Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 καλησπερα ειχα να αγορασω απο το ebay απο τις αρχες το 21 και παω σημερα να κανω μια αγορα γυρω στα 15 ευρω και βλεπω στο check out 3.5 ευρω χρεωση σαν VAT απο ποτε εχει γινει αυτο ? υπαρχει τροπος αποφυγης? στα 22 ευρω δεν ηταν απο 3ες χωρες? τι εχω χασει ?
takoulou Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, GeorgeAnas είπε καλησπερα ειχα να αγορασω απο το ebay απο τις αρχες το 21 και παω σημερα να κανω μια αγορα γυρω στα 15 ευρω και βλεπω στο check out 3.5 ευρω χρεωση σαν VAT απο ποτε εχει γινει αυτο ? υπαρχει τροπος αποφυγης? στα 22 ευρω δεν ηταν απο 3ες χωρες? τι εχω χασει ? Έχεις χάσει πολλά επεισόδια...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, takoulou είπε Έχεις χάσει πολλά επεισόδια... δεν μπορουμε να το γλυτωσουμε ? εαν οχι κατι μου λεει οτι ηρθε το τελος του για εμενα
Petros Electron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, GeorgeAnas είπε καλησπερα ειχα να αγορασω απο το ebay απο τις αρχες το 21 και παω σημερα να κανω μια αγορα γυρω στα 15 ευρω και βλεπω στο check out 3.5 ευρω χρεωση σαν VAT απο ποτε εχει γινει αυτο ? υπαρχει τροπος αποφυγης? στα 22 ευρω δεν ηταν απο 3ες χωρες? τι εχω χασει ? Δοκιμασε να δεις αυτο που ψαχνεις απο aliexpress.Καμια φορα βγαινει ποιο οικονομικα.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 προσπαθησα... βγαινει στα 2-3 ευρω παραπανω μιας και πλεον ακομα και εκει τα πιο πολλα εχουν εξοδα αποστολης
Dinos1973 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 πλεον οι τιμές ακομα και στα auctions με delivery και τελωνείο εινα ακριβοτερα απο το να τα αγορασεις απο αγγελια στην Ελλαδα!!! για τις κινεζιες επισεις τα βρισκεις στην Ελλαδα ιδια τιμη. 1
andreas1gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, GeorgeAnas είπε δεν μπορουμε να το γλυτωσουμε ? Μόνο αν πας σε τριτη χώρα και κάνεις από εκεί την αγορά. Σε όλες τις χώρες της ΕΕ εδώ και 1,5 χρόνο, σε αγορές εκτός ΕΕ προ πληρώνεις τον ΦΠΑ κατά την αγορά ή κατά τον εκτελωνισμο 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα