Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, enteacher04 είπε

Επειδή το θέλω και εγώ για τη μητέρα μου, αναρωτιέμαι αν το αγοράσω και της το περάσω στη τηλεόραση του σπιτιού της (1 συσκευή), μετά θα μπορώ να το περάσω και στην τηλεόραση του δικού μου σπιτιού, παρότι μένω σε άλλη πόλη; Ή το amazon κάπως θα δει την άλλη ΙΡ, και κάπως θα καταλάβει ότι είμαι σε άλλο σπίτι/πόλη, και θα υπάρξει πρόβλημα με το account;

Το έχω ένα χρόνο σχεδόν και βλέπουν 4 διαφορετικά  σπίτια, κανένα πρόβλημα προς το παρών.

• Like 1
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, teodgeor είπε

Το έχω ένα χρόνο σχεδόν και βλέπουν 4 διαφορετικά  σπίτια, κανένα πρόβλημα προς το παρών.

Ετσι. Αν το κρατας σε λιγα και ιδια σημεια, δειχνει ανοχη.
Αν το μοιραστεις με αλλους, ειτε φιλους ειτε συγγενεις ειτε οχι, πεστους να μην το ξεφτιλισουν για να παραμεινει.
Οπως πχ με ρωτησε φιλος μου που ταξιδεψε Ρωσια προχθες και ηθελε να δει μεσω vpn, οχι του ειπα και να το προσεχει και στην Ελλαδα, οχι 10 διαφορετικες συσκευες σε διαφορετικες IP.
Για τον φιλο παρακατω που το ρωτησε αυτο. Δεν θα εχεις προβλημα αν το βαλεις ετσι οπως λες σε 2 συγκεκριμενες τηλεορασεις.

18 ώρες πριν, enteacher04 είπε

Επειδή το θέλω και εγώ για τη μητέρα μου, αναρωτιέμαι αν το αγοράσω και της το περάσω στη τηλεόραση του σπιτιού της (1 συσκευή), μετά θα μπορώ να το περάσω και στην τηλεόραση του δικού μου σπιτιού, παρότι μένω σε άλλη πόλη; Ή το amazon κάπως θα δει την άλλη ΙΡ, και κάπως θα καταλάβει ότι είμαι σε άλλο σπίτι/πόλη, και θα υπάρξει πρόβλημα με το account;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το αιγυπτιακό απο πέρυσι τον Απρίλιο σε τηλεόραση και iPad. 

Πρίν κάτι μήνες με πέταξε στο απο το iPad και μου ζήταγε τον τηλ. αριθμό που έκανα την εγγραφή για να στείλει ξανά OTP ώστε να συνδεθώ ξανά, φυσικά δεν τον είχα..

Ευτυχώς στη τηλεόραση το έχει κρατήσει και είναι πλέον η μοναδική συσκευή που χρησιμοποιώ. Ήθελα να τον περάσω βέβαια σε ένα Mecool αλλά φοβάμαι πως μετά θα κλαίω..

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δω τι θα γίνει στην ανανέωση τον άλλο μήνα.

Επεξ/σία από nikosgnr
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ από τη αρχή πάντως που έκανα την εγγραφή είχα βάλει ελληνικό νούμερο. Επίσης είχα σετάρει και 2FA, και ποτέ δε μου ζήτησε τίποτα από το κινητό όσο θυμάμαι.

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, nikosgnr said:

Πρίν κάτι μήνες με πέταξε στο απο το iPad και μου ζήταγε τον τηλ. αριθμό που έκανα την εγγραφή για να στείλει ξανά OTP ώστε να συνδεθώ ξανά, φυσικά δεν τον είχα..

Ευτυχώς στη τηλεόραση το έχει κρατήσει και είναι πλέον η μοναδική συσκευή που χρησιμοποιώ. Ήθελα να τον περάσω βέβαια σε ένα Mecool αλλά φοβάμαι πως μετά θα κλαίω..

Τώρα το μόνο που μένει είναί να δω τι θα γίνει στην ανανέωση τον άλλο μήνα.

Μπες στο amazon account από την συσκευή που έχεις πρόσβαση και σβήσε το κινητό από το my account> login and security ή κάπως έτσι. Άσε μόνο το e-mail και το otp για να κάνεις login θα έρχεται στο mail που έχεις δηλώσει

• Thanks 1
Δημοσ.

Αρχες Φλεβαρη μου τραβηξε αυτοματα 4,80 για ετησια ανανεωση (συν 0,12 εξοδα Πειραιως, που ειναι καλα) οποτε ειμαι τζετ μεχρι Φλεβαρη 26.

Δημοσ.

Μπορει να τσεκαρει καποιος με Egypt Prime Video αν εχει υποτιτλους στο S.W.A.T. series και μέχρι ποια σεζόν? 

Σε 2 μήνες τελειώνει ο χρόνος σε PL και θα μετακομισω EGYPT.

Δημοσ.
57 minutes ago, vaggos88 said:

Μπορει να τσεκαρει καποιος με Egypt Prime Video αν εχει υποτιτλους στο S.W.A.T. series και μέχρι ποια σεζόν? 

Σε 2 μήνες τελειώνει ο χρόνος σε PL και θα μετακομισω EGYPT.

Δεν υπαρχει.

Δημοσ.

Παιδια μια ερώτηση. Έχω από πέρισυ το Αιγυπτιακο. Μπορώ με την ίδια συδρομή να έχω και prime music για την Ελλάδα? Το προσπάθησε προχθές χωρίς αποτέλεσμα.

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, louben είπε

Παιδια μια ερώτηση. Έχω από πέρισυ το Αιγυπτιακο. Μπορώ με την ίδια συδρομή να έχω και prime music για την Ελλάδα? Το προσπάθησε προχθές χωρίς αποτέλεσμα.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/806694-amazon-prime-ετήσια-συνδρομή/#findComment-60642582

λιγο πριν εχει συζητηθει ακριβως αυτο και υπαρχουν και απαντησεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 6/3/2025 στις 12:46 ΜΜ, nikosgnr είπε

Τώρα το μόνο που μένει είναι να δω τι θα γίνει στην ανανέωση τον άλλο μήνα.

Στις 6/3/2025 στις 1:06 ΜΜ, DrDeath είπε

Μπες στο amazon account από την συσκευή που έχεις πρόσβαση και σβήσε το κινητό από το my account> login and security ή κάπως έτσι. Άσε μόνο το e-mail και το otp για να κάνεις login θα έρχεται στο mail που έχεις δηλώσει

Τελικά δεν έχω πρόσβαση στο λογ/σμό απο καμία συσκευή. Ακόμα και με Forgot Pass με πετάει να μιλήσω με το Support.

Έχει κανείς καμιά ιδέα πως θα μπλοκάρω την ανανέωση? Είχα πληρώσει με payzy και δε βρίσκω καμία επιλογή απο εκεί.

Το μόνο που σκέφτηκα είναι να διαγράψω τη Virtual και να κάνω νέα.

Δημοσ.
Στις 4/4/2025 στις 10:07 ΠΜ, nikosgnr είπε

Τελικά δεν έχω πρόσβαση στο λογ/σμό απο καμία συσκευή. Ακόμα και με Forgot Pass με πετάει να μιλήσω με το Support.

Έχει κανείς καμιά ιδέα πως θα μπλοκάρω την ανανέωση? Είχα πληρώσει με payzy και δε βρίσκω καμία επιλογή απο εκεί.

Γιατί έτσι έκανες κάτι ή σε πέταξε ξαφνικά από μόνο του;;

Δημοσ.
Στις 4/4/2025 στις 10:07 ΠΜ, nikosgnr είπε

μιλα με το support , πες οτι δεν εχεις προσβαση πλεον στον αριθμο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...