kg788 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vdanasto είπε Σε εμένα δεν έκανε ανανέωση (Τουρκία), απέρριπτε την πληρωμή. Δοκίμασα να αλλάξω και κάρτα αλλά δεν την δεχόταν. Οι δοκιμές ήταν μόνο με Revolut, δεν γνωρίζω τι γίνεται με άλλες κάρτες. Έβαλα VPN, χωρίς να γνωρίζω αν ήταν απαραίτητο. Τον ίδιο λογαριασμό χρησιμοποίησα. εβαλα κι'εγω vpn, πανω να βαλω καρτα (alpha bank) και δε μου τη δεχεται...
vdanasto Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, kg788 είπε εβαλα κι'εγω vpn, πανω να βαλω καρτα (alpha bank) και δε μου τη δεχεται... Με Revolut κινήθηκα εγώ.
argi73 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, kg788 είπε Με τον ιδιο λογαριασμο αλλαξες σε πολωνια; Εβαλες vpn? οχι χωρις VPN 33 λεπτά πριν, vdanasto είπε Με Revolut κινήθηκα εγώ. με revolut και payzy δεν ειχα θεμα
andreasosfp Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Στις 28/11/2024 στις 2:57 ΜΜ, gorath είπε Και σε μένα το ίδιο. Στο Πολωνικό που δοκίμασα επίσης, πάλι δεν το δέχτηκε. Δοκίμασες με Revolut? Ναι. Έκανα αιγυπτιακό. 18 ώρες πριν, Ashaman είπε Εννοείς ότι δεν μπορεσες να κάνεις καινούρια συνδρομή ή ότι δε δέχτηκε την αυτόματη μηνιαία πληρωμή; εμένα έγινε απευθείας στην κάρτα μου (alpha) 1.1 € στις 5/11 (μηνιαία συνδρομή έχω). Να περιμένω προβλημα τις επόμενες μέρες; Δεν δέχτηκε την αυτόματη μηνιαία πληρωμή. Έκανα αιγυπτιακό. 2
Ashaman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 14 minutes ago, andreasosfp said: Ναι. Έκανα αιγυπτιακό. Δεν δέχτηκε την αυτόματη μηνιαία πληρωμή. Έκανα αιγυπτιακό. Αουτς. Θα περιμενω μεχρι τις 5/12 να δουμε τι θα γινει. Thnx φιλε
papako35 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2024 Κι εγώ σήμερα με ανοιχτό vpn έκανα αιγυπτιακό account. Μου ζητούσε αιγυπτιακή οδό και κινητό. Νούμερο βρίσκεις όπως μας έχει δείξει ο σωτήρας μας ο Σωτήρης!!! Πληρωμή δέχτηκε κάρτα revolut. 1
teodgeor Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Βάλτε Αιγυπτιακό ένα χρόνο να ξεμπερδευεται 1
gsisr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 για δωστε μια βοηθεια ρε παιδες. εχω τουρκικο και κλασικα δε δεχεται τις πληρωμες. με αιγυπτιακο τι πρεπει να κανω ακριβως; κραταω τον ιδιο λογαριασμο με το τουρκικο; ακυρωνω τη συνδρομη τελειως στο τουρκικο; μπαινω vpn αιγυπτο και μετα στο αιγυπτιακο amazon, κανω νεα συνδρομη με αιγυπτιακες διευθυνσεις και πληρωνω;
Tsakman21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα! Εγώ προχθές από τούρκικο πήγα αιγυπτιακό.Ίδιος λογαριασμός.Χωρίς vpn. Καλού κακού έφτιαξα μια virtual κάρτα στην Revolut βρήκα μια ψεύτικη διεύθυνση στην Αλεξάνδρεια και όλα κομπλέ. Αν σου βγάζει σφάλμα πληρωμής θέλει και καλά ψεύτικο αριθμό Αιγύπτου αν θυμάμαι καλά +20 κάτι. Δεν χρειάστηκα μήνυμα μέσω κινητού μιας και όλα τα έκανα μέσδω email.Καλό είναι να να έχεις email gmail παρά κάτι σε gr για πιο ασφάλεια. 1
eko13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Γενικα για διεθυνσεις να προτιματε τις Ελληνικες πρεσβιες που ειναι στανταρ🤣 1
prefuse Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 On 29/11/2024 at 21:32, andreasosfp said: Ναι. Έκανα αιγυπτιακό. Δεν δέχτηκε την αυτόματη μηνιαία πληρωμή. Έκανα αιγυπτιακό. Είναι εφάπαξ πληρωμή για 1 χρόνο; Και πόσο κοστίζει από Αίγυπτο που μάλλον είναι ο μόνος τρόπος που λειτουργεί.
navger Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, prefuse είπε Είναι εφάπαξ πληρωμή για 1 χρόνο; Και πόσο κοστίζει από Αίγυπτο που μάλλον είναι ο μόνος τρόπος που λειτουργεί. 4.8 ευρω/ετος
gsisr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Tsakman21 είπε Καλημέρα! Εγώ προχθές από τούρκικο πήγα αιγυπτιακό.Ίδιος λογαριασμός.Χωρίς vpn. Καλού κακού έφτιαξα μια virtual κάρτα στην Revolut βρήκα μια ψεύτικη διεύθυνση στην Αλεξάνδρεια και όλα κομπλέ. Αν σου βγάζει σφάλμα πληρωμής θέλει και καλά ψεύτικο αριθμό Αιγύπτου αν θυμάμαι καλά +20 κάτι. Δεν χρειάστηκα μήνυμα μέσω κινητού μιας και όλα τα έκανα μέσδω email.Καλό είναι να να έχεις email gmail παρά κάτι σε gr για πιο ασφάλεια. οντως με τον ιδιο λογαριασμο του τουρκικου μπαινεις στο αιγυπτιακο amazon καταχωρεις μια νεα διευθυνση και ενα αιγυπτιακο κινητο κι εγω προσωπικα εβαλα μια εικονικη revolut. ετησιο prime 4,8E. χωρις vpn 1
gorath Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και γω επιβεβαιώνω. αιγυπτιακό Annual, με revolut OK. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από gorath
paylidis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Εγω αιγυπτιακο εδω και μήνες με 0.55 το μηνα (δε με χρεωσε με τη μια για χρονο δε ξερω τι κ πως). Πρεπει να κανω κατι; γιατι βλεπω ολοι με χρονο το πληρωνετε...; (μη μου ερθει κανενα κοστουμι :P)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα