Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο τούρκικο που δεν μου δέχεται τώρα την Revo (3 χρόνια συνδρομητής) μπορώ να βάλω ελληνική χρεωστική ή θα έχω θέμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλήμερα όσοι έχετε αλλάξει από άλλη χωρά σε eg το prime gaming σας παίζει?γιατί σε έμενα δεν ενεργοποιείται ενω το prime κανονικά παίζει

Επεξ/σία από Pure
Δημοσ.
3 hours ago, Pure said:

καλήμερα όσοι έχετε αλλάξει από άλλη χωρά σε eg το prime gaming σας παίζει?γιατί σε έμενα δεν ενεργοποιείται ενω το prime κανονικά παίζει

2 hours ago, BlackRose56 said:

Στο eg βαζω τηλ αλλα οταν ειναι για otp μου βγαζει "There was a problem". εχει τύχη σε κανέναν αλλο ?

Και για τα δυο αυτα, εχουν γραψει πολλα μηνυματα με λυσεις και βοηθητικα σχολια αρκετοι, στις αμεσως προηγουμενες σελιδες.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BlackRose56 είπε

Στο eg βαζω τηλ αλλα οταν ειναι για otp μου βγαζει "There was a problem". εχει τύχη σε κανέναν αλλο ?

ναι και δεν έχουν γράψει κανένα μήνυμα με λύση στα σχόλια, επικοινώνησα με το support και σου λέει απλά να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με amazon για να το αλλάξουν από εκεί, δεν γίνεται μέσω chat.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Pure είπε

5 ώρες πριν, BlackRose56 είπε

Ειναι πολλων ετων θεμα, κλασσικο προβλημα σε de, es, it, com, au, fr, uk που απο οσο λεει η ερευνα μου εδω και 1 χρονο, αν σου τυχει, 99% λυση δεν θα βρεις οσο κι αν ταλαιπωρηθεις. Στο 1% μπορει να βρεθει λυση η οποια ομως δεν θα δουλεψει σε αλλον που εχει το ιδιο προβλημα.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλη χρονια σε ολους!

Μολις μου μπλοκαραν το αιγυπτιακο,ανακαλυψαν λεει ασυνηθιστη δραστηριοτητα στο λογαριασμο μου και ζητανε μεχρι αποδεικτικο λογαριασμου τραπεζας.

• Sad 4
Δημοσ.
11 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Kαλη χρονια σε ολους!

Μολις μου μπλοκαραν το αιγυπτιακο,ανακαλυψαν λεει ασυνηθιστη δραστηριοτητα στο λογαριασμο μου και ζητανε μεχρι αποδεικτικο λογαριασμου τραπεζας.

Μια απο τα ιδια και σε μενα

Δημοσ.
11 hours ago, JDROGAS said:

10 minutes ago, navger said:

Μια απο τα ιδια και σε μενα

Αρχισαν τα καλαντα...
Απο χρηση, τι κανατε, τυπικη σε ενα σπιτι η 'εκτεταμενη' με μοιρασμα κωδικου σε αλλο σπιτι/ip ?

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nek4d είπε

Αρχισαν τα καλαντα...
Απο χρηση, τι κανατε, τυπικη σε ενα σπιτι η 'εκτεταμενη' με μοιρασμα κωδικου σε αλλο σπιτι/ip ?

σε εμενα εγινε οπως λες, δηλ οταν πηγα να το βαλω σε tablet σε αλλο σπιτι, δηλ αλλο Ip και μετα απο μια μερα μπλοκαρε.

Δηλ το ειχα σε ενα σπιτι κανα 2 μηνο και οταν πηγα να το βαλω με αλλο ip καταλαβε οτι ειμαι Ελληνας.

τωρα ετυχε το timing ή ηταν αυτο που με μπλοκαρε? δεν ξερω...

ας δουμε πως θα παει και με τους αλλους αιγυπτιους εδω μεσα...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...