Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, leo066 είπε

Δεν χρειάζεται vpn. Μπαίνεις στο αιγυπτιακό amazon και ξεκινάς συνδρομή prime.

μπορεί και να δουλευει σε μερικούς και έτσι, πάντως εγώ είχα προσπαθήσει αρκετές φορές όταν δεν είχα VPN και δεν το δεχόταν (όπως και σε αρκετούς άλλους) ζητούσε όλες τις φορές Αιγυπτιακό αριθμό τηλεφώνου.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 minutes ago, leo066 said:

Δεν χρειάζεται vpn. Μπαίνεις στο αιγυπτιακό amazon και ξεκινάς συνδρομή prime.

Χανεις ομως οτι υπολοιπο εχεις απο πολωνια? βασικα απλα ξεκινας καινουργιο απο αιγυπτο, σωστα?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, imr είπε

Χανεις ομως οτι υπολοιπο εχεις απο πολωνια? βασικα απλα ξεκινας καινουργιο απο αιγυπτο, σωστα?

Ναι, θα έχεις παράλληλα και απο τις δύο χώρες αν δεν διακόψεις την πολωνική 

27 λεπτά πριν, Artman13 είπε

μπορεί και να δουλευει σε μερικούς και έτσι, πάντως εγώ είχα προσπαθήσει αρκετές φορές όταν δεν είχα VPN και δεν το δεχόταν (όπως και σε αρκετούς άλλους) ζητούσε όλες τις φορές Αιγυπτιακό αριθμό τηλεφώνου.

Κανείς login στο αιγυπτιακό με τα στοιχεία που ήδη έχεις από άλλο amazon (γερμανικό πχ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, leo066 είπε

Ναι, θα έχεις παράλληλα και απο τις δύο χώρες αν δεν διακόψεις την πολωνική 

Κανείς login στο αιγυπτιακό με τα στοιχεία που ήδη έχεις από άλλο amazon (γερμανικό πχ).

εχω αφαιρέσει την κάρτα απο το πολωνικό. Αυτό έκανα ποιο μπροστά αλλά ζητούσε Αιγυπτιακό κινητό με το VPN δεν ζήτησε και δούλεψε αμέσως μόλις έβαλα Αιγυπτιακή διεύθυνση. Ας το κάνει ο καθένας χωρίς VPN και αν κολλήσει βάζει τότε. 

Επεξ/σία από Artman13
Δημοσ.

Έχω λογαριασμό στο γερμανικό με τα πραγματικά στοιχεία μου, μαζί και το τηλέφωνο. Με αυτόν έκανα συνδρομή στο αιγυπτιακό και πριν στο τουρκικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...