vdeseris Δημοσ. 21 Ιουνίου Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 31 λεπτά πριν, virginkiller είπε Τώρα με αφήνει να μπω prime gaming ενώ μέχρι τώρα δεν με άφηνε Ωραίος. Τώρα γίναμε full Αιγύπτιοι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabill93 Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Στις 21/6/2024 στις 11:05 ΠΜ, vaggos88 είπε Αμα δεν είχες απενεργοποιήσει την αυτόματη ανανεωση λογικό είναι. το εχασα δηλαδη τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 21 minutes ago, karabill93 said: το εχασα δηλαδη τωρα; Οχι, οποτε θελεις το συνεχιζεις ξανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisCPC Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου Είχα κάνει τη συνδρομή στο πολωνικό και ενώ εδώ και ένα μήνα έχει λήξει επειδή η κάρτα που του είχα βάλει δεν έχει χρήματα δεν μπορεί να κάνει ανανέωση (μου έρχονται προσπάθειες ανεπιτυχούς πληρωμής). Ωστόσο , παίζει κανονικά και έχει πρόσβαση σε ταινίες και σειρές. Μέχρι πότε θα ισχύει αυτό το δωρεάν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου ρε παιδια, εχει κανενας προβλημα με τους υποτιτλους; σε ταινιες οπως οι αναλώσιμοι πχ που ειναι γνωστές, εχει μονο πολωνικούς υπόττιλους διαθέσιμους χωρις να μπορώ να το αλλάξω, έχει κανενας αλλος το ιδιο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosK212 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Ναι δυστυχώς δεν έχουν όλες ελληνικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakas675 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου Μπήκα amazon.pl Έκανα translate στα αγγλικά. Μπήκα στις υπηρεσίες prime video και λέει start your free trial και renewal 6.99€/μήνα Τα 10€ το χρόνο που τα είδατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodgeor Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, drakas675 είπε Μπήκα amazon.pl Έκανα translate στα αγγλικά. Μπήκα στις υπηρεσίες prime video και λέει start your free trial και renewal 6.99€/μήνα Τα 10€ το χρόνο που τα είδατε? δεν ξερω για πολωνικο το αιγυπτιακο ειναι 4.7 περιπου τον χρόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 26 λεπτά πριν, drakas675 είπε Μπήκα amazon.pl Έκανα translate στα αγγλικά. Μπήκα στις υπηρεσίες prime video και λέει start your free trial και renewal 6.99€/μήνα Τα 10€ το χρόνο που τα είδατε? τώρα που το κοίταξα 49pln τον χρόνο είναι, στα 11,5 δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drakas675 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 31 λεπτά πριν, marius.t είπε τώρα που το κοίταξα 49pln τον χρόνο είναι, στα 11,5 δηλαδη. Άμα μπεις google αυτό λέει, αλλά αν μπεις μέσα στη σελίδα όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 17 Ιουλίου Share Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, drakas675 είπε Μπήκα amazon.pl Έκανα translate στα αγγλικά. Μπήκα στις υπηρεσίες prime video και λέει start your free trial και renewal 6.99€/μήνα Τα 10€ το χρόνο που τα είδατε? Δεν θα κανεις συνδρομη απο το Prime video. Πρεπει να βαλεις prime απο τον amazon.pl που σου δινει δωρεαν το prime video και twitch prime. Επεξ/σία 17 Ιουλίου από vaggos88 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdog Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Καλησπέρα! ¨εχω μια απορία μέχρι τώρα είχα γερμανικό και το ακυρωσα και ξεκινησα prime στο πολωνικό. με το που εκανα στο πολωνικό και προσπαθησα να μπω στο prime gaming μου ζητουσε να εισαγω τον αριθμο του κινητου μεσω του amazon.pl το θεμα είναι ότι δεν πάιρνει τον ελληνικό αριθμό και ας έχει την επιλογη να βάλεις τον κωδικό της ελλαδας +30. Ακυρωσα την συνδρομη στο πολωνικό και ξανα ξεκίνησα μια trial στο γερμανικό και τότε επαιξε κανονικά. τι φάση ? τι κάνω λάθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εγώ που χρησιμοποιώ Google Chromecast μπορώ να χρησιμοποιήσω πολωνικό Amazon Prime απλά εγκαθιστωντας την εφαρμογή; Ή γίνεται μόνο με υπολογιστή και VPN; Επεξ/σία 29 Αυγούστου από SciManiac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triple_sec Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 1 ώρα πριν, SciManiac είπε Εγώ που χρησιμοποιώ Google Chromecast μπορώ να χρησιμοποιήσω πολωνικό Amazon Prime απλά εγκαθιστωντας την εφαρμογή; Ή γίνεται μόνο με υπολογιστή και VPN; εγώ για πάνω από χρόνο μέχρι να πάρω boxάκι έτσι το δούλευα, με κινητό και chromecast. δεν είχα ποτέ πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SciManiac Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, triple_sec είπε εγώ για πάνω από χρόνο μέχρι να πάρω boxάκι έτσι το δούλευα, με κινητό και chromecast. δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Και στο boxάκι δουλεύει πάλι κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα