panoulhs007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 On 05/02/2023 at 17:47, demian83 said: Προφανώς και μπορείς... μιλάει για το trial, το οποίο το ακυρώνεις αμέσως αφού το ενεργοποιήσεις για να μην βάζεις υπενθυμησεις. θα τελειώσει στις 4 Μαΐου πριν χρεωθεί. εσυ ήθελες να κάνεις cancel και να έχεις έναν χρόνο τσάμπα.. Και γιατί να μην δώσω 0 ευρώ στο rarbg και να κατεβάζω 100 Tb τον μήνα με το fiber?? Τσάμπα λεφτά δίνεις και όπως σου είπαν το rapidgator είναι last decade Τι τα κάνεις τα torrent?? τα streamαρεις??? Ότι ναναι είστε και το παίζετε και ειδικοί ορισμένοι 😂 Μπορείς να κανείς stream torrent αλλά και να τα κατεβάσεις. Γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Επαναφέρω την ερώτηση μήπως και ξέρει κανείς...vpn που να δουλεύει για να παίζουν όλες οι σειρές υπάρχει; Όσα έχω δοκιμάσει τα αναγνωρίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, funkopop είπε Επαναφέρω την ερώτηση μήπως και ξέρει κανείς...vpn που να δουλεύει για να παίζουν όλες οι σειρές υπάρχει; Όσα έχω δοκιμάσει τα αναγνωρίζει... Το έχω δοκιμάσει με windscribe στη δωρεάν έκδοση και μπαίνω από τον browser στο αγγλικό γιατί έχει πολλούς αγώνες τένις. Για σειρές δεν το δοκίμασα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 3 hours ago, funkopop said: Επαναφέρω την ερώτηση μήπως και ξέρει κανείς...vpn που να δουλεύει για να παίζουν όλες οι σειρές υπάρχει; Όσα έχω δοκιμάσει τα αναγνωρίζει... Και να το βρεις το τέλειο VPN server θα το ανακαλύψουν γρήγορα και θα το κάνουν block, είναι ένα συνεχόμενο παιχνίδι όπου μόνο τα μεγάλα VPN sites μπορούν να ακολουθήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demian83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, panoulhs007 είπε Μπορείς να κανείς stream torrent αλλά και να τα κατεβάσεις. Γίνεται. βασικα δεν κανεις κυριολεκτικα stream, γιατι αυτο που βλεπεις ειναι οτι εχει κατεβει στον υπολογιστη σου, stream απο τον υπολογιστη σου στην οθονη δεν υφισταται, απλα βλεπεις το video. η διαφορα με τα απλα torrent ειναι οτι τα κομματια του torrent κατεβαινουν χρονολογικα ωστε να μπορεις να δεις το βιντεο και οχι randomly. και το stremio ετσι δουλευει, κανει caching ολο το βιντεο στον σκληρο σου. αντιθετα στο κανονικο streaming δεν κατεβαζεις ολο το βιντεο αλλιως με 20 ωρες 4k θα ξεμεναμε απο χωρο. ομως δεν εννοουσε καν αυτο αυτο το μνμ που απαντησα, πηγε απλα να κανει τον εξυπνο οτι τα torrent τα στριμαρεις και δεν τα κατεβαζεις, που ειναι απλα λαθος. ενα τορρεντ το κατεβαζεις και το διαμοιραζεις, δεν το στριμαρεις σε καμια περιπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoulhs007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 7 hours ago, demian83 said: βασικα δεν κανεις κυριολεκτικα stream, γιατι αυτο που βλεπεις ειναι οτι εχει κατεβει στον υπολογιστη σου, stream απο τον υπολογιστη σου στην οθονη δεν υφισταται, απλα βλεπεις το video. η διαφορα με τα απλα torrent ειναι οτι τα κομματια του torrent κατεβαινουν χρονολογικα ωστε να μπορεις να δεις το βιντεο και οχι randomly. και το stremio ετσι δουλευει, κανει caching ολο το βιντεο στον σκληρο σου. αντιθετα στο κανονικο streaming δεν κατεβαζεις ολο το βιντεο αλλιως με 20 ωρες 4k θα ξεμεναμε απο χωρο. ομως δεν εννοουσε καν αυτο αυτο το μνμ που απαντησα, πηγε απλα να κανει τον εξυπνο οτι τα torrent τα στριμαρεις και δεν τα κατεβαζεις, που ειναι απλα λαθος. ενα τορρεντ το κατεβαζεις και το διαμοιραζεις, δεν το στριμαρεις σε καμια περιπτωση Αδερφέ μου προγραμματιστής είμαι, αν κάθε φορά εξηγούσα σε όλους πως δουλεύει κάτι δεν θα καταλάβαινε τίποτα. Τι σημασία έχει με ποιόν τρόπο γίνεται το streaming? Για τον χρήστη straming είναι. Btw και το netflix caching/buffering κάνει αλλά μόνο πολύ μικρά κομμάτια, δεν δουλεύει όπως φαντάζεσαι, δηλαδή δεν πάει απευθείας στην οθόνη, αυτό είναι αδύνατον να συμβεί. Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Δεν ξέρω τι ήθελε να πει το παιδί που έδωσες την απάντηση αν ήθελε να κάνει τον έξυπνο με ύφος κακώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά να ρωτήσω λίγο κάτι... Αν κάνει κάποιος συνδρομή σε ένα εκ των Αίγυπτο, Τουρκία, Πολωνία εκτός από το βίντεο (τουλάχιστον ελπίζω Greek subs σε originals) έχει και unlimited photo backup? Στην Αγγλία έχει, νομίζω και us αλλά δεν το βλέπω αλλού... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά δύο ερωτήσεις : 1. Το Αιγυπτιακό για να τρέξει σωστά θέλει VPN ή δεν το χρειάζεται όπως για παράδειγμα στο πολωνικό που το τρέχω χωρίς VPN; 2. Πήρα ένα mail στα Πολωνικά από το Amazon. Ήρθε και στους υπόλοιπους "Πολωνούς" ; Κατάλαβε κανένας τι εννοούν, γιατί εγώ δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη ούτε με translate : Ενημερωμένοι Όροι και Προϋποθέσεις του Amazon Prime και Όροι χρήσης του Amazon Prime Video. Μετά από σχόλια που λάβαμε από την Υπηρεσία Δίκαιου Εμπορίου σχετικά με την πιθανότητα να προσβληθούν ως απαγορευμένες ορισμένες διατάξεις των Όρων και Προϋποθέσεων του Amazon Prime και των Όρων Χρήσης του Amazon Prime Video, αναθεωρήσαμε τους όρους αυτούς σε συνεργασία με την Υπηρεσία. Για τους πελάτες-καταναλωτές που εγγράφηκαν στο Amazon Prime πριν από τις 7 Δεκεμβρίου 2023, συμφωνούμε να μην εφαρμόσουμε, εν όλω ή εν μέρει, ορισμένες διατάξεις των υφιστάμενων όρων και προϋποθέσεων μας, οι οποίες παρατίθενται παρακάτω. Τα δικαιώματά σας παραμένουν ανεπηρέαστα. Αυτό σημαίνει ότι δικαιούστε να ενεργείτε βάσει οποιασδήποτε διάταξης που σας παρέχει οποιοδήποτε δικαίωμα. Κατάλογος των διατάξεων των παλαιών όρων και προϋποθέσεων της Amazon Prime που δεν θα ισχύουν για τα καταναλωτικά μέλη της Prime: Όλη η ρήτρα 3.6 "Αποδοχή της συνδρομής", Ρήτρα 4 "Ακύρωση της συνδρομής" (χωρίς την τελευταία πρόταση), τα ακόλουθα μέρη της ρήτρας 5 "Αλλαγές στη συμφωνία": "Μπορούμε να τροποποιήσουμε τους παρόντες όρους ή την υπηρεσία Prime ή οποιοδήποτε μέρος τους ανά πάσα στιγμή: για νομικούς ή κανονιστικούς λόγους- για λόγους ασφαλείας- για να βελτιώσουμε την τρέχουσα λειτουργικότητα ή να προσθέσουμε νέα λειτουργικότητα στην υπηρεσία Prime- για να αντικατοπτρίσουμε τεχνολογικές βελτιώσεις- για να κάνουμε εύλογες τεχνικές βελτιώσεις στην υπηρεσία Prime Κατάλογος των διατάξεων των υφιστάμενων Όρων χρήσης του Amazon Prime Video που δεν θα ισχύουν για τα μέλη του Prime που είναι καταναλωτές: Τα ακόλουθα μέρη της Ενότητας 2 "Συμβατές συσκευές": "Οι απαιτήσεις για τις Συμβατές Συσκευές ενδέχεται να αλλάζουν από εμάς κατά καιρούς" και "Κατά συνέπεια, συσκευές που σήμερα είναι Συμβατές Συσκευές ενδέχεται να πάψουν να είναι στο μέλλον". τα ακόλουθα μέρη της Ενότητας 4(γ) "Συνδρομές/Μέλη": "Οι προσφορές και η τιμολόγηση των συνδρομών (που μερικές φορές αναφέρονται και ως συνδρομές), οι συνδρομητικές υπηρεσίες, το εύρος του διαθέσιμου Συνδρομητικού Ψηφιακού Περιεχομένου και οι συγκεκριμένοι τίτλοι που διατίθενται μέσω των συνδρομητικών υπηρεσιών ενδέχεται να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου και από τοποθεσία σε τοποθεσία χωρίς προειδοποίηση (εκτός εάν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία). Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, τυχόν αλλαγές στις τιμές θα τίθενται σε ισχύ κατά την έναρξη της επόμενης περιόδου συνδρομής". "Πρόσθετοι όροι και προϋποθέσεις συνδρομής (όπως οι ισχύουσες πολιτικές ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων) θα αναφέρονται στις σελίδες πληροφοριών για τη σχετική συνδρομή στον κεντρικό ιστότοπο της υπηρεσίας για την τοποθεσία σας, που αναφέρεται εδώ ("Αγορά βίντεο"). Τμήμα 4(i) "Διαθεσιμότητα του αγορασμένου ψηφιακού περιεχομένου", το ακόλουθο τμήμα της ρήτρας 4(ι) "Ποιότητα αναπαραγωγής- λήψη ροής": "Εάν εντοπίσουμε ότι το ψηφιακό περιεχόμενο που σας μεταδίδεται με ροή ενδέχεται να διακοπεί ή με άλλο τρόπο να μην αναπαραχθεί σωστά λόγω περιορισμών του εύρους ζώνης ή άλλων παραγόντων, ενδέχεται να είναι δυνατή η μείωση της ανάλυσης και του μεγέθους του αρχείου του ψηφιακού περιεχομένου που μεταδίδεται με ροή, ώστε να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη προβολή. Παρόλο που προσπαθούμε να σας παρέχουμε εμπειρία προβολής υψηλής ποιότητας, δεν παρέχουμε καμία εγγύηση σχετικά με την ανάλυση ή την ποιότητα του Ψηφιακού Περιεχομένου που λαμβάνετε κατά τη ροή, ακόμη και αν πληρώσετε πρόσθετο τέλος για πρόσβαση σε περιεχόμενο HD, Ultra HD και HDR". Ενότητα 6(α) "Ακύρωση", Ενότητα 6(δ) "Τροποποίηση της υπηρεσίας", Ενότητα 6(ε) "Αλλαγές" και Ενότητα 6(η) "Περιορισμός ευθύνης" Κάντε κλικ εδώ για τους πλήρεις Όρους και Προϋποθέσεις του Amazon Prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι, ήρθε και σε μένα ως "Πολωνός". Τα συμπεράσματα που έβγαλα : 1) Όσοι ήμαστε ήδη συνδρομητές δεν "θιγόμαστε" από καμία αλλαγή μέχρι του τέλους της συνδρομής μας. 2) Η εφαρμογή Prime θα σταματήσει να λειτουργεί σε κάποιες συσκευές (boxes ή τηλεοράσεις). 3) Το Amazon έχει το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές και το περιεχόμενο. (το είχε ήδη νομίζω). 4) Το Amazon έχει το δικαίωμα να μειώσει το bitrate ή και να το επιτρέψει λόγο εύρους ζώνη ή άλλων παραγόντων. (=επερχόμενο geoblοcking ; θα δείξει). Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από NewGascp 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Μπράβο ρε παιδιά που ασχοληθήκατε... Με το που το είδα στα πολωνικά το έσβησα... 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Πόση ώρα το κοίταζα με μετάφραση στα Αγγλικά μπας και βγάλω άκρη...τζίφος. Το ότι εμείς οι "παλιοί" δεν θιγόμαστε, το έπιασα. Τα υπόλοιπα, θα τα δούμε στην πορεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toshiba nb200 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 παιδια καλησπερα σε τουρκια/πολωνια πως θα κανω verify το amazon με δικο τους αριθμο ?? στο sms-activate.org δεν εχει τα τουρκικα για sms verify !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argosixna Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 μονο εγω ειμαι ο τυχερος που εφαγε ban "Your account has been locked for misuse of Amazon’s services" ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, argosixna είπε μονο εγω ειμαι ο τυχερος που εφαγε ban "Your account has been locked for misuse of Amazon’s services" ?! Από το Πολωνικό; Πως το χρησιμοποιούσες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Λογικα εβλεπε παρανομα Bolek και Lolek. Μου ηρθε κι εμενα το κουρβομειλ, αλλα δεν ασχοληθηκα. Αν το ακυρωσουν το ακυρωσαν. Δε θα κατσω να σκασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα