Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 minutes ago, parker said:

Στην τηλεόραση το είχα και εγώ αλλά με προβλημάτισε που δεν είχε τίποτα στα Αιγυπτιακά. Μπήκα στον υπολογιστή και είδα αυτό το link. Αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να το ελέγξεις στον δικό σου;

Ναι eu region.. στο ίδιο λινκ είμαι και εγώ, για πριν, από Τουρκία, δεν ξέρω

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nek4d είπε

Μηπως αλλαξες συσκευη?
Μολις τσεκαρα και μπαινει κανονικα.
(δεν εχω Τουρκικο αμαζον πραιμ, εχω fups για αλλες υπηρεσιες)

Όχι.ουτε ξέχασα το password.μια μέρα έτσι τυπικά μπήκα και είδα ότι ζητάει το αρχικό τηλ. Είχα 2 μήνες plus να ανοίξω την εφαρμογή.

Δημοσ.
1 hour ago, Rattlehead said:

Όχι.ουτε ξέχασα το password.μια μέρα έτσι τυπικά μπήκα και είδα ότι ζητάει το αρχικό τηλ. Είχα 2 μήνες plus να ανοίξω την εφαρμογή.

Μαλιστα..., περιεργο, παντως δεν ειναι ετσι σε ολους.
Τεσπα, μια ιδεα, κανε νεα εγκατασταση σε αλλο κινητο, αφου δεν μπαινει στο παρον, δεν εχεις να χασεις κατι.
(Θα σου ζητησει το αρχικο νουμερο, χρειαζεται να το ξερεις απο πριν, δεν ξερω αν σου ζητησει σμσ η οχι, αλλοι εχουν πει ναι, αλλοι εχουν πει οχι...)

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, nek4d είπε

Μαλιστα..., περιεργο, παντως δεν ειναι ετσι σε ολους.
Τεσπα, μια ιδεα, κανε νεα εγκατασταση σε αλλο κινητο, αφου δεν μπαινει στο παρον, δεν εχεις να χασεις κατι.
(Θα σου ζητησει το αρχικο νουμερο, χρειαζεται να το ξερεις απο πριν, δεν ξερω αν σου ζητησει σμσ η οχι, αλλοι εχουν πει ναι, αλλοι εχουν πει οχι...)

Ειναι στη λήθη το νούμερο...αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύει σαν κάρτα.οθτως η άλλως απλά για έλεγχο υπολοίπου την είχα την εφαρμογή. Προς το παρόν όλα κομπλε

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Rattlehead said:

Ειναι στη λήθη το νούμερο...αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλεύει σαν κάρτα.οθτως η άλλως απλά για έλεγχο υπολοίπου την είχα την εφαρμογή. Προς το παρόν όλα κομπλε

Μπορεί να σου χρειαστεί για επιβεβαίωση συναλλαγής,  αν θυμάσαι τηλέφωνο που δήλωσες, αριθμό κάρτας, πιν κάρτας, πας στο ξέχασα τον κωδικό μου και μπορείς απο εκεί να αποκτήσεις ξανά πρόσβαση.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sdikr είπε

πας στο ξέχασα τον κωδικό μου και μπορείς απο εκεί να αποκτήσεις ξανά

Το τηλ είναι ξεχασμένο. Αυτό με το ξέχασα τον δικό μου,δεν μπορώ να φτάσω καθώς απευθείας ζητάει το τηλ. Επίσης ούτε να ζητήσεις αλλαγή νουμερου(πες ότι κάποιος άλλαξε νουμερο)μπορείς. 

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ μετακόμιση από ταγιπ σε Cairo με ελληνικό τηλέφωνο 4,75ευρω για έναν χρόνο,

συνεχίζει κανονικά ο λογαριασμός από εκεί που ήμουν(prime tv χρησιμοποιούσα) πριν κλείσει γιατί δεν δεχόταν τις τούρκικες λίρες

revolut και ίδια κάρτα

Τέλος πάνω αριστερά κάπου λέει PRIME εκεί μέσα είναι το μηνιαίο και ετήσιο πρόγραμμα για να το επιλέξετε.

Δημοσ.
56 minutes ago, Rattlehead said:

Το τηλ είναι ξεχασμένο. Αυτό με το ξέχασα τον δικό μου,δεν μπορώ να φτάσω καθώς απευθείας ζητάει το τηλ. Επίσης ούτε να ζητήσεις αλλαγή νουμερου(πες ότι κάποιος άλλαξε νουμερο)μπορείς. 

Αν θυμάσαι την υπηρεσία που είχες κάνεις χρήση, ίσως να έχουν στο ιστορικό πιο νούμερο σου δώσανε

Μετα πας στο forgot my password

Screenshot_2024-12-08-15-05-05-87_ca223500995b42f48113c532c9bb5ac0.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Μόλις μετακόμισα και εγώ από Πολωνία σε Αίγυπτο αλλά από τον browser του κινητού ,γιατί δεν δέχονταν το αριθμό κινητού  όταν το έκανα από τον υπολογιστή…όλα οκ με καρτούλα ρεβολουτ

Δημοσ.

για να καταλαβουν ολοι στο αιγυπτιακό παιζουν κανονικά υπότιτλοι, στο πολωνικο οχι. Ημουν 2 χρονια και αντε να ειχα δει 2 ταινιες . Γυρισα στο αιγυπτιακο και μεχρι και top on greece εχει .

salam!

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το αιγυπτιακο ειναι καλυτερο γιατι βλεπεται οτι εχει διαθεσημο Ελλαδα. Λογω ΕΕ στο Πωλονικο βλεπεται παντου τα διαθεσημα στην Πολωνια . Αμα μπειτε με VPN σε αλλη χωρα στο Αιγυπτιακο βλεπεται οτι εχει διαθεσημο η χωρα που μπαινεται . Εαν σας ζηταει Αιγυπτιακο αριθμο νoικιαζεται εναν απο τις υπηρεσιες που υπαρχουν για το OTP. 

Εχω περασει και απο Τουρκια και απο Πωλωνια  (τωρα ειμαι Αιγυπτο), αυτο της Πολωνιας ειναι το χειροτερο. Γραφτειτε στο Αιγυπτιακο για εναν χρονο που εχει .

Επεξ/σία από Mando
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mando είπε

Λογω ΕΕ στο Πωλονικο βλεπεται παντου τα διαθεσημα στην Πολωνια

Ακριβώς αυτό.Σε αντιμετωπίζει σαν είσαι στην Πολωνία.Όπως και όλες οι υπόλοιπες streaming πλατφόρμες εντός ΕΕ.

Δημοσ.
Στις 8/12/2024 στις 3:05 ΜΜ, sdikr είπε

Αν θυμάσαι την υπηρεσία που είχες κάνεις χρήση, ίσως να έχουν στο ιστορικό πιο νούμερο σου δώσανε

Μετα πας στο forgot my password

Screenshot_2024-12-08-15-05-05-87_ca223500995b42f48113c532c9bb5ac0.jpg

Το post σου με έσωσε! Το ίδιο θέμα είχα κι εγώ (ευτυχώς είχα αποθηκεύσει τον αριθμό που είχα αγοράσει) και πλέον μπαίνω και πάλι στη FUPS!!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2024 στις 11:42 ΜΜ, Mando είπε

το αιγυπτιακο ειναι καλυτερο γιατι βλεπεται οτι εχει διαθεσημο Ελλαδα. Λογω ΕΕ στο Πωλονικο βλεπεται παντου τα διαθεσημα στην Πολωνια . Αμα μπειτε με VPN σε αλλη χωρα στο Αιγυπτιακο βλεπεται οτι εχει διαθεσημο η χωρα που μπαινεται . Εαν σας ζηταει Αιγυπτιακο αριθμο νoικιαζεται εναν απο τις υπηρεσιες που υπαρχουν για το OTP. 

Εχω περασει και απο Τουρκια και απο Πωλωνια  (τωρα ειμαι Αιγυπτο), αυτο της Πολωνιας ειναι το χειροτερο. Γραφτειτε στο Αιγυπτιακο για εναν χρονο που εχει .

Και εγώ Πολωνία εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, δεν θα με χάλαγε να μετακομίσω σε Αιγυπτο. Ξέρει κανείς αν θα αλλάξει κάτι με το prime gaming αν γίνει η μετακόμιση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...