kirileman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 1 hour ago, chrisxkar said: Για οποιους κάνουν πρωτη φορά αν δεν χρησιμοποιείς vpn έχεις συγκεκριμένο περιοχόμενο διαθέσιμο.Αν έχεις πολωνική πχ συνδρομη και βλέπεις ελλάδα βλέπεις παντου τις prime σειρες και απο το υπόλοιπο περιεχομενο βλέπεις συγκεκριμένες επιλογές που τις έχει διαθέσιμες για προβολή όταν ταξιδεύεις . Οπότε για να έχεις όλο το περιεχόμενο διαθέσιμο χρειάζεται vpn Την τελευταία φορά που δοκίμασα με vpn, το καταλάβαινε και δε με άφηνε να δω.
chrisxkar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 1 minute ago, kirileman said: Την τελευταία φορά που δοκίμασα με vpn, το καταλάβαινε και δε με άφηνε να δω. εγω χρησιμοποιουσα avast secure line και δεν είχα προβλημα απλά υπήρχαν κάποιες φορές που ενώ το έβαζα ακόμα με εντόπιζε Ελλάδα και οπότε μου έκοβε το περιεχόμενο
kirileman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 26 minutes ago, chrisxkar said: εγω χρησιμοποιουσα avast secure line και δεν είχα προβλημα απλά υπήρχαν κάποιες φορές που ενώ το έβαζα ακόμα με εντόπιζε Ελλάδα και οπότε μου έκοβε το περιεχόμενο Τώρα με Nordvpn σε Πολωνία: "Η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας VPN... Απενεργοποιήστε τη και δοκιμάστε ξανά..."
user2163 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ στο Prime video μιας και βλέπω τώρα το Handmaid's Tale που δεν το έχει φέρει ακόμη στην Ελλάδα για κάποιο λόγο, βάζω τη χώρα που έχει το περιεχόμενο πχ Αγγλία μέσω addon windscribe free και το κλείνω μόλις ξεκινήσει το stream δεν σε κόβει εκτός αν βγείς από το stream, τις IP που παίρνει το windscribe δεν τις κόβει προς το παρών. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2024 από user2163 2
elias.kaz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 7 ώρες πριν, notist είπε Εγώ πήγα στη σελίδα του αιγυπτιακού συνδέθηκα στο λογαριασμό μου, και επέλεξα το ετήσιο με 249 egp και ένα μήνα free trial. Προσθεσα την κάρτα για πληρωμή και έτοιμο. Είχε λήξει το πολωνικό λίγες μέρες. Χρειάστηκε καθόλου vpn η διαδικασία?
Chrisfm94 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 3 hours ago, elias.kaz said: Χρειάστηκε καθόλου vpn η διαδικασία? Οχι.
elias.kaz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2024 χρειάζεται κινητό αιγυπτιακό? δεν με αφήνει να βάλω το ελληνικό κινητό.
Chrisfm94 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 4 hours ago, elias.kaz said: χρειάζεται κινητό αιγυπτιακό? δεν με αφήνει να βάλω το ελληνικό κινητό. Οχι.
akisgd Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 On 05/03/2024 at 20:08, kosbar said: Τελικά έγινε σε κάποιον ή χρέωση ανανέωσης, να επιβεβαιώσουμε ότι θα είναι 49 pln? Σήμερα μου ήρθαν πολλά email για το ότι δεν μπορεί να χρεωθεί η κάρτα. Πριν από λίγες μέρες την είχα προσθέσει γιατί η προηγούμενη είχε λήξει. Ήταν κάρτα curve και μάλλον δεν περνούσε αυτόματα... Πάτησα το link του emai και έκανα χειροκίνητα την επιλογή της κάρτας, έκανα επιβεβαίωση και από το app της κάρτας και εγινε η ανανέωση 49zlt σε ευρώ 11,41. Όλα καλά...
kosbar Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 13 ώρες πριν, elias.kaz είπε χρειάζεται κινητό αιγυπτιακό? δεν με αφήνει να βάλω το ελληνικό κινητό. ΚΑΙ σε εμένα, δεν δέχεται κινητά από Ελλάδα?
Kid2023 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Σε τούρκικο πως γίνεται να κάνω διακοπή της συνδρομής;
Rattlehead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Το περιεχόμενο στο πολωνικό είναι πολύ φτωχό δυστυχώς,άσε που οι τίτλοι δεν βγαίνουν στα αγγλικά αλλά τους εμφανίζει πολωνικά και δεν βγάζεις άκρη πως ονομάζεται η ταινία/σειρά. Μ*λ*κια έκανα που έβγαλα το τουρκικό γιατί ήταν μια χαρά. Αυτοί που έχουν Αιγύπτου μπορούν να δώσουν ένα feedback,αν αξίζει περισσότερο από την αηδία το πολωνικό;
Chrisfm94 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 36 minutes ago, Rattlehead said: Το περιεχόμενο στο πολωνικό είναι πολύ φτωχό δυστυχώς,άσε που οι τίτλοι δεν βγαίνουν στα αγγλικά αλλά τους εμφανίζει πολωνικά και δεν βγάζεις άκρη πως ονομάζεται η ταινία/σειρά. Μ*λ*κια έκανα που έβγαλα το τουρκικό γιατί ήταν μια χαρά. Αυτοί που έχουν Αιγύπτου μπορούν να δώσουν ένα feedback,αν αξίζει περισσότερο από την αηδία το πολωνικό; Δεν ειχα Πολωνικο, αλλα το Αιγυπτιακο μου φαινεται μια χαρα. Δεν το εχω πολυχρησιμοποιησει βεβαια, αλλα οσο το εχω μια χαρα ειναι. Θελεις να δω για κατι συγκεκριμενο;
Rattlehead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 14 λεπτά πριν, Chrisfm94 είπε Δεν ειχα Πολωνικο, αλλα το Αιγυπτιακο μου φαινεται μια χαρα. Δεν το εχω πολυχρησιμοποιησει βεβαια, αλλα οσο το εχω μια χαρα ειναι. Θελεις να δω για κατι συγκεκριμενο; Γενικά το χρησιμοποιώ το prime και ήθελα να κάνω ένα recap του Lotr .είναι δύσχρηστο τελείως.ληγει η συνδρομή σε ένα μήνα,οπότε ήθελα να αποφασίσω αν αξίζει το αιγυπτιακό ή να τα γράψω και τα δύο και να γυρίσω τουρκια
Chrisfm94 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2024 1 hour ago, Rattlehead said: Lotr Τα εχει κανονικα, με Ελληνικους υποτιτλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα