Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, enteacher04 είπε

Επειδή το θέλω και εγώ για τη μητέρα μου, αναρωτιέμαι αν το αγοράσω και της το περάσω στη τηλεόραση του σπιτιού της (1 συσκευή), μετά θα μπορώ να το περάσω και στην τηλεόραση του δικού μου σπιτιού, παρότι μένω σε άλλη πόλη; Ή το amazon κάπως θα δει την άλλη ΙΡ, και κάπως θα καταλάβει ότι είμαι σε άλλο σπίτι/πόλη, και θα υπάρξει πρόβλημα με το account;

Το έχω ένα χρόνο σχεδόν και βλέπουν 4 διαφορετικά  σπίτια, κανένα πρόβλημα προς το παρών.

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, teodgeor είπε

Το έχω ένα χρόνο σχεδόν και βλέπουν 4 διαφορετικά  σπίτια, κανένα πρόβλημα προς το παρών.

Ετσι. Αν το κρατας σε λιγα και ιδια σημεια, δειχνει ανοχη.
Αν το μοιραστεις με αλλους, ειτε φιλους ειτε συγγενεις ειτε οχι, πεστους να μην το ξεφτιλισουν για να παραμεινει.
Οπως πχ με ρωτησε φιλος μου που ταξιδεψε Ρωσια προχθες και ηθελε να δει μεσω vpn, οχι του ειπα και να το προσεχει και στην Ελλαδα, οχι 10 διαφορετικες συσκευες σε διαφορετικες IP.
Για τον φιλο παρακατω που το ρωτησε αυτο. Δεν θα εχεις προβλημα αν το βαλεις ετσι οπως λες σε 2 συγκεκριμενες τηλεορασεις.

18 ώρες πριν, enteacher04 είπε

Επειδή το θέλω και εγώ για τη μητέρα μου, αναρωτιέμαι αν το αγοράσω και της το περάσω στη τηλεόραση του σπιτιού της (1 συσκευή), μετά θα μπορώ να το περάσω και στην τηλεόραση του δικού μου σπιτιού, παρότι μένω σε άλλη πόλη; Ή το amazon κάπως θα δει την άλλη ΙΡ, και κάπως θα καταλάβει ότι είμαι σε άλλο σπίτι/πόλη, και θα υπάρξει πρόβλημα με το account;

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...