Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, AndreasBoo είπε

για αρχή δοκίμασε να αλλάξεις γλωσσα  https://www.primevideo.com/-/el/settings/language/ref=atv_set_language σε πολωνικα και μετα στα ελληνικα εαν δεν δουλεψει τοτε

1.μπες  amazon.pl αποσυνδέσου

2.μπες amazon.de αποσυνδέσου

3.μπες www.primevideo.com αποσυνδέσου

4.μπες  amazon.pl συνδέσου

5.μπες https://www.primevideo.com/offers/nonprimehomepage/ref=atv_nb_lcl_pl_PL?language=pl_PL&ie=UTF8 συνδέσου

αν δεν δουλέψει μπες https://www.primevideo.com/region/eu/settings/your-devices/ref=atv_set_your-devices αποσυνδεσε ολες τις συσκευες και ακουλουθα τα ιδια βηματα 1-5

οταν τα καταφερεις αλλαξε γλωσσα σε ελληνικα ή αγγλικα

Tα μισά τα είχα ήδη δοκιμάσει, αλλά "άτακτα", χωρίς αποτέλεσμα.

Πρέπει να κάτσω να το κάνω με σύστημα, ευχαριστώ πολύ.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 hours ago, AndreasBoo said:

για αρχή δοκίμασε να αλλάξεις γλωσσα  https://www.primevideo.com/-/el/settings/language/ref=atv_set_language σε πολωνικα και μετα στα ελληνικα εαν δεν δουλεψει τοτε

1.μπες  amazon.pl αποσυνδέσου

2.μπες amazon.de αποσυνδέσου

3.μπες www.primevideo.com αποσυνδέσου

4.μπες  amazon.pl συνδέσου

5.μπες https://www.primevideo.com/offers/nonprimehomepage/ref=atv_nb_lcl_pl_PL?language=pl_PL&ie=UTF8 συνδέσου

αν δεν δουλέψει μπες https://www.primevideo.com/region/eu/settings/your-devices/ref=atv_set_your-devices αποσυνδεσε ολες τις συσκευες και ακουλουθα τα ιδια βηματα 1-5

οταν τα καταφερεις αλλαξε γλωσσα σε ελληνικα ή αγγλικα

Αυτό επηρεάζει κάπως και τους υπότιτλους; Μπορείς να κάνεις force συγκεκριμένες γλώσσες (τουλάχιστον αγγλικά;)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Tα μισά τα είχα ήδη δοκιμάσει, αλλά "άτακτα", χωρίς αποτέλεσμα.

Πρέπει να κάτσω να το κάνω με σύστημα, ευχαριστώ πολύ.

μπες στο amazon.pl να δεις αμα εχεις ακομα ενεργη συνδρομη γιατι υπαρχει περίπτωση να σου την ακυρωσε μολις εκανες στο  γερμανικο στο δικο μου το λογαργιασμο εχω κανει απο διαφορετικές χωρες αλλα ποτε ταυτόχρονα 

6 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Αυτό επηρεάζει κάπως και τους υπότιτλους; Μπορείς να κάνεις force συγκεκριμένες γλώσσες (τουλάχιστον αγγλικά;)

από την στιγμή που επιλέξεις υπότιτλους μια φορα σε μια ταινια/σειρα  σου εμφανίζει την ιδια γλωσσα σε  καθε  ταινια/σειρα  εκτος και εαν μια ταινια/σειρα δεν εχει υπότιτλους σε αυτην την γλωσσα δεν σου δείχνει τιποτα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AndreasBoo είπε

μπες στο amazon.pl να δεις αμα εχεις ακομα ενεργη συνδρομη γιατι υπαρχει περίπτωση να σου την ακυρωσε μολις εκανες στο  γερμανικο στο δικο μου το λογαργιασμο εχω κανει απο διαφορετικές χωρες αλλα ποτε ταυτόχρονα 

Όσο το κοίταξα, ενεργή είναι. Θα το δω πάλι, εννοείται.

Δημοσ.

Κάπου στο Γερμανικό έχει καταχωρημένες τις συσκευές που κάνουν χρήση του λογαριασμού. Δες αν μπορείς να τις κάνεις κατάργηση.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, AndreasBoo said:

από την στιγμή που επιλέξεις υπότιτλους μια φορα σε μια ταινια/σειρα  σου εμφανίζει την ιδια γλωσσα σε  καθε  ταινια/σειρα  εκτος και εαν μια ταινια/σειρα δεν εχει υπότιτλους σε αυτην την γλωσσα δεν σου δείχνει τιποτα

Είχε φάει σκάλωμα και μου έδινε μόνο Ολλανδικά και Γαλλικά για κάποιο λόγο (το app της tv)
Τώρα που ακύρωσα το Ολλανδικό prime και έγινα βεδουίνος μου έδωσε όλες τις επιλογές πάλι... Άγνωσται αι βουλαί των apps.

• Like 1
Δημοσ.

Το δούλεμα συνεχίζεται.

Η συνδρομή στο πολωνικό, ενεργή.

Μπαίνω στο γερμανικό, αποσυνδέω την τηλεόραση από εκεί.

Ανοίγω την τηλεόραση, ζήτησε νέα εγγραφή, και τελικά με έβαλε πάλι στο γερμανικό.

Θα περιμένω να λήξει ο μήνας του δοκιμαστικου και βλέπουμε.

Δημοσ.

Μόλις έκανα την δοκιμαστική σύνδεση στο Πολωνικό χωρίς VPN κλπ

Την έκανα με το ίδιο account που έχω για το Ελληνικό.

Πλήρωσα κανονικά 0 Ζλοτυ με χρεωστική εθνικής (θέλω να πώ ότι τη δέχθηκε κανονικά και δεν την απέρριψε) ! Βλέπω prime tv :

1. Με ελληνικό μενού

2. Με κάποιους τίτλους στα Ελληνικά και με Ελληνική περιγραφή (π.χ Ο Σαμαρείτης) 

3. Τους υπόλοιπους  τίτλους στα Πολωνικά (π.χ Hunger Games), με γλώσσα αγγλική και μόνο πολωνικούς υπότιτλους.

Από ότι διάβασα είναι φυσιολογικό αυτό. Μάλλον βλέπω με ελληνικούς υποτίτλους ότι είναι διαθέσιμο και στο δικό μας Prime, σωτά?

Δημοσ.

καλησπέρα,

Λίγο άσχετο με το θέμα. Η google μου είχε έστειλε ειδοποίηση τον Αύγουστο ότι θα διαγραφεί ανενεργους λογαριασμούς στο αιγυπτιακό μου λογαριασμό για το amazon prime. Μέχρι στιγμής δε μου έστειλε κάτι άλλο. Μήπως έστειλε και σε εσάς? μήπως να ανησυχήσω?

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Giannis_siag είπε

καλησπέρα,

Λίγο άσχετο με το θέμα. Η google μου είχε έστειλε ειδοποίηση τον Αύγουστο ότι θα διαγραφεί ανενεργους λογαριασμούς στο αιγυπτιακό μου λογαριασμό για το amazon prime. Μέχρι στιγμής δε μου έστειλε κάτι άλλο. Μήπως έστειλε και σε εσάς? μήπως να ανησυχήσω?

Η Google να στείλει για λογαριασμούς της Amazon δε νομίζω.

Δες καλύτερα το email μήπως αναφέρει για λογαριασμούς της Google (Gmail's) που μένουν σε αδράνεια ότι θα διαγραφεί...

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, Giannis_siag said:

καλησπέρα,

Αφορα google λογαριασμους και ναι, θα διαγραψει σε μια βδομαδα τους ανενεργους 2 ετων, εχει στειλει ειδοποιησεις εδω και μηνες ξανα και ξανα και εχει δημοσιευθει σε απειρα τεχνολογικα και μη σαιτ. Αν ομως μπεις εστω και μια φορα πχ στο gmail σου ακομη και τωρα, δεν διαγραφεται τιποτε.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nek4d είπε

Αφορα google λογαριασμους και ναι, θα διαγραψει σε μια βδομαδα τους ανενεργους 2 ετων, εχει στειλει ειδοποιησεις εδω και μηνες ξανα και ξανα και εχει δημοσιευθει σε απειρα τεχνολογικα και μη σαιτ. Αν ομως μπεις εστω και μια φορα πχ στο gmail σου ακομη και τωρα, δεν διαγραφεται τιποτε.

δεν μου εστειλε η google μηνυμα περα απο αυτο του Αυγουστου. Χθες μπηκα στο αιγυπτιακο email μου και εστειλα ενα μυνημα στο κυριο μου μπας και γινει τιποτα. Ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Εδώ και 3 μήνες μου δίνει συνεχόμενα 30day trial είτε μπω από το uk, είτε από το de με τον ίδιο λογαριασμό. Το μονο που έκανα ήταν να μπω στο .pl και μου έδωσε πάλι trial. Μετά από αυτό να δούμε αν θα ανανεώσει στον ένα χρόνο. 

• Moderators
Δημοσ.
19 ώρες πριν, nek4d είπε

Σωστο. Απλα @Giannis_siag απο ο,τι θυμαμαι που διαβασα πριν κατι μηνες τα ψιλα γραμματα στην google για το θεμα των ανενεργων, δεν αρκει να μπεις, πρεπει να κανεις πχ αναγνωση ενος εισερχομενου ή να στειλεις ενα εξερχομενο κλπ. Οποτε κανε κατι απο αυτα τα δυο.

13 ώρες πριν, Giannis_siag είπε

δεν μου εστειλε η google μηνυμα περα απο αυτο του Αυγουστου. Χθες μπηκα στο αιγυπτιακο email μου και εστειλα ενα μυνημα στο κυριο μου μπας και γινει τιποτα. Ευχαριστω παντως

Α, λοιπον εισαι ενταξει!

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση

εχω αιγυπτιακο account κ σε firetv 4k δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογες. Μου λεει unavailable. Και διπλα compatible devices. 
Στο managed devices δε φερνει τπτ αν μπω κεντρικά στο λογαριασμό. 

εχει κανεις καμιά ιδέα τι παίζει κ πώς λύνεται; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...