Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε εμένα λειτουργεί, αλλά σχεδόν από την αρχή έβαλα δύο τηλεοράσεις (διαφορετικά IP), κινητό,ipad και δεν έχω προσθέσει κάτι άλλο, θα κρατήσω χαμηλό προφίλ για την ώρα και βλέπουμε 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anton1974 είπε

Ερώτηση, μπλόκαρε τις extra συνδέσεις ή τη συνδρομή συνολικά?

ολικο μπλοκ! 😵,

θα προσπαθησω να ξαναφτιαξω με διαφορετικα στοιχεια

• Confused 1
Δημοσ.

Χωρις να κανω κατι απλα μπηκα απο το pc μου να δω εαν εχει τιποτα καινουργιο.Με ειχε αποσυνδεσει και μου στειλανε μαιλ κατευθειαν.Στο λινκ που ηρθε ζητησανε τα παντα επιβεβαιωση λογαριασμου,διευθυνσης,κινητου κλπ.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Χωρις να κανω κατι απλα μπηκα απο το pc μου να δω εαν εχει τιποτα καινουργιο.Με ειχε αποσυνδεσει και μου στειλανε μαιλ κατευθειαν.Στο λινκ που ηρθε ζητησανε τα παντα επιβεβαιωση λογαριασμου,διευθυνσης,κινητου κλπ.

Ε τότε να περιμένουμε όλοι την σειρά μας…

Εκτός κ αν κάνουμε ηρωική έξοδο κλείνοντας τον λογαριασμό πρώτοι και ζητώντας τα λεφτά μας πίσω 🤣

• Haha 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, teodgeor είπε

Σε εσάς που το κόψανε. Όταν μπήκατε στην πλατφορμα τις σας έβγαλε σαν μυνημα?

Εμενα με ειχε αποσυνδεσει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JDROGAS είπε

Εμενα με ειχε αποσυνδεσει.

Δοκίμασε να κάνεις κάτι αν σε αποσύνδεσε από την tv.  Κάνε επανεκκίνηση στο ρουτερ να αλλάξει ip. Μετα μπες από το κινητό σου στο prime αλλά με vpn Αίγυπτο (έλεγξε αν οντως είσαι σε  Αιγυπτο) και μετα συνδεσου στο prime και κοίτα να δεις αν προχωράει.Αν δουλέψει συνδέσου και στην tv

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Την Αίγυπτο την κυνηγάνε πια σε όλες τις πλατφόρμες.Netfix με πεταξε 3 φορες.Επρεπε να μείνετε Ευρώπη και να μην ριψοκινδυνεψετε το Prime Gaming  σας(του οποίου το μέλλον,αιωρειται)

[Σχετικο-ασχετο/Fyi: υπάρχει τρόπος για το Disney Plus, με διαφημίσεις στα 23.80€ το έτος με ελληνική κάρτα ή revolut. Όποιον ενδιαφέρει ενημερώνει, να δώσω οδηγίες σε ξεχωριστό ποστ]

Ενδιαφέρομαι.η απάντηση που έδωσες δεν ανοίγει.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε μήνυμα από Amazon Ινδιας(το έχω για δωροκαρτες),ότι και κάποιος άλλος χρησιμοποιήσε τον αριθμό τηλέφωνο που έδωσα και να κάνω login για ξεκαθάρισμα

Μήπως λοιπόν,όσοι πήγατε Αίγυπτο και σας ζήτησε τηλ πάθατε το ίδιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν είχα amazon .de , με τα ίδια στοιχεία έκανα εγγραφή στο amazon .eg , έβαλα διεύθυνση Αιγύπτου , χρησιμοποίησα Revolut , έκανα μηνιαία συνδρομή  0.57ευρώ =29EGP  για prime , βλέπω κανονικά απο το λάπτοπ ,έχει ελληνικούς υπότιτλους στις ρυθμίσεις  ,έβαλα ελληνικό τηλέφωνο και βλέπω οτι έχει 4,76 ευρώ το ΧΡΟΝΟ !!!!!. Στην τηλεόραση θα το περάσω αύριο.

edit : πέρασε κανονικά και στην τηλεόραση

Επεξ/σία από mathimatikos196
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ από amazon.de έκανα εγγραφή στο amazon.eg, με τον ίδιο τρόπο εδώ και 5 μηνες.

Επεξ/σία από fasttam
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες τελικα αξίζει η ταλαιπωρία για κάτι καλύτερο από το πολωνικό prime? Πρέπει να το έχω διετία και χρεώνει 49 zloti ήτοι 12 ευρώ το χρόνο. Όλα ξεκλείδωτα τα βλέπω κ εγω. Τσάμπα νομίζω ειναι και πάλι!

Επεξ/σία από vag1989
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...