Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, gdal73 είπε

Και εγώ Πολωνία εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, δεν θα με χάλαγε να μετακομίσω σε Αιγυπτο. Ξέρει κανείς αν θα αλλάξει κάτι με το prime gaming αν γίνει η μετακόμιση;

Θα έχεις το prime gaming κανονικά 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν 2 χρόνια στην Τουρκία μέχρι που δεν ανανεωνόταν. Έβαλα πολωνικό με 11,64€ για χρόνο αλλά δεν μου άρεσε το μενού με τα πολλά πολωνικά και τα πολλά προγράμματα και ταινίες που δεν έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Το χειρότερο ήταν ότι δεν συνδεόταν με το prime gaming, γενικά μπλόκαρε και ήθελε τηλεφωνική επιβεβαίωση κτλ. Τελικά έκανα ακύρωση της συνδρομής του πολωνικού prime έπειτα από δύο μέρες με επιστροφή χρημάτων στα 10,51€... Έβαλα Αιγυπτιακό prime χωρίς να μου ζητήσει τίποτα πέρα από διεύθυνση πυραμίδας με 4,72€/χρόνο με ίδιο ελληνικό νούμερο τηλεφώνου και την ίδια κάρτα Ρεβολούτ που είχα με Τουρκικό prime. Στην τηλεόραση το μενού είναι σχεδόν σαν το ελληνικό και επίσης το prime gaming συνδέθηκε κανονικά και λύθηκε το πρόβλημα.

Επεξ/σία από angelponiros
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ, μετακόμιση από Πολωνία σε Αίγυπτο για να δω τις πυραμίδες.

Είχα ήδη ετήσια συνδρομή στο πολωνικό με όλα ενεργοποιημενα κανονικά, την ακύρωσα, μου επέστρεψε ένα ποσό πίσω στην revolut. Καπάκι μετά amazon.eg βάζω διεύθυνση πυραμίδας και πληρώνω με την ίδια κάρτα revolut 4.71€ για το ετήσιο. Ανανεώθηκε το Prime Video κατευθείαν, έπειτα μπήκα στην σελίδα του Prime Gaming ψιλό έφαγε σκάλωμα μόλις πάτησα "Activate Prime Gaming" μου ζήτησε αριθμό τηλεφώνου, έκανα απλά μια ανανέωση της σελίδας και εξαφανίστηκε το παραθυράκι με το μήνυμα. Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά να σημειώσω πως όλη την διαδικασία την έκανα μέσω κινητού και όχι υπολογιστή. 

Δημοσ.

Κάπου διάβασα οτι όσοι αντιμετώπισαν πρόβλημα πληρωμής του prime από τους γείτονες, οφείλετε στο ban του twitch από τον θείο ερντογαν, και όσοι το είχαν συνδέσει είχαν θέμα. Υπάρχει κάποιος που Τουρκία πλευρά να το επιβεβαιώσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, elvor είπε

Τι διεύθυνση έχετε βάλει; Ότι έχω βάλει δεν την δέχεται.

https://www.bestrandoms.com/random-address-in-eg

βάλε μια στην τύχη…

Εμένα που μόλις το δοκίμασα από περιέργεια, έγινε η αγορά αμέσως…

image.png.a8493a856d238fe7e3124e64261eda60.png

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.

Έκανα κι εγώ μετακόμιση στην Αλεξάνδρεια 😀

Με κάρτα Πειραιώς δεν πέρασε αλλά με Alpha μια χαρά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, andreas1gr είπε

https://www.bestrandoms.com/random-address-in-eg

βάλε μια στην τύχη…

Εμένα που μόλις το δοκίμασα από περιέργεια, έγινε η αγορά αμέσως…

image.png.a8493a856d238fe7e3124e64261eda60.png

Μου ζητάει 6-7 πεδία και υποθέτω ότι εκεί κάνω λάθος γιατί από αγγλικά έχω μεσάνυχτα. Αντιγράφω τη διεύθυνση από το σαιτ που μου έγραψες.

Αν κάποια στιγμή βρεις χρόνο κάνε μου pm μια διεύθυνση και πώς την καταχωρεις. Φοβάμαι αλλιώς δεν θα το καταφέρω.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για την βοήθεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα καλά μα τον Τουταγχαμών! Τουλάχιστον με την τηλεόραση.
Το prime gaming πάντως δεν ενεργοποιείται. Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα;
image.png.68cb026d1f8c2db5488f433e95d397e6.png

Επεξ/σία από wotanmetal
  • Like 1
Δημοσ.

Να  διευκρινίσω οτι με αλλαγη χωρας ΔΕΝ χανεις ελληνικο περιεχομενο. Οτι ειναι ελληνικο το βλεπεις σε καθε χωρα, οτι δεν εχει μεταφραση παιρνει την μετάφραση της χωρας λογαριασμού ή αγγλικα. Αν φυσικά ειναι ντόπιο περιεχομενο έχει κατευθείαν την χωρα λογαριασμου.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, wotanmetal είπε

Όλα καλά μα τον Τουταγχαμών! Τουλάχιστον με την τηλεόραση.
Το prime gaming πάντως δεν ενεργοποιείται. Κανείς άλλος με το ίδιο θέμα;
image.png.68cb026d1f8c2db5488f433e95d397e6.png

ουτε εγω ειχα καταφερει να το ενεργοποιησω πριν κανα μηνα. εχουμε κανα τιπ πώς να το ενεργοποιησουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kallair είπε

image.png.68cb026d1f8c2db5488f433e95d397e6.pngουτε εγω ειχα καταφερει να το ενεργοποιησω πριν κανα μηνα. εχουμε κανα τιπ πώς να το ενεργοποιησουμε;

Σε εμένα δούλεψε με τον παρακάτω τρόπο:

• Πας Your Account --> Account --> Your Payments και από το wallet διαγράφεις όλες τις κάρτες εκτός από αυτή που πλήρωσες το Amazon Prime (δεν χρειάζεσαι vpn σε αυτό το βήμα)
  • Στην συνέχεια πας και ξαναζητάς ενεργοποίηση του Prime Gaming (αυτό το βήμα το έκανα με σύνδεση μέσω vpn αλλά μπορεί και να μην χρειάζεται)
Επεξ/σία από go01
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...