππουδια θα μείνουν ψεκ διαφημιστές και απατεώνες κλέφτες iPhone που τα πουλάνε 100€

Όσο για τα υπόλοιπα instagram κλπ έχουν γίνει βοθροι τσόντας και προώθηση ιεροδουλων 

Κράτος υπάρχει? 

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...