Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, yiankap είπε

Gamsgo είναι μια υπηρεσία διαμοιρασμού υπηρεσιών . Το έχουν κάνει και άλλοι από εδώ μέσα.

Πλήρωσα 3,87 για ένα μήνα Netflix και το τρίμηνο έχει 10,77 €. Ακόμα και αν υποθέσουμε θα το κλείσουν λόγω geolocation, για όσους μήνες κρατήσει, θα μου έχει βγει αρκετά φθηνότερα η θέαση. Μετά βλέπουμε.....

Πάντως το ξέρουν και αυτοί στο Gamsgo ότι το Netflix μπορεί να τους την φέρει. Ενώ για το disney+ έχουν συνδρομή έτους, για το Netflix έχει max 6μηνο....

Κατάλαβα. Το μοιράζεσαι με άλλους τον λογαριασμό; Γιατί κάπου διάβασα ότι μπαίνουν βλέπουν άλλοι με το προφίλ σου κ γίνεται χαμός.. ισχύει;

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Karanikolis είπε

Κατάλαβα. Το μοιράζεσαι με άλλους τον λογαριασμό; Γιατί κάπου διάβασα ότι μπαίνουν βλέπουν άλλοι με το προφίλ σου κ γίνεται χαμός.. ισχύει;

Εξορισμού μοιράζεσαι. Αν δεις ότι άλλοι χρησιμοποιούν τον λογαριασμό και το προφίλ σου, έχει επιλογή να κάνεις αναφορά "My profile is misused by someone!". Πάντως κοντά στον ένα μήνα που χρησιμοποιώ τον λογαριασμό δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα....

Και άκυρο για το 6μηνο που είχα αναφέρει πιο πριν. Υπάρχει επιλογή κανονικά για ετήσια ανανέωση...

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiankap είπε

Εξορισμού μοιράζεσαι. Αν δεις ότι άλλοι χρησιμοποιούν τον λογαριασμό και το προφίλ σου, έχει επιλογή να κάνεις αναφορά "My profile is misused by someone!". Πάντως κοντά στον ένα μήνα που χρησιμοποιώ τον λογαριασμό δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα....

Και άκυρο για το 6μηνο που είχα αναφέρει πιο πριν. Υπάρχει επιλογή κανονικά για ετήσια ανανέωση...

Μιλησα λιγο με το support τους να μαθω τι παιζει και αν μπαινουν αλλοι στο προφιλ για να μην εχω τετοια θεματα.. και μου ειπαν οτι μπορεις να βαλεις pin στο προφιλ σου.. οποτε ετσι θεωρω εισαι οκ ωστε να εξασφαλισεις οτι δεν θα σου κανουν βλακειες αυτοι που το εχεις shared.. καλη φαση φαινεται

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

Μιλησα λιγο με το support τους να μαθω τι παιζει και αν μπαινουν αλλοι στο προφιλ για να μην εχω τετοια θεματα.. και μου ειπαν οτι μπορεις να βαλεις pin στο προφιλ σου.. οποτε ετσι θεωρω εισαι οκ ωστε να εξασφαλισεις οτι δεν θα σου κανουν βλακειες αυτοι που το εχεις shared.. καλη φαση φαινεται

Pin σε όλες αυτές τις υπηρεσίες/εφαρμογές υπάρχει η δυνατότητα να ορίσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, redknight5 είπε

Ξέρει κανείς τι να κάνω για το Prime Gaming? μου ζητάει τηλ, το βάζω αλλά δεν έρχεται ποτέ sms

Δες μία σελίδα πίσω

https://www.insomnia.gr/forums/topic/806694-amazon-prime-ετήσια-συνδρομή-1050-ευρώ-στο-πολωνικό/?do=findComment&comment=60084810

Έχει κι άλλες αναφορές για αυτό το θέμα...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kormos είπε

Δες μία σελίδα πίσω

https://www.insomnia.gr/forums/topic/806694-amazon-prime-ετήσια-συνδρομή-1050-ευρώ-στο-πολωνικό/?do=findComment&comment=60084810

Έχει κι άλλες αναφορές για αυτό το θέμα...

Ναι έκατσα και τα διάβασα όλα χθες, δοκίμασα στο ιταλικό αμαζον όπως είπε ένας φίλος αλλά πάλι τίποτα, έλαβα την χρέωση που λέτε αλλά ακόμα μου ζητάει τηλ και δε βρίσκω άκρη 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, redknight5 είπε

Ναι έκατσα και τα διάβασα όλα χθες, δοκίμασα στο ιταλικό αμαζον όπως είπε ένας φίλος αλλά πάλι τίποτα, έλαβα την χρέωση που λέτε αλλά ακόμα μου ζητάει τηλ και δε βρίσκω άκρη 

Δοκίμασες και από τον σύνδεσμο που αναφέρει για Πολωνικό αριθμό;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kormos είπε

Δοκίμασες και από τον σύνδεσμο που αναφέρει για Πολωνικό αριθμό;

Λέω να το αποφύγω γιατί κάποιος είπε ότι άμα χρησιμοποιήσεις τέτοιο site τρως ban

Δημοσ.
Μόλις τώρα, redknight5 είπε

Λέω να το αποφύγω γιατί κάποιος είπε ότι άμα χρησιμοποιήσεις τέτοιο site τρως ban

...δεν το δοκιμάζεις τότε λίγο αργότερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις γράφτηκα στο Πολωνικό Prime, έβαλα μια ρεβολουτ προχώρησε η συνδρομή όλα κομπλε!
Τσάμπα είναι για τα λεφτά αυτά, το σκάλισα λίγο στην τηλεόραση, πολύ όμορφο μενού, αρκετά έργα με Ελληνικά (και με ήχο και υπότιτλους), το μόνο αρνητικό ότι έχει σκόρπια μέσα και αρκετά Πολωνικά ! (σου πετάει καμιά φορά στην αρχή κάθε επιλογής σου και ένα τρέιλερ στα Πολωνικά)
Το καλό τουλάχιστον είναι πως ότι δεν το περιγράφει στα Ελληνικά στο μενού δεν έχει και υπότιτλους, οπότε ξεχωρίζεις ποια θέλεις. Χάρηκα που έχει όλες τις σαιζόν του Two and a Hald men με υπότιτλους , με χάλασε λίγο που έχει την σειρά Chicago Fire, χωρίς υπότιτλους όμως. Βέβαια έχει εκατοντάδες άλλα με υπότιτλους, οπότε όλα κομπλέ μην τα θέλουμε όλα δικά μας.
Ξαναλέω για τα λεφτά αυτά, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΆΜΕ ΚΑΝ!

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 5
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, 

Είπα να προσπαθήσω να το βάλω και εγώ. Καινούργιο εμαιλ με πραγματικά στοιχεία στο pl και revolut. 

Αφού επιλέξω την συνδρομή και την δοκιμαστική περίοδο 30 ημέρες, επιλέγω τα στοιχεία χρέωσης κλπ και μου πετάει αυτό :{"type":"InvalidDataException","message":"Error creating URL for APX callback"}

Ξέρει κανείς τι φταίει? 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tombraider είπε

Καλησπέρα σε όλους, 

Είπα να προσπαθήσω να το βάλω και εγώ. Καινούργιο εμαιλ με πραγματικά στοιχεία στο pl και revolut. 

Αφού επιλέξω την συνδρομή και την δοκιμαστική περίοδο 30 ημέρες, επιλέγω τα στοιχεία χρέωσης κλπ και μου πετάει αυτό :{"type":"InvalidDataException","message":"Error creating URL for APX callback"}

Ξέρει κανείς τι φταίει? 

To τελευταίο κλικ της επιβεβαίωσης να το κάνεις στα Πολωνικά, χωρίς τη μετάφραση (αφου δεις πρωτα που πρέπει να πατήσεις :) ) ... Είχα το ίδιο πρόβλημα σε chrome και δούλεψε με αυτό τον τρόπο πριν μία ώρα ...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...