Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@blamp οπως ειπε κ ο @vaggos88 μονο αν εισαι στη χωρα που εχεις αγορασει το prime. εγω που μενω πολωνια, εχω δωρεαν μεταφορικα , προσφορες κλπ. αλλα πρεπει να παραδεχτω οτι το πολωνικο prime video με εκνευριζει με το μενου που εχει..

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου βγάζει όταν πάω να δω κάτι ότι μάλλον χρησιμοποιώ VPN οπότε να κλείσω το VPN και να ξαναπροσπαθήσω;

Το ίδιο και στην τηλεόραση και στο κινητό, όταν βάζω VPN στο κινητό μπορώ να δω κανονικά ☹️

Update: έκλεισα το WiFi, με 5g παίζει κανονικά, με nova έπαιζε κανονικά, τωρα είμαι με inalan ip, μάλλον αυτό φταίει;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Εμένα Μολις μου εγινε αυτο.

IMG_0397.png

IMG_0398.jpeg

Έχεις ενημερώσει τον τρόπο πληρωμής;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Έχεις ενημερώσει τον τρόπο πληρωμής;

Τι να βαλω; Μια καρτα της ρεβολουτ ειχα.. φανταζομαι το κανανε για να με μπλοκάρουν. Να ξανα βαλω ρεβολουτ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε

Τι να βαλω; Μια καρτα της ρεβολουτ ειχα.. φανταζομαι το κανανε για να με μπλοκάρουν. Να ξανα βαλω ρεβολουτ;

Δεν κοιτάζει κάτι ατομικά η Amazon και η κάθε Amazon. Σαφώς κάτι έχεις λάθος στα στοιχεία πληρωμών...

Κάνε έλεγχο ξανά και βάλε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία πληρωμής για να μπορέσει να κάνει την χρέωση!

Δημοσ.

Όχι ειναι κανονικη καρτα ρεβολουτ δεν εχει καποιος λαθος στοιχείο.  Απλα με ρωτουσε αν θελω να συνεχισω με τα ιδια στοιχεια πληρωμής και πατησα οκ. Στην αρχη φανηκε να μην το πηρε μετα φανηκε οτι ειναι οκ . Μου ηρθαν και κατι περιεργα email με ip . Σαφώς  κατι γινεται με το οτι ο λογαριασμός ειναι τουρκικός και ειμαι στην ελλαδα και παει για μπλοκάρισμα. Προς το παρόν την γλυτωσαμε. IMG_0406.png.391d163881b28f197607345fea9eb409.png την γλυτωσαμε. 

IMG_0404.png

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

Όχι ειναι κανονικη καρτα ρεβολουτ δεν εχει καποιος λαθος στοιχείο.  Απλα με ρωτουσε αν θελω να συνεχισω με τα ιδια στοιχεια πληρωμής και πατησα οκ. Στην αρχη φανηκε να μην το πηρε μετα φανηκε οτι ειναι οκ . Μου ηρθαν και κατι περιεργα email με ip . Σαφώς  κατι γινεται με το οτι ο λογαριασμός ειναι τουρκικός και ειμαι στην ελλαδα και παει για μπλοκάρισμα. Προς το παρόν την γλυτωσαμε. IMG_0406.png.391d163881b28f197607345fea9eb409.png την γλυτωσαμε. 

IMG_0404.png

Ωραία 🙂

Όπως δείχνει εντοπίζουν όλα αυτά τα "παράπλευρα και σιγά σιγά κλείνουν τα κενά" 🤔

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 17/6/2023 στις 9:16 ΜΜ, ChrisN.S. είπε

ας μου θυμίσει κάποιος τι κάνουμε για το error που ζητάει επιβεβαίωση κινητού για να ενεργοποιήσει το primegaming.

Δεν ξερω αν το ελυσες, ειναι ενα προβλημα που εχουν εκατονταδες ατομα οπως μπορει καποιος να δει με ενα γρηγορο search. Λυση οπως διαβαζω σε σχετικα θεματα ανα τον κοσμο, δεν βρισκει ουτε το σαπορτ της εταιριας. Καποιοι λενε οτι διεκοψαν την συνδρομη με επιστροφη χρηματων πχ απο το Αυστραλιανο και εκαναν νεα συνδρομη στο usa (.com δλδ)  και μονο ετσι εφυγε αυτο το προβλημα με το τηλεφωνο.

Μια λυση οχι επισημη μαλλον, φαινεται στο παρακατω βιντεο. https://www.youtube.com/watch?v=1pDFf8t8Ktk

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, 

Είχα παλιό Amazon λογαριασμό Ολλανδίας χωρίς Prime video.. 

Έκανα εγγραφή στο πολωνικο amazon. 

Παίρνω από πολωνικο το Prime video και με ενημερώνει ότι θα χρεώσει τα 49 ζλοτι και ξεκινάνε οι 30 free μέρες.. Μόλις τελείωσε ο μηνας με χρεώνει 2,99ε από το ολλανδικό και όχι πολωνικο.. 

Έβλεπα ολλανδικό μενού..

Εκοψα την ολλανδική χρέωση και έγινε επιστροφή χρημάτων 2,33ε.. 

Τι κάνω τώρα για να μπω Πολωνία ? 

Επεξ/σία από Bill4gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να μπεις με πολωνικό vpn και να αλλάξεις διεύθυνση σε Πολωνία και να ενεργοποιησεις το prime. 

Επεξ/σία από eko13
Δημοσ.

Εγώ είχα prime δωρεάν δοκιμαστικό από amazon.de. Έληξε και δεν ανανέωσα μέχρι που έβαλα μέσω amazon.pl. Με το ίδιο account, χωρίς vpn, με την ίδια κάρτα. Κανένα θέμα. Πολωνικά δεν έχω δει πουθενά, ούτε στο μενού, ούτε διαφημίσεις, ούτε τίποτα. Είναι όπως ακριβώς μέσω Γερμανίας (ίσως με διαφορετικό περιεχόμενο πάντως οι λίστες που είχα κάνει στο Γερμανικό υπάρχου κανονικά και εδώ).

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ξερω αν το γνωριζετε.

Στο αμαζον prime υπαρχει και αθλητικο περιεχομενο.

Μεταδιδει live champions league σημερα. 

Οποιος εχει ας μας γραψει τι αγωνες βλεπει γι' αυτη και την αλλη βδομαδα, δεν γνωριζω αν εχει αλλους αναλογα με την χωρα συνδρομης.

Οποτε μπορειτε να αναφερετε τους αγωνες που βλεπετε διαθεσιμους + την χωρα της συνδρομης που εχετε.

Ηδη μεταδιδει live.

Ενα σημαντικο χαρακτηριστικο ειναι οτι μπορεις να βαλεις ηχο καθαρο απο το γηπεδο χωρις τον σχολιασμο. (Επιλεξτε απο το audio track τον ηχο γηπεδου - τωρα που ειναι pregame δεν εχει διαφορα αλλα οταν αρχισει το ματς θα ακουτε μονο ηχο γηπεδου)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Δεν ξερω αν το γνωριζετε.

Στο αμαζον prime υπαρχει και αθλητικο περιεχομενο.

Μεταδιδει live champions league σημερα. 

Οποιος εχει ας μας γραψει τι αγωνες εχει αυτη και την αλλη βδομαδα, δεν γνωριζω αν εχει αλλους αναλογα με την χωρα συνδρομης.

Οποτε μπορειτε να αναφερετε τους αγωνες που βλεπετε διαθεσιμους + την χωρα της συνδρομης που εχετε.

Ηδη μεταδιδει live.

Ενα σημαντικο χαρακτηριστικο ειναι οτι μπορεις να βαλεις ηχο καθαρο απο το γηπεδο χωρις τον σχολιασμο. (Επιλεξτε απο το audio track τον ηχο γηπεδου - τωρα που ειναι pregame δεν εχει διαφορα αλλα οταν αρχισει το ματς θα ακουτε μονο ηχο γηπεδου)

Δεν έχει σημασία η χώρα συνδρομής αλλά από ποια χώρα βλέπεις. Χρειάζεται vpn δηλαδή. Παλιότερα είχε αγώνες της premier αν έμπαινες με αγγλικό vpn.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leo066 είπε

Δεν έχει σημασία η χώρα συνδρομής αλλά από ποια χώρα βλέπεις. Χρειάζεται vpn δηλαδή. Παλιότερα είχε αγώνες της premier αν έμπαινες με αγγλικό vpn.

για τσουλου θελει vpn ? αν ειναι να κανω μια συνδρομη να δω τα play-off.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...