Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 ώρες πριν, PanosK212 είπε

Γιατί έτσι έκανες κάτι ή σε πέταξε ξαφνικά από μόνο του;;

Έκανα εγώ μλκ στη τηλεόραση που τον είχα περασμένο και για να συνδεθώ ξανά θέλει OTP.

6 ώρες πριν, Mando είπε

μιλα με το support , πες οτι δεν εχεις προσβαση πλεον στον αριθμο .

Μόνο τηλεφωνικά βγάζει επιλογή και να είσαι Αίγυπτο.

Δεν έχω πρόσβαση στο λογ/σμό, εκτός απο τη τηλεόραση που τον είχα περασμένο.

5 ώρες πριν, smpt είπε

Κλείσε την κάρτα από το app.

Δυστυχώς όπως γράφω δεν έχω πρόσβαση στο λογ/σμό.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Την κάρτα πάγωσε από το pazy app.

Αν δεν θέλεις, έχει και επιλογή για να κλείσεις το e-commerce. 

Εγώ θα έκλεινα το e-commerce και την κάρτα και για όλο τον επόμενο μήνα.  Θα άνοιγα την κάρτα αν θέλω να την χρησιμοποιήσω και θα την έκλεινα ξανά αμέσως. 

Μπορείς και να ρωτήσεις την pazy τι μπορεί να γίνει.

Αν δεν θες τίποτα από τα παραπάνω.  Ακύρωσε την κάρτα και βγάλε άλλη με άλλο νούμερο 

Δημοσ.
23 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Θα σου πρότεινα να καλέσεις απευθείας την Amazon στο αμερικανικό support αλλά από την στιγμή που δεν μπορείς με κάποιο έγγραφο να κάνεις ταυτοποίηση καλύτερα να καταργήσεις την κάρτα και να κάνεις ένα νέο λογαριασμό με τα πραγματικά στοιχεία. Αν κάποιο από τα υπάρχουσα στοιχεία σου μπορεί να ταυτοποιηθεί εγγράφως τότε πες τους ότι έχασες το νούμερο και πλέον μένεις Ελλάδα. Δεν θα είναι εύκολο πάντως και υπάρχει η πιθανότητα και νέο λογαριασμό να προσπαθήσεις να κάνεις να μην σε αφήσει αν ταυτοποιήσει έστω και ένα στοιχείο από τον προηγούμενο λογαριασμό.

Δημοσ.
Στις 5/4/2025 στις 9:09 ΜΜ, smpt είπε

Την κάρτα πάγωσε από το pazy app.

Αν δεν θέλεις, έχει και επιλογή για να κλείσεις το e-commerce. 

Εγώ θα έκλεινα το e-commerce και την κάρτα και για όλο τον επόμενο μήνα.  Θα άνοιγα την κάρτα αν θέλω να την χρησιμοποιήσω και θα την έκλεινα ξανά αμέσως. 

Μπορείς και να ρωτήσεις την pazy τι μπορεί να γίνει.

Αν δεν θες τίποτα από τα παραπάνω.  Ακύρωσε την κάρτα και βγάλε άλλη με άλλο νούμερο 

2 ώρες πριν, NewGascp είπε

Θα σου πρότεινα να καλέσεις απευθείας την Amazon στο αμερικανικό support αλλά από την στιγμή που δεν μπορείς με κάποιο έγγραφο να κάνεις ταυτοποίηση καλύτερα να καταργήσεις την κάρτα και να κάνεις ένα νέο λογαριασμό με τα πραγματικά στοιχεία. Αν κάποιο από τα υπάρχουσα στοιχεία σου μπορεί να ταυτοποιηθεί εγγράφως τότε πες τους ότι έχασες το νούμερο και πλέον μένεις Ελλάδα. Δεν θα είναι εύκολο πάντως και υπάρχει η πιθανότητα και νέο λογαριασμό να προσπαθήσεις να κάνεις να μην σε αφήσει αν ταυτοποιήσει έστω και ένα στοιχείο από τον προηγούμενο λογαριασμό.

Τελικά πήγα με ακύρωση της κάρτας όπως το 'χα σκεφτεί εξαρχής.

Thanks όπως και να 'χει!

Δημοσ.
15 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Τελικά πήγα με ακύρωση της κάρτας όπως το 'χα σκεφτεί εξαρχής.

Thanks όπως και να 'χει!

έφτιαξες καινούριο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ερώτηση :

Διέγραψα τον Αιγυπτιακό λογαριασμό Prime και μαζί κατήργησα και την διεύθυνση που είχα δηλώσει (ένα ξενοδοχείο) και το γύρισα σε Πολωνία μεριά.

Από το Amazon έλαβα mail  ότι θα μου εκδώσουν ένα refund 2-3 €.

Στο account είχα δηλώσει δύο διευθύνσεις : Μια αιγυπτιακή και μια Ελληνική και τις δύο με τον ελληνικό τηλεφωνικό αριθμό μου (η Ελληνική παραμένει ακόμα).

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με την κάρτα που έχω δηλώσει στο account (payzy), τίποτα μπλοκαρίσματα λογαριασμού κλπ ;

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.
1 ώρα πριν, yiankap είπε

Ερώτηση :

Διέγραψα τον Αιγυπτιακό λογαριασμό Prime και μαζί κατήργησα και την διεύθυνση που είχα δηλώσει (ένα ξενοδοχείο) και το γύρισα σε Πολωνία μεριά.

Από το Amazon έλαβα mail  ότι θα μου εκδώσουν ένα refund 2-3 €.

Στο account είχα δηλώσει δύο διευθύνσεις : Μια αιγυπτιακή και μια Ελληνική και τις δύο με τον ελληνικό τηλεφωνικό αριθμό μου (η Ελληνική παραμένει ακόμα).

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με την κάρτα που έχω δηλώσει στο account (payzy), τίποτα μπλοκαρίσματα λογαριασμού κλπ ;

Πως και γύρισες PL? Εμενα λήγει τον αλλο μηνα το PL και ελεγα να παω Egypt. Δεν ξερω αν αξιζει το hussle μιας και δεν ειναι η πρωτη μου επιλογη οταν βλεπω σειρες. Τι παραπανω εχει στο Egypt απο PL? περα οτι γλιτωνεις 1-2 καφεδες.

Δημοσ.

Με το Αιγυπτιακό είναι όλα τα γραφικά στα ελληνικά και δεν έχει τις αντίστοιχες πολωνικές διαφημίσεις. Το πολωνικό ήταν χάλι.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω το πολωνικο εδω και καποια χρονια αλλα δεν δειχνει αγγλικους υποτιτλους σε παρα πολλες ταινιες/σειρες.

Υπαρχει καποια λυση η να δω για αλλη χωρα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Εχω το πολωνικο εδω και καποια χρονια αλλα δεν δειχνει αγγλικους υποτιτλους σε παρα πολλες ταινιες/σειρες.

Υπαρχει καποια λυση η να δω για αλλη χωρα?

Μπορείς να μεταφέρεις τον λογαριασμό σου στο Αιγυπτιακό. Στις περισσότερες ταινίες που δεν έχεις ελληνικούς υπότιτλους απλά δεν θα στις εμφανίζει στις υπόλοιπες θα έχεις κανονικά Ελληνικούς. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Artman13 είπε

Μπορείς να μεταφέρεις τον λογαριασμό σου στο Αιγυπτιακό. Στις περισσότερες ταινίες που δεν έχεις ελληνικούς υπότιτλους απλά δεν θα στις εμφανίζει στις υπόλοιπες θα έχεις κανονικά Ελληνικούς. 

Αδερφέ, μπορείς να πεις στα γρήγορα πως μεταφέρουμε το λογαριασμό τον Αιγυπτιακό; Το Πολωνικό είναι χάλια. Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, cgioris είπε

Αδερφέ, μπορείς να πεις στα γρήγορα πως μεταφέρουμε το λογαριασμό τον Αιγυπτιακό; Το Πολωνικό είναι χάλια. Σε ευχαριστώ πολύ.

το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι είναι ένα VPN όχι δωρεάν για να μην παιδευτείς και χάσεις χρόνο τσάμπα αλλά αγορασμένο. Αυτήν την εποχή τρέχει μια προσφορά 17€ /2 χρόνια NordVPN εγώ με αυτό το έφτιαξα. Τηλέφωνα και sms service κλπ δεν χρειάζονται. Έβαλα στον λογαριασμό μου τον πολωνικό μία πιστωτική κάρτα αποθηκευμένη. Μετά άνοιξα το VPN σε Αίγυπτο και συνδέθηκα στο amazon.eg με ρώτησε την διεύθυνση μου και έβαλα μία τυχαία Αιγύπτου. Μετά έκανα κανονικά ετήσια Prime Video Αιγύπτου και χρεώθηκε η πιστωτική που είχα βάλει όταν ήταν Πολωνικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...