kormos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Στις 19/2/2025 στις 9:50 ΜΜ, ballin95 είπε Μόλις έφτιαξα αιγυπτιακό , όλα καλά Έκανα edit address έβαλα μια στην Αίγυπτο default και το πήρε μπαμ Μια ερώτηση έχω , πως αλλάζω region στο prime video app σε smart TV Ευχαριστώ Λογικά με αποσύνδεση/σύνδεση στην εφαρμογή θα πρέπει να εμφανίσει την αλλαγή που έχεις κάνει...
ballin95 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Μπαα αυτά τα έκανα , την έσβησα την ξανά κατέβασα , τπτ , με βάζει στο γερμανικό
ballin95 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά το έκανα χθες με καρτα Εθνικής, απλώς έκανα edit την διευθυνση μου , έβαλα μια στο Κάιρο από Google maps και μετά την έσωσα ως default και τα ρουφηξε κατευθείαν Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου από ballin95
Tilemaxx Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Προσοχή με το Αιγυπτιακό και τις ελληνικές τράπεζες, εμένα μου είχε μπλοκαρει την χρεωστική Πειραιώς και έπρεπε να την αντικαταστήσω. Πληρώστε με Revolut ή με προπληρωμένη. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου από Tilemaxx 1
SciManiac Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Το αιγυπτιακό μέχρι πόσες συσκευές επιτρέπει για ταυτόχρονη προβολή; Ή είναι μόνο για μία;
nvel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στις 20/2/2025 στις 7:32 ΜΜ, ballin95 είπε Παιδιά το έκανα χθες με καρτα Εθνικής, απλώς έκανα edit την διευθυνση μου , έβαλα μια στο Κάιρο από Google maps και μετά την έσωσα ως default και τα ρουφηξε κατευθείαν ανατιμήθηκε τόσο η λίρα; εγώ έδωσα 4.9 Στις 23/2/2025 στις 9:52 ΜΜ, Tilemaxx είπε Προσοχή με το Αιγυπτιακό και τις ελληνικές τράπεζες, εμένα μου είχε μπλοκαρει την χρεωστική Πειραιώς και έπρεπε να την αντικαταστήσω. Πληρώστε με Revolut ή με προπληρωμένη. δεν έχουν πρόβλημα γενικά οι ελληνικές τράπεζες αλλά ειδικά η πειραιώς
Chrisfm94 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στις 24/2/2025 στις 6:40 ΠΜ, nvel είπε ανατιμήθηκε τόσο η λίρα; εγώ έδωσα 4.9 Λογικα του κρατησε κανα ευρω η εθνικη για την μετατροπη.
kaiadas4 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Καλημέρα σόρρυ αν έχει αναφερθεί, η απλή η prime σύνδεση είναι μόνο για μια συσκευή ή μπορώ να την βάλω και σε δεύτερη τηλεόραση; Ευχαριστώ
hasiotis_john Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Παντού παίζει φίλε, νομίζω μέχρι 3 ... (εννοώ συγχρόνως) Εγώ το έχω περάσει σε ότι συσκευές έχω. Απλά δεν το έχω δώσει σε κάποιον άσχετο για να μην γίνει καμιά στραβή και μου το κλειδώσουν! 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στις 24/2/2025 στις 9:50 ΠΜ, Chrisfm94 είπε Λογικα του κρατησε κανα ευρω η εθνικη για την μετατροπη. Ετσι. 4.70-4.80 βγαινει εδω και κατι μηνες. 1
smpt Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Μου έκανε συνδρομή στο Prime ο Αιγύπτιος θείος μου. Όλα καλά με τις ταινίες και τα παιχνίδια. Να ρωτήσω αν το Prime περιλαμβάνει το Amazon Music prime; Από ό,τι καταλαβαίνω, περιλαμβάνεται, αλλά δεν έχω καταφέρει να το ενεργοποιήσω – πάντα ζητάει συνδρομή. Το έχει ενεργοποιήσει κανείς; Επεξ/σία 1 Μαρτίου από smpt
smpt Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου ελεγα μπας. Γιατι εδω λεει ναι https://www.amazon.com/music/prime
Tsino Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Στις 1/3/2025 στις 11:37 ΠΜ, smpt είπε ελεγα μπας. Γιατι εδω λεει ναι https://www.amazon.com/music/prime Στο αμερικανικο 1
enteacher04 Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Στις 28/2/2025 στις 1:43 ΜΜ, hasiotis_john είπε Παντού παίζει φίλε, νομίζω μέχρι 3 ... (εννοώ συγχρόνως) Εγώ το έχω περάσει σε ότι συσκευές έχω. Απλά δεν το έχω δώσει σε κάποιον άσχετο για να μην γίνει καμιά στραβή και μου το κλειδώσουν! Επειδή το θέλω και εγώ για τη μητέρα μου, αναρωτιέμαι αν το αγοράσω και της το περάσω στη τηλεόραση του σπιτιού της (1 συσκευή), μετά θα μπορώ να το περάσω και στην τηλεόραση του δικού μου σπιτιού, παρότι μένω σε άλλη πόλη; Ή το amazon κάπως θα δει την άλλη ΙΡ, και κάπως θα καταλάβει ότι είμαι σε άλλο σπίτι/πόλη, και θα υπάρξει πρόβλημα με το account;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
7 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα