triple_sec Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου δεν το έχω δουλέψει πολύ, αλλά κανονικότατα μου φαίνεται. και σε αρκετά παλιά samsung (2016) στη built-in εφαρμογή της το έχω δουλέψει απροβλημάτιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mankon7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά Να ρωτήσω κάτι.... Στο prime μπορούμε να δούμε μεταγλωττισμένα παιδικά στα ελληνικά; Έχω κάνει λογαριασμό μέσω Πολωνίας Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Sto Αιγυπτιακό που έχω εγώ κάποια παιδικά (τα λιγότερα) είναι μεταγλωττισμένα, τα περισσότερα όμως όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Τελικα βρηκε κανεις λυση ή εστω εξηγηση σε αυτο; Εχουν περασει χρονια και ακομα αποτελει μαστιγα αφου δεν σε αφηνει να ενεργοποιησεις το gaming ενω εχεις κανονικα amazon prime. Και μαλιστα κατι που προσεξα σημερα, παρα το οτι δεν προχωραει, χτυπαει πρωτα και την δοκιμαστικη χρεωση του 1,κατι € την οποια πιστωνει αμεσα πισω οπως γινεται οταν ενεργοποιειται το gaming... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Σε μένα ξεκίνησε να λειτουργεί κανονικά το prime gaming και από το αιγυπτιακό και δίνει αρκετά παιχνίδια τον Σεπτέμβριο btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Πως λειτουργεί η φάση με τα παιχνίδια; Είναι για το PC ή για κινητά; Σε κάποια λέει "Claim game" και σε άλλα "Play on Luna" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Στις 11/9/2024 στις 5:44 ΜΜ, matrixxx είπε Τελικα βρηκε κανεις λυση ή εστω εξηγηση σε αυτο; Εχουν περασει χρονια και ακομα αποτελει μαστιγα αφου δεν σε αφηνει να ενεργοποιησεις το gaming ενω εχεις κανονικα amazon prime. Και μαλιστα κατι που προσεξα σημερα, παρα το οτι δεν προχωραει, χτυπαει πρωτα και την δοκιμαστικη χρεωση του 1,κατι € την οποια πιστωνει αμεσα πισω οπως γινεται οταν ενεργοποιειται το gaming... Τιποτα, για ακομα μια φορα σπαταλησα μιση ωρα να ψαχνω και εξω, κανεις δεν βρισκει λυση, ουτε ενας απο Ταιβαν που με ελπιδες μετεφρασα. Το σαπορτ συμφωνα με ολους οσους εχουν δοκιμασει επικοινωνια μαζι του και εχουν απαντησει σε καμια δεκαρια φορουμς, δεν λυνει το προβλημα, ουτε καν φαινεται να το γνωριζει και να καταλαβαινει τι αφορα : https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=17532&sn=6153862 https://www.amazonforum.com/s/question/0D54P00008RQydhSAD/add-your-mobile-number-to-enable-prime-gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomar26 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Εγώ παραμένω στο Πολωνικό, το prime gaming το χρησιμοποιεί ο γιος, μπαίνω και συνδέομαι κανονικά στο prime gaming, βλέπω τα παιχνίδια και βλέπω κάποια που προτείνει (με το κουμπί Claim Game που λέει παραπάνω ο φίλος) τα έχει προσθέσει ο γιος λίγες μέρες πριν σε epic library, υποθέτω λειτουργεί κανονικά. Παραπάνω δεν ξέρω, δεν το σκαλίζω. Μήπως το σύστημα τα έπαιξε με όσους άλλαξαν από πολωνικό σε αιγυπτιακό. Είμαι με ελληνική διεύθυνση, κινητό και κάρτες, δεύτερη χρονιά στο prime video μέσω amazon.pl. Έχω και μια μούφα αμερικάνικη διεύθυνση που χρειάστηκα μια φορά για να εξαργυρώσω κάτι κουπόνια, χωρίς δικό της τηλέφωνο. Εκτός από το γνωστό θέμα με πολλές ταινίες που τις έχει μόνο στα πολωνικά, κάποιες φορές δεν ανοίγουν καθόλου υπότιτλοι. Κλείσιμο την εφαρμογή στην LG smart TV, ξαναάνοιγμα και στρώνει. Μάλλον θέμα της εφαρμογής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 10 hours ago, matrixxx said: Τιποτα, για ακομα μια φορα σπαταλησα μιση ωρα να ψαχνω και εξω, κανεις δεν βρισκει λυση, ουτε ενας απο Ταιβαν που με ελπιδες μετεφρασα. Το σαπορτ συμφωνα με ολους οσους εχουν δοκιμασει επικοινωνια μαζι του και εχουν απαντησει σε καμια δεκαρια φορουμς, δεν λυνει το προβλημα, ουτε καν φαινεται να το γνωριζει και να καταλαβαινει τι αφορα : https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=17532&sn=6153862 https://www.amazonforum.com/s/question/0D54P00008RQydhSAD/add-your-mobile-number-to-enable-prime-gaming Εμένα έφτιαξε μόνο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Πρέπει να ενεργοποιήσω notifications μπας και παίρνω καμιά ειδοποίηση για free games, χάνω καλά παιχνίδια (τα οποία μάλλον δε θα παίξω ποτέ, βέβαια). Τώρα πήρα Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition (σίγουρα το έχω κάπου), Middle-earth™: Shadow of Mordor™ Game of the Year Edition (δεν το έχω), Showgunner (δεν το έχω) και ένα Lego (από περιέργεια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satizen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Στις 15/4/2024 στις 9:23 ΠΜ, bill_viper είπε Μπορείς να το κάνεις είτε μέσω PingMe app στο κινητό είτε από εδώ. εδω χρηματα πως βαζεις;; στο 5sim εννοω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madtracker Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου να ρωτησω, εχει διαφορά σε ταινίες με υπότιτλους το αιγυπτιακό απο το πολωνικο store?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) On 21/09/2024 at 01:10, satizen said: εδω χρηματα πως βαζεις;; στο 5sim εννοω Σε μενα ειχε βαλει φιλη απο Ρωσια καποτε, πριν καναδυο χρονια, γιατι δεν περναγαν οι τροποι πληρωμης απο εδω (δεν δοκιμασα με κρυπτο). Αλλα ειναι λαμογια, τωρα που ξαναμπαινω με τον λογαριασμο που ειχε ακομη χρηματα μεσα, τα εχουν 'φαει'... login: "Invalid email address or password" forget: Email not exists Sign in with Google: This email is already in use (και σε νεο registration μεσω google, το ιδιο βγαζει...) Αντιφατικα αποτελεσματα, ειδικα το 3ο ειναι αστειο, ειναι ηδη σε χρηση, αλλα δεν κανει login μεσω google, χαχα. Support/email/chat, ναδα, πορτες κλειστες. Με αλλα λογια, bye bye το υπολοιπο... - Δες και αλλα reviews: https://www.trustpilot.com/review/5sim.net Και του mirror σαιτ τους: https://www.trustpilot.com/review/5sim.biz Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πήρα την απόφαση να δοκιμάσω να γραφτώ και εγώ, στο πολωνικό ή στο αιγυπτιακό, ωστόσο εδώ και δύο μέρες συνειδητοποιώ ότι δεν μπορώ καν να δημιουργήσω λογαριασμό επειδή το SMS με τον κωδικό OTP που ζητάει κατά τη δημιουργία νέου λογαριασμού δεν έρχεται ποτέ στο κινητό! Επίσης πρόσεξα πως όταν εμφανίζεται το μήνυμα για το OTP, πάντα έχει την ένδειξη "There was an error" (δείτε την εικόνα). Στο site της Amazon δε, φαίνεται ότι το μόνο μέσο επικοινωνίας με το customer support της Amazon είναι ένας αριθμός τηλεφώνου από Αμερική. Ένα σχετικό θέμα είχε ανοίξει εδώ πριν λίγο καιρό. Δοκίμασα κάποια πραγματάκια που ειπώθηκαν και εκεί, αλλά τζίφος. Αντιμετώπισε κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Αύριο θα δοκιμάσω ξανά μέσω της εφαρμογής στο κινητό, μπας και... Μέχρι τώρα όλες οι προσπάθειες έγιναν από υπολογιστή. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου από SciManiac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbouros Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Δημιουργία λογαριασμού σε amazon Πολωνίας(2/2023) & Αιγύπτου (2/2024) δεν είχα πρόβλημα και δεν ζήτησε καμία επιβεβαίωση με OTP. OTP μου ζήτησε μόνο όταν προσπάθησα να κάνω λογαριασμό σε amazon Ινδίας και φυσικά απέτυχα γιατί από ότι έχω καταλάβει αν σου ζητάει OTP πρέπει να χρησιμοποιήσεις νούμερο της χώρας αυτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα