Artman13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, lazarnik είπε το εκανα και εγω με πολωνικο. εχει κανονικά Ελληνικά σε εμένα. Σε πολλά έχει και ελληνικούς υπότιτλους σε άλλα όχι, το ζήτημα είναι ότι δεν μπορεί να γυρίσει στο ελληνικό prime και το καταλαβαίνεις αυτό και απο το ότι δείχνει το Πολωνικό top 10 αντί για το Ελληνικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsironakosMix Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, Artman13 είπε Σε πολλά έχει και ελληνικούς υπότιτλους σε άλλα όχι, το ζήτημα είναι ότι δεν μπορεί να γυρίσει στο ελληνικό prime και το καταλαβαίνεις αυτό και απο το ότι δείχνει το Πολωνικό top 10 αντί για το Ελληνικό. Nope σε εμενα κανονικα τοπ 10 ελλαδας εμφανιζει και στο PC και στην TV, σε ολες τις ταινιες σειρες μου εμφανιζει ελληνικους υποτιτλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε Nope σε εμενα κανονικα τοπ 10 ελλαδας εμφανιζει και στο PC και στην TV, σε ολες τις ταινιες σειρες μου εμφανιζει ελληνικους υποτιτλους... Περίεργο τότε δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά ή αν είναι κάποια ρύθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsironakosMix Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Artman13 είπε Περίεργο τότε δεν ξέρω τι μπορεί να πήγε στραβά ή αν είναι κάποια ρύθμιση. Μηπως βαζετε πρωτη φορα prime γιαυτο; Εγω ειχα βαλει το κανονικο prime οχι το πολωνικο πριν κανενα χρονο για δοκιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε Μηπως βαζετε πρωτη φορα prime γιαυτο; Εγω ειχα βαλει το κανονικο prime οχι το πολωνικο πριν κανενα χρονο για δοκιμη... Εφτιαξα καινούργιο λογαριασμό Amazon στο amazon.pl και μετά έφτιαξα μέσο αυτού το prime. Γιατί γίνεται με άλλον τρόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsironakosMix Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Artman13 είπε Εφτιαξα καινούργιο λογαριασμό Amazon στο amazon.pl και μετά έφτιαξα μέσο αυτού το prime. Γιατί γίνεται με άλλον τρόπο; Γιαυτο τοτε την πατησατε... Εγω λογαριασμο ειχα κανει στο amazon.com πριν χρονια και μεσω αυτου του λογαριασμου μπηκα και εκανα συνδρομη στο prime. Πχ με τον ιδιο λογαριασμο μπορω να κανω login και στα amazon των υπολοιπων πχ .de .it .uk κτλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, TsironakosMix είπε Γιαυτο τοτε την πατησατε... Εγω λογαριασμο ειχα κανει στο amazon.com πριν χρονια και μεσω αυτου του λογαριασμου μπηκα και εκανα συνδρομη στο prime. Πχ με τον ιδιο λογαριασμο μπορω να κανω login και στα amazon των υπολοιπων πχ .de .it .uk κτλπ.. Α ωραία κατάλαβα, θα το δοκιμάσω και έτσι έχω και στο Amazon.com άλλον λογαριασμό. Ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε Γιαυτο τοτε την πατησατε... Εγω λογαριασμο ειχα κανει στο amazon.com πριν χρονια και μεσω αυτου του λογαριασμου μπηκα και εκανα συνδρομη στο prime. Πχ με τον ιδιο λογαριασμο μπορω να κανω login και στα amazon των υπολοιπων πχ .de .it .uk κτλπ.. Και μένα είναι πολύ παλιός ο λογαριασμός. Μόλις όμως εβαλα το prime από το πολωνικό site στην tv βλέπω top 10 Πολωνίας... Υπάρχει τρόπος να αλλάξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AndreasBoo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 εγώ όταν είχα κανει στο γερμανικο για να μην βλέπω γερμανικά συνδέθηκα στο βρετανικο με το ιδιο λογαριασμό και από τότε μου το εμφανίζει στα αγγλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artman13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το ίδιο αποτέλεσμα και με παλιό Amazon.com "ελληνικό" λογαριασμό , μάλλον έκλεισαν το bug. Εdit: Για να μην σας τα πρίζω και άλλο , μετά απο μισή ώρα με τον τελευταίο Amazon.com λογαριασμό και αφού πρώτα μου είχε βγάλει το Πολωνικό έκανα μερικά refresh και έβγαλε επιτέλους το Ελληνικό. Για βοήθεια σε όσους θα θέλουν να ακολουθήσουν την διαδικασία , ευχαριστώ τον ShadowGame που μας ενημέρωσε και τον TsironakosMix για την βοήθεια του. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Artman13 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaratustra Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Πάντως μπορείς να έχεις δωρεάν prime και με αυτό τον τρόπο. Με τον ίδιο λογαριασμό μπορείς να "εγγραφείς" στο prime κάθε χώρας διαδοχικά. Με τυχαία σειρά, amazon de 1 μήνα δωρεάν free, όταν τελειώνει amazon uk 1 μήνα δωρεάν free, amazon it, amazon es κτλ. Μέχρι να τελειώσεις τις χώρες, οι πρώτες έχουν κάνει reset και σου προωθούν και πάλι δοκιμαστικό 1 μήνα. Άλλος τρόπος, δημιουργώντας νέους λογαριασμούς. Προσωπικά, ενώ τα παραπάνω είναι εύκολα και νόμιμα, βαριέμαι να τα κάνω. Μπαίνω σε κάποιο prime μόνο για τις prime days ή αν δίνει τσαμπέ κανά παιχνίδι που γουστάρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Για μουσική κάνει η είναι μόνο για τηλεόραση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Για το YouTube premium έχουμε τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nera1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 11 ώρες πριν, ShadowGame είπε Χτες ξεκίνησα το Rings of Power με ελληνικούς υπότιτλους. Δες καλυτερα βιντεακια ball basting. 4 ώρες πριν, stark είπε Οντως χαμός στο Γιβραλτάρ. Πιο μουλτικουλτι και απο Λονδινο,πιο νομικά ελεύθερο και απο χωριό στη Σιβηρια. Λογικο να εχει ό,τι υπαρχει στη πλατφορμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greg9 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Αν κάνω πχ πολωνικό account, για να δω tennis που είναι μέσω του UK μόνο, γίνεται με uk vpn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα