koutsis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Εξαρτάται τι ηλικίες εννοείς όταν λες νέοι. Μαθητές και φοιτητές έχουν tiktok και instagram. Οι 30+ και όσο ανεβαίνει έχουν fb. Δεν θα ξεχάσω τα άπειρα thread που έχουν ανοιχτεί εδώ με ειδήσεις και γραφουμε όλοι ότι ο κόσμος του fb μειώνεται, από εμένα μερικοί το έχουν κλείσει και άλλοι δεν έχουν δραστηριότητα δεν ποσταρουν τίποτε. Τα 2 δις αν μη τι άλλο, μου προκαλεί τεράστια εντύπωση σαν αριθμός. Δεν έχω στοιχεία να τον αμφισβητήσω πέραν από προσωπικές εμπειρίες και συμπεριφορες ατόμων του κύκλου μου. 2 δις ενεργά προφίλ, εάν λάβουμε υπόψην υποθετικά ότι το 50% όσων άνοιξαν fb παλιά είναι ανενεργό. Μεταφράζεται σε άλλο 1 δις επιπλέον παλαιούς χρήστες και κλειστά προφίλ. Βασικά το facebook χρησιμοποιώ εκτώς απο το marketplace που ειναι πραγματικα πρώτο και με διαφορά σε ποικοιλία και τιμές, για τα groups. Έχω να ανεβάσω προσωπική φωτογραφία κάτι χρόνια αλλά ειμαι σε πολλά groups που άτομα με ίδια ενδιαφέροντα κάνουν post για διάφορα θέματα και απο κάτω στα σχόλια γίνεται συζήτηση (π.χ. group για horror movies η για rock μουσικη κτλ.) Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε tik tok και instagram ?? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από koutsis 3 3
Iamthagod Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, neo80 είπε μου αρέσει που στην εικόνα λέει one hacker way. Διεύθυνση είναι... 1 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, koutsis είπε Βασικά το facebook χρησιμοποιώ εκτώς απο το marketplace που ειναι πραγματικα πρώτο και με διαφορά σε ποικοιλία και τιμές για τα groups. Έχω να ανεβάσω προσωπική φωτογραφία κάτι χρόνια αλλά ειμαι σε πολλά groups που άτομα με ίδια ενδιαφέροντα κάνουν post για διάφορα θέματα και απο κάτω στα σχόλια γίνεται συζήτηση (π.χ. group για horror movies η για rock μουσικη κτλ.) Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε tik tok και instagram ?? Στο insta δεν υπάρχει. Για tiktok δεν έχω ιδέα, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Γενικά πάντως μαθητικές ηλικίες δεν θα βρεις στο ΦΒ εύκολα. 1
koutsis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Στο insta δεν υπάρχει. Για tiktok δεν έχω ιδέα, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό. Γενικά πάντως μαθητικές ηλικίες δεν θα βρεις στο ΦΒ εύκολα. 'Αρα ουσιαστικά σε insta και tik tok απλά ακολουθείς κάποια άτομα τα οποία ανεβάζουν κάποιες φωτογραφίες ή video με τον εαυτό τους συνήθως. Δεν βλέπω πως αυτό έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον 🤔 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από koutsis
Taoustaoys Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, herbalife3 είπε Γιατί δεν μετράνε και αυτούς που δεν έχουν; αφού ο πληθυσμός της γης είναι 8 δις αν είναι συνδεμένοι τα 2 δις τότε προκύπτει δια της ατοπου απαγωγής πως 6 δις δεν είναι . Καταπληκτικός είμαι. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Taoustaoys
neo80 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, Iamthagod είπε Διεύθυνση είναι... και τη Διεύθυνση όλη με νόημα 🤣😂😆
gadgetseek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Σε κινητά και τάμπλετς σε δείχνει συνέχεια ενεργό αν δεν αποσυνδεθείς..; (μόνο έτσι μπορώ να καταπιώ αυτό το νούμερο..) 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, koutsis είπε 'Αρα ουσιαστικά σε insta και tik tok απλά ακολουθείς κάποια άτομα τα οποία ανεβάζουν κάποιες φωτογραφίες ή video με τον εαυτό τους συνήθως. Δεν βλέπω πως αυτό έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον 🤔 Ακριβώς. Το ενδιαφέρον είναι σχετικό. Κάποιοι γουστάρουν να σηκώνουν φωτογραφίες εκεί και να κάνουν add διαφορά άτομα, προσπαθούν να κάνουν και γνωριμίες. Εγώ πχ άνοιξα πρόσφατα προφίλ στο insta και έχω θεματολογία θρησκευτικά, εκκλησιαστικα κτλ, βρίσκεις μπόλικο κόσμο και τέτοια γκρουπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Facebook? Τι είναι αυτό? [είπε ο άνθρωπος των Σπηλαίων]
archer100 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, koutsis είπε Αλλά ειμαι σε πολλά groups που άτομα με ίδια ενδιαφέροντα κάνουν post για διάφορα θέματα και απο κάτω στα σχόλια γίνεται συζήτηση (π.χ. group για horror movies η για rock μουσικη κτλ.) Υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε tik tok και instagram ?? Για γκρουπ υπαρχει το reddit που ειναι ξεκαθαρα ανωνυμο κατι που βοηθαει πολυ περισσοτερο στις συζητησεις. Η επωνυμια στα γκρουπ του fb ειναι μεγαλο προβλημα, αν δεν κανουν κατι ωστε να μπορει να γινει σχολιασμος ανωνυμα, με τον καιρο θα φθινει. 2
agap Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Ο αριθμός ανεβαίνει όχι γιατί όσοι μπαίνουν θεωρούνται χασομέρηδες ...συνταξιούχοι κλπ αλλά και επειδή υπάρχουν νέοι όλων των ηλικιών οι οποίοι μπαίνουν στα σόσιαλ όταν δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν πχ όταν μετακινούνται με τα μέσα μεταφοράς ...όλοι σκαλίζουν το κινητό...και μην μου πείτε ότι όλοι βλέπουν ειδήσεις ...άρα πάντα το πλήθος θα είναι τεράστιο λόγω της ύπαρξης και κατοχής smartphone από τους πάντες πλέον. 1
mants118 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Είναι επίσημο λοιπόν, υπάρχουν 2 δις ηλικιωμένοι πλέον στη γη... 😅 1
Mixalis-PC Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 δισεκατομμύρια ενεργοί BOTS νομιζω γιατι απο 100 ατομα που ηξερα να ειναι καθε μερα στο φατσαβιβλιο τωρα δεν μπαινει κανεις
koutsis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ακριβώς. Το ενδιαφέρον είναι σχετικό. Κάποιοι γουστάρουν να σηκώνουν φωτογραφίες εκεί και να κάνουν add διαφορά άτομα, προσπαθούν να κάνουν και γνωριμίες. Εγώ πχ άνοιξα πρόσφατα προφίλ στο insta και έχω θεματολογία θρησκευτικά, εκκλησιαστικα κτλ, βρίσκεις μπόλικο κόσμο και τέτοια γκρουπ. 32 λεπτά πριν, archer100 είπε Για γκρουπ υπαρχει το reddit που ειναι ξεκαθαρα ανωνυμο κατι που βοηθαει πολυ περισσοτερο στις συζητησεις. Η επωνυμια στα γκρουπ του fb ειναι μεγαλο προβλημα, αν δεν κανουν κατι ωστε να μπορει να γινει σχολιασμος ανωνυμα, με τον καιρο θα φθινει. Ok. Απλά πιστεύω οτι το fecebook τα συνδιάζει όλα σε ένα. Βλέπεις τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι φίλοι και οι γνωστοί σου, συμμετέχεις και συζητάς σε group που σε ενδιαφέρουν, βλέπεις και αγγελίες πωλήσεων ή πουλάς εσύ κάτι κτλ. Όλα μαζί σε μία εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να έχεις 3-4 διαφορετικές για κάθε πράγμα. Εμένα αυτό με βολεύει περισσότερο. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, koutsis είπε Ok. Απλά πιστεύω οτι το fecebook τα συνδιάζει όλα σε ένα. Βλέπεις τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι φίλοι και οι γνωστοί σου, συμμετέχεις και συζητάς σε group που σε ενδιαφέρουν, βλέπεις και αγγελίες πωλήσεων ή πουλάς εσύ κάτι κτλ. Όλα μαζί σε μία εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να έχεις 3-4 διαφορετικές για κάθε πράγμα. Εμένα αυτό με βολεύει περισσότερο. Ναι, συμφωνώ. Βολεύει κόσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα