HERTHAN Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, sarisn είπε Αυτό Κι εμένα πριν λίγες ώρες έγινε πληρωμή και καπάκι μου την ακύρωσε.
JDROGAS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελικα κατι παιζει με τις καρτες Πειραιως. Το εφτιαξα σε αιγυπτιακο χωρις vpn με καρτα Εθνικης. Eπισης και το prime gaming δουλευει μια χαρα. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2024 από JDROGAS
spigias Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Τελικα κατι παιζει με τις καρτες Πειραιως. Το εφτιαξα σε αιγυπτιακο χωρις vpn με καρτα Εθνικης. Eπισης και το prime gaming δουλευει μια χαρα. Και με revolut είχα πρόβλημα
gorath Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα με εθνική και περαιώς στο αιγυπτιακό δεν μου το πήρε. με revolut αμέσως. 2 ώρες πριν, spigias είπε Και με revolut είχα πρόβλημα δεν φτιάχνεις μια transfer wise να ξαναδοκιμάσεις?
spigias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, gorath είπε Εμένα με εθνική και περαιώς στο αιγυπτιακό δεν μου το πήρε. με revolut αμέσως. δεν φτιάχνεις μια transfer wise να ξαναδοκιμάσεις? στο τούρκικο έλεγα, στο αιγυπτιακό όλα καλά
nek4d Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μπερδεψαμε τα μπουτια μας, πρεπει να αναφερουμε ολοι χωρα σε ολα τα ποστς μας, για να μην καταλαβαινουμε αλλα αντι αλλων. Τουλαχιστον για τις 3 βασικες που παιζουμε μπαλλα οι περισσοτεροιο εδω μεσα. Σαν την συνταξη νεου θεματος, πχ [Τουρκια] Δεν παιζει καρτα Πειραιως, [Αιγυπτος] Δεν παιζει το gaming, [Πολωνια] Δεν παιζει Ελληνικους υποτιτλους, κλπ.
prefuse Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 23 minutes ago, nek4d said: Μπερδεψαμε τα μπουτια μας, πρεπει να αναφερουμε ολοι χωρα σε ολα τα ποστς μας, για να μην καταλαβαινουμε αλλα αντι αλλων. Τουλαχιστον για τις 3 βασικες που παιζουμε μπαλλα οι περισσοτεροιο εδω μεσα. Σαν την συνταξη νεου θεματος, πχ [Τουρκια] Δεν παιζει καρτα Πειραιως, [Αιγυπτος] Δεν παιζει το gaming, [Πολωνια] Δεν παιζει Ελληνικους υποτιτλους, κλπ. Βάλε και τιμές από δίπλα Που είναι το πιο φθηνό και να λειτουργεί revolut, Πειραιώς ή eurobank? 1
mcrenas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Λοιπον η κατασταση εχει ως εξης: Τουρκικο κοπηκανε οι καρτες πειραιως. Αιγυπτος παιζουν ακομα. Μπαινετε με το ιδιο ακαουντ χωρις vpn και περνετε κανονικα 1 χρονο με 5ε. To gaming ομως στην αρχη δεν επαιζε απο Αιγυπτο. Μολις αλλαξα την πειραιως με μια revolut επαιξε
prefuse Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 31 minutes ago, mcrenas said: Λοιπον η κατασταση εχει ως εξης: Τουρκικο κοπηκανε οι καρτες πειραιως. Αιγυπτος παιζουν ακομα. Μπαινετε με το ιδιο ακαουντ χωρις vpn και περνετε κανονικα 1 χρονο με 5ε. To gaming ομως στην αρχη δεν επαιζε απο Αιγυπτο. Μολις αλλαξα την πειραιως με μια revolut επαιξε Από Τουρκία παίζει το gaming και η revolut και πόσο κοστίζει Τουρκία το 1 έτος;
mcrenas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δεν ξερω αν παιζει, αλλαξα σε αιγυπτο και μετα εβαλα την ρεβολουτ
sugardad Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, mcrenas είπε Λοιπον η κατασταση εχει ως εξης: Τουρκικο κοπηκανε οι καρτες πειραιως. Αιγυπτος παιζουν ακομα. Μπαινετε με το ιδιο ακαουντ χωρις vpn και περνετε κανονικα 1 χρονο με 5ε. To gaming ομως στην αρχη δεν επαιζε απο Αιγυπτο. Μολις αλλαξα την πειραιως με μια revolut επαιξε - Τουρκία δεν έπαιζε καμία κάρτα (ούτε Revolut), για ανανέωση. - Αίγυπτο έκανα κανονικά, χωρίς VPN, αλλά με ένα παλιό UK account που είχα. Απλά μπήκα Amazon.eg & έκανα δουλίτσα. Πληρωμή έβαλα κάρτα Alpha & την πήρε χωρίς πρόβλημα (€4,80 για ένα χρόνο).
POUARO Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Πως πηγαίνω απο ΠΟΛΩΝΙΑ ΣΕ ΑΙΓΥΠΤΟ? Εχει περισσότερους υποτιτλους το Αιγυπτιακο?
enteacher04 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι σε αυτα τα πολωνικά, αιγυπτιακά κτλ; Δεν το θέλω για εμένα, το θέλω για τη φουκαριαρα τη μάνα μου, που δεν ξέρει αγγλικά 1
sarisn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Στις 6/12/2024 στις 1:29 ΠΜ, HERTHAN είπε Κι εμένα πριν λίγες ώρες έγινε πληρωμή και καπάκι μου την ακύρωσε. Τελικά και σε μένα αυτό έγινε... 1
HERTHAN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, sugardad είπε - Τουρκία δεν έπαιζε καμία κάρτα (ούτε Revolut), για ανανέωση. Kι εγω προσπαθω να πληρωσω το Τουρκικο οπου με Revolut καθε μηνα πληρωνοταν κανονικα και τωρα δεν γινεται με τιποτα. 3 ώρες πριν, sugardad είπε - Αίγυπτο έκανα κανονικά, χωρίς VPN, αλλά με ένα παλιό UK account που είχα. Απλά μπήκα Amazon.eg & έκανα δουλίτσα. Πληρωμή έβαλα κάρτα Alpha & την πήρε χωρίς πρόβλημα (€4,80 για ένα χρόνο). Για Αιγυπτο μπαινω κανονικα στο παρακατω οπου βγαινει 4,80 και το προχωραω κανονικα...... Επειδη στο Τουρκικο ειχα διευθυνσεις και τηλεφωνο σταθερο Τουρκιας θα πρεπει να κανω καποια αλλαγη σ'αυτα πριν προχωρησω απο Αιγυπτο? 1 λεπτό πριν, sarisn είπε Τελικά και σε μένα αυτό έγινε... Τωρα θα προχωρησω με Αιγυπτο απλα θελω να δω αν αλλαξω τα στοιχεια που ειχα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα