Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον μετα απο αρκετη ωρα , δουλεψε με τα εξης

1) αφαιρεσα τις καρτες απο το account και εβαλα μια φρεσκια απο revolut

2) με VPN Αιγυπτου , πατησα το activate και το εκανε κατευθειαν .

VPN εβαλα ενα τζαμπε απο play store . ολα τα εκανα απο κινητο αλλα απο browser οχι το app

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
31 minutes ago, Chrisfm94 said:

Νομιζω δεν επαιξε σε κανεναν το Prime Gaming στην Αιγυπτο.

Αφού ο Ερντογάν μας έδιωξε από την Τουρκία, σήμερα μετακόμισα στην Πυραμίδα του Χέοπα (αλήθεια, ακριβώς αυτή την διεύθυνση διάλεξα :P). Ένα έτος με κάτι λιγότερο από ένα τάληρο, δεν με χάλασε.

Η κάρτα μου έπαιξε κανονικά και όλα τα games του Prime Gaming μόλις έγιναν redeemed. :)

• Haha 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Haunter είπε

Λοιπον μετα απο αρκετη ωρα , δουλεψε με τα εξης

1) αφαιρεσα τις καρτες απο το account και εβαλα μια φρεσκια απο revolut

2) με VPN Αιγυπτου , πατησα το activate και το εκανε κατευθειαν .

VPN εβαλα ενα τζαμπε απο play store . ολα τα εκανα απο κινητο αλλα απο browser οχι το app

μπορεί να είχε φάει ψυχολογικό, γιατί εμένα έκανε activate κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω 2 χρονιά το πολωνικό δεν είχα θέματα. Το ειχα για prime video και prime gaming

Σε λίγους μήνες που μου λήγει θα βαλω αιγυπτιακό amazon prime στα  EGP 249.00 που ειναι περίπου 4,80€ ο χρόνος

και ένα ακόμη θετικό πέραν της τιμής είναι οτι το amazon.eg έχει και Αγγλικά σαν γλωσσά για το UI που θα κάνεις την συνδρομή και το managment της συνδρομής ενώ με το Πλωνικό έμπλεκες κάνοντας translate να καταλάβεις τι σου γίνετε.

Επεξ/σία από 2kSilverGuy
Δημοσ.

Επειδή λήγει το πολωνικό μου σε κάνα μήνα, στο αιγυπτιακό έχει περισσότερες ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους από ότι το πολωνικό?

Δημοσ.

Εμενα με κοψανε απο το τουρκικο (το ειχα 3 χρονια με ελληνικη καρτα πειραιως χωρις προβλημα)

Δοκιμαζω οπως διαβασα παραπανω αλλαγη διευθυνσης ειτε σε πολωνικο ειτε σε αιγυπτιακο και μου λεει προβλημα με την καρτα μου.

Σε νεο λογαριασμο ειτε Αιγυπτο ειτε Πολωνια μου ζηταει verification με τηλ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prefuse είπε

1€ το μήνα;

1,08euro

4 λεπτά πριν, sarisn είπε

Εμένα σήμερα μια χαρά ανανεώθηκε από Τουρκία με 1€.

μπορεί να είχανε τεχνικό θέμα, χθες

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Kalpa22 είπε

Ερωτηση. Στο αιγυπτιακο βρισκετε ελληνικους υποτιτλους? Γιατι στο Πολωνικο ειναι λιγα αυτα που εχουν.

Λοιπόν εγώ με αφορμή όλα όσα γράφατε για το πολωνικό, έκανα λογαριασμό στο αιγυπτιακό χωρίς VPN.

Συνδέθηκα και παρατήρησα πως με πέταξε σε ευρωπαϊκό region

https://www.primevideo.com/region/eu

Όλες τις ταινίες μου τις εμφανίζει με ελληνικούς υπότιτλους ΑΛΛΑ δεν έχει πολλές επιλογές κατά τη γνώμη μου, δεν εμφανίζει TOP10 Ελλάδος και γενικά δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Είναι μια ενδιάμεση κατάσταση που δεν έχει τις ταινίες που παίζονται στο αιγυπτιακό prime, ούτε καν στο ελληνικό prime

Τι λάθος έχω κάνει;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε

Νομιζω δεν επαιξε σε κανεναν το Prime Gaming στην Αιγυπτο.

Μετάβαση από τούρκικο σε αιγυπτιακό και παίζει κανονικά το prime gaming. Ίσως χρειάζεται να κάνεις logout και στη συνέχεια login.

Δημοσ.

Εμένα πάλι αποτυγχάνει απο το πρώτο βήμα στο Αιγυπτιακό.Πάω  να κάνω εγραφή στο Prime μου ζητάει επιβεβαίωση τηλεφώνου αλλά δεν στέλνει ποτέ το ΟΤΡ .Μάλιστα μου εμφανίζει και μήνυμα

There was a problem

• Your one-time password (OTP) can take several minutes to reach your phone
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...