SciManiac Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Εντάξει τελικά σήμερα τα κατάφερα με το πολωνικό. Για καλή μου τύχη με άφησε να προχωρήσω με επαλήθευση μέσω email!
cinemusic Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Σημερα εξακολουθεί να λειτουργει το prime Πολωνιας με ελληνικη καρτα η revolut?
Tsakman21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα! Έχω amazon prime μέσω Τουρκίας. Αν επιλέξω μέσω Πολωνίας χάνω προφίλ,ιστορικό,παιχνίδια από το προηγούμενο Amazon prime? Στο Τούρκικο δε μου δέχεται πλέον καμία κάρτα πληρωμής
andreasosfp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Και σε εμένα στο τουρκικό δεν δέχεται καμιά μέθοδο πληρωμής. Μας κατάλαβαν.☹️. Τώρα αξίζει αιγυπτιακό ή πολωνικό;
gorath Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, andreasosfp είπε Και σε εμένα στο τουρκικό δεν δέχεται καμιά μέθοδο πληρωμής. Μας κατάλαβαν.☹️. Τώρα αξίζει αιγυπτιακό ή πολωνικό; Και σε μένα το ίδιο. Στο Πολωνικό που δοκίμασα επίσης, πάλι δεν το δέχτηκε. Δοκίμασες με Revolut?
nek4d Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Fups στο Τουρκικο δεν παιζει? (Καποιος που εχει ηδη fups βεβαια ας μας πει, εχω fups αλλα ειμαι οκ με το Πολωνικο, δεν το πειραζω)
argi73 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Εγω σπο τουρκικο πηγα σε πολωνικό με 11.50 για ενα χρονο. Δεν εχασα τπτ δεν γίνονταν active το prime gaming με τπτ ομως. εβαλα για ενα μηνα στην αιγυπτο και το άνοιξε το gaming
kirileman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2024 Μια και το αναφέρατε, τσίμπησα τa Mafia + Dishonored (Definitive Editions).
kg788 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μου εκλεισε κι εμενα το prime σημερα απο τουρκια. Γυριζω με τον ιδιο λογαριασμο σε αιγυπτο χωρις vpn? τα φωτα σας παιδια!
Ashaman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 On 27/11/2024 at 21:50, andreasosfp said: Και σε εμένα στο τουρκικό δεν δέχεται καμιά μέθοδο πληρωμής. Μας κατάλαβαν.☹️. Τώρα αξίζει αιγυπτιακό ή πολωνικό; Εννοείς ότι δεν μπορεσες να κάνεις καινούρια συνδρομή ή ότι δε δέχτηκε την αυτόματη μηνιαία πληρωμή; εμένα έγινε απευθείας στην κάρτα μου (alpha) 1.1 € στις 5/11 (μηνιαία συνδρομή έχω). Να περιμένω προβλημα τις επόμενες μέρες;
kg788 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 15 ώρες πριν, argi73 είπε Εγω σπο τουρκικο πηγα σε πολωνικό με 11.50 για ενα χρονο. Δεν εχασα τπτ δεν γίνονταν active το prime gaming με τπτ ομως. εβαλα για ενα μηνα στην αιγυπτο και το άνοιξε το gaming Με τον ιδιο λογαριασμο αλλαξες σε πολωνια; Εβαλες vpn?
vdanasto Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Ashaman είπε Εννοείς ότι δεν μπορεσες να κάνεις καινούρια συνδρομή ή ότι δε δέχτηκε την αυτόματη μηνιαία πληρωμή; εμένα έγινε απευθείας στην κάρτα μου (alpha) 1.1 € στις 5/11 (μηνιαία συνδρομή έχω). Να περιμένω προβλημα τις επόμενες μέρες; Σε εμένα δεν έκανε ανανέωση (Τουρκία), απέρριπτε την πληρωμή. Δοκίμασα να αλλάξω και κάρτα αλλά δεν την δεχόταν. Οι δοκιμές ήταν μόνο με Revolut, δεν γνωρίζω τι γίνεται με άλλες κάρτες. 6 λεπτά πριν, kg788 είπε Με τον ιδιο λογαριασμο αλλαξες σε πολωνια; Εβαλες vpn? Έβαλα VPN, χωρίς να γνωρίζω αν ήταν απαραίτητο. Τον ίδιο λογαριασμό χρησιμοποίησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα