kallair Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 31 λεπτά πριν, kirileman είπε Ποιο vpn για Αίγυπτο; urban vpn και εχει κ για ινδια και πολλα αλλα.
Chrisfm94 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 40 minutes ago, kirileman said: Ποιο vpn για Αίγυπτο; Για πολλοστη φορα. Κανενα. 1
kirileman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, Chrisfm94 said: Για πολλοστη φορα. Κανενα. Κανένα για εγγραφή στο prime video Αιγύπτου; Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από kirileman
kallair Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 44 λεπτά πριν, go01 είπε Σε εμένα δούλεψε με τον παρακάτω τρόπο: Πας Your Account --> Account --> Your Payments και από το wallet διαγράφεις όλες τις κάρτες εκτός από αυτή που πλήρωσες το Amazon Prime (δεν χρειάζεσαι vpn σε αυτό το βήμα) Στην συνέχεια πας και ξαναζητάς ενεργοποίηση του Prime Gaming (αυτό το βήμα το έκανα με σύνδεση μέσω vpn αλλά μπορεί και να μην χρειάζεται) 7 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Για πολλοστη φορα. Κανενα. Ισως ρωταει για το prime gaming που σε πολλους δεν δουλεψε. για το prime video ναι δεν θελει κανενα. 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Κανένα για εγγραφή στο prime video Αιγύπτου; login στο amazon.eg με τους κωδικους που ηδη εχεις απο αμαζον, δημιουργεις νεο payment με διευθυνση αιγυπτου κ ετοιμος για ενεργοποιηση. εγω χρησιμοποιησα ρεβολουτ για πληρωμη. 1
wotanmetal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, go01 said: Σε εμένα δούλεψε με τον παρακάτω τρόπο: Πας Your Account --> Account --> Your Payments και από το wallet διαγράφεις όλες τις κάρτες εκτός από αυτή που πλήρωσες το Amazon Prime (δεν χρειάζεσαι vpn σε αυτό το βήμα) Στην συνέχεια πας και ξαναζητάς ενεργοποίηση του Prime Gaming (αυτό το βήμα το έκανα με σύνδεση μέσω vpn αλλά μπορεί και να μην χρειάζεται) Δούλεψε. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!
sarisn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 18 ώρες πριν, elvor είπε Τι διεύθυνση έχετε βάλει; Ότι έχω βάλει δεν την δέχεται. Εγώ έβαλα αυτά που πρότεινε στο κάθε κουτάκι!!! Τα πήρε μια χαρά!!! 😁
kallair Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, go01 είπε Σε εμένα δούλεψε με τον παρακάτω τρόπο: Πας Your Account --> Account --> Your Payments και από το wallet διαγράφεις όλες τις κάρτες εκτός από αυτή που πλήρωσες το Amazon Prime (δεν χρειάζεσαι vpn σε αυτό το βήμα) Στην συνέχεια πας και ξαναζητάς ενεργοποίηση του Prime Gaming (αυτό το βήμα το έκανα με σύνδεση μέσω vpn αλλά μπορεί και να μην χρειάζεται) Eπιβεβαιωνω οτι μολις εκανα την διαδικασια κ ενεργοποιηθηκε κανονικα.
ChrisAce Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ που προσπάθησα βάζοντας διεύθυνση από το random adreess μου βγάζει πάντα λάθος στο τηλέφωνο όσα και να δοκίμασα και σε μερικά νούμερα τηλ μου βγάζει και λάθος στην διεύθυνση μαζί με το τηλέφωνο. 😋
Tsakman21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 28 minutes ago, ChrisAce said: Εγώ που προσπάθησα βάζοντας διεύθυνση από το random adreess μου βγάζει πάντα λάθος στο τηλέφωνο όσα και να δοκίμασα και σε μερικά νούμερα τηλ μου βγάζει και λάθος στην διεύθυνση μαζί με το τηλέφωνο. 😋 Αν θυμάμαι καλά εγώ έβαλα από την διεύθυνση https://www.bestrandoms.com/random-address-in-eg#google_vignette αν σε βοηθήσει
ChrisAce Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Tsakman21 είπε Αν θυμάμαι καλά εγώ έβαλα από την διεύθυνση https://www.bestrandoms.com/random-address-in-eg#google_vignette αν σε βοηθήσει Από εκεί τα έβαζα και εγώ με τις άπειρες σχετικά φορές που δοκίμασα διάφορα τηλέφωνα από το site αυτό, λέω δεν σβήνω κάποιο αριθμό και έπιασε συνδέθηκε κανονικά. Νομίζω έσβησα τον πρώτο αριθμό. Στο prime gaming τώρα δεν μου δέχεται το password μου. 😄 Όλα οκ(το έβαζα στα Ελληνικά) 😋 Χμμ μου έχει κρατήσει μέχρι και το ιστορικό μου(είχα κανονικά Ελληνικό prime μέχρι πριν κανα χρόνο) και είναι όλα στα Ελληνικά.. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από ChrisAce
teodgeor Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, kallair είπε urban vpn και εχει κ για ινδια και πολλα αλλα. κατι ασχετο απλως επειδη μιλαμε για συνδρομες και vpn. Κανενα vpn δεν μπορει να προσπερασει το κλειδωμα που εχουν κανει στο disneyplus για να κανεις συνδρομη σε αλλη χωρα
leonidas1269 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, teodgeor είπε κατι ασχετο απλως επειδη μιλαμε για συνδρομες και vpn. Κανενα vpn δεν μπορει να προσπερασει το κλειδωμα που εχουν κανει στο disneyplus για να κανεις συνδρομη σε αλλη χωρα Για αυτο πηγαινεις σε καποιο αξιοπιστο discord και στο κανουν απο τη χωρα τους.. 1
yazidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, leonidas1269 είπε Για αυτο πηγαινεις σε καποιο αξιοπιστο discord και στο κανουν απο τη χωρα τους.. για ανάλυσε το λίγο.. ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο; γιατί δεν έχω ιδέα από δiscord
Sablj Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Έκανα κι εγώ την μετάβαση στο χωριό του Τουταγχαμόν, με δυσκόλεψε λίγο το τηλέφωνο αλλά εν τέλει τα κατάφερα χωρίς VPN κλπ, συνδέθηκε και το gaming όλα καλά. Επιλέγοντας όμως σαν location (μετά την εγγραφή) την Αίγυπτο την σειρά SWAT την βγάζει σαν Unavailable in your country, έχουμε κάποια λύση για αυτό ? Το έχει αντιμετωπίσει κανείς και σε άλλες σειρές ?
cinemusic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Το καταφερα μετα απο 5 προσπάθειες ( μεταφορα απο τουρκια). Μάλλον με την διεύθυνση και το τηλέφωνο ειχα θεμα. Το εκανα με revo μιας χρησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα