nestoras86 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα, έχω το amazon prime Πολωνίας. Με αυτό έχω πρόσβαση και στο Amazon gaming. Μπορώ με κάποιο τρόπο να έχω πρόσβαση και στο Amazon prime music ; (Δεν μιλάω για το unlimited) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Επειδή είμαι άσχετος, έχω και εγώ το prime το πολωνικό. Πώς μπαίνεις στο Amazon gaming; . Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marius.t Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 20 λεπτά πριν, viman είπε Επειδή είμαι άσχετος, έχω και εγώ το prime το πολωνικό. Πώς μπαίνεις στο Amazon gaming; . Ευχαριστώ. Πήγαινε στο prime gaming και βάλε τα στοιχεία του amazon πολωνίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alekos1304 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Γεια σας. Έχω κάνει το πολωνικό account και λειτουργούν Όλα ok , αλλά δημοφιλείς ταινίες ζητάει ή να τα αγοράσω ή να τα νοικιάσογιατί έτσι ????; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 3 hours ago, Alekos1304 said: Γεια σας. Έχω κάνει το πολωνικό account και λειτουργούν Όλα ok , αλλά δημοφιλείς ταινίες ζητάει ή να τα αγοράσω ή να τα νοικιάσογιατί έτσι ????; Γιατί δεν περιλαμβάνονται όλα στο prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoya23 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 εμενα με ενδιαφεροθν οι αγορες στελνουν ελλαδα μεγαλα πραματα ή οχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 20 minutes ago, zoya23 said: εμενα με ενδιαφεροθν οι αγορες στελνουν ελλαδα μεγαλα πραματα ή οχι; Στέλνουν, αλλά το prime είναι για δωρεάν αποστολές στην χώρα που έχεις αγοράσει το prime, 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Ερωτηση: ταινιες ή σειρες που οταν ειχα prime απο uk ειχαν ελληνικους υποτιτλους, τωρα δεν εχουν (μεσω amazon πολωνιας) Workaround? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 25/8/2023 στις 11:26 ΠΜ, eko13 είπε Προσοχή SOS! Σε κάρτα EuroBank χρεώνει αυθαίρετα η τράπεζα 1 ευρώ σε κάθε πληρωμή!!! Οπότε συνδρομή σε Αίγυπτο πάει 1,89 ευρώ. Η Πειραιώς δεν το έκανε αυτό! Θα δοκιμάσω άλλη τράπεζα! Να επενλθω για να ξέρετε, γύρισα την αιγυπτιακή συνδρομή στην κάρτα Πειραιώς που είχα και στην τουρκική, και οι χρεώσεις ήταν φυσιολογικες, 0,88 +0,02 μετατροπή συναλλαγματος σύνολο 0,9 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Λίγο off topic , έχω κάνει αιγυπτιακό αλλά κάποιες σειρές δεν μπορώ να τις δω...ξέρουμε κανένα δοκιμασμένο vpn είτε free είτε paid; 2-3 που δοκίμασα μου έβγαζε μήνυμα ότι χρησιμοποιώ vpn και δεν με άφηνε να δω...thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2023 Για μενα ενδειξη οτι δουλευει το vpn ειναι η σειρα "Αbsentia" . Για καποιον λογο (δικαιωματα ισως?) Οι ελληνικοι υποτιτλοι στην Ελλαδα δεν δουλευουν! Με surfshark και χωρα Αιγυπτο (που δεν χρειαζεται κιολας) μου βγαζει το μηνυμα οτι ειμαι απο vpn. Με χωρα Ιταλια παιζουν μια χαρα οι ελληνικοι υποτιτλοι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Στις 26/9/2023 στις 9:52 ΜΜ, eko13 είπε Για μενα ενδειξη οτι δουλευει το vpn ειναι η σειρα "Αbsentia" . Για καποιον λογο (δικαιωματα ισως?) Οι ελληνικοι υποτιτλοι στην Ελλαδα δεν δουλευουν! Με surfshark και χωρα Αιγυπτο (που δεν χρειαζεται κιολας) μου βγαζει το μηνυμα οτι ειμαι απο vpn. Με χωρα Ιταλια παιζουν μια χαρα οι ελληνικοι υποτιτλοι.. Θα το δοκιμάσω λοιπόν, σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ajmad Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σας. χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια. Προσπαθώ να πληρώσω στο Πολωνικο amazon ,και στην πληρωμή μου βγάζει αυτό το μνμ: {"type":"InvalidDataException","message":"Error creating URL for APX callback"} Εχει κάποιος ,μια λύση? Μήπως εντοπίζουν δραστηριότητα από ξενη χωρα? Η προσπάθεια για πληρωμή εχει γινει και μέσω Ελληνικής τράπεζας και μέσω Revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kefalonitis2023 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 On 26/09/2023 at 12:31, funkopop said: Λίγο off topic , έχω κάνει αιγυπτιακό αλλά κάποιες σειρές δεν μπορώ να τις δω...ξέρουμε κανένα δοκιμασμένο vpn είτε free είτε paid; 2-3 που δοκίμασα μου έβγαζε μήνυμα ότι χρησιμοποιώ vpn και δεν με άφηνε να δω...thanks Μου δουλεύει καλά με το vpn της Bitdefender. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 22 ώρες πριν, ajmad είπε Καλησπέρα σας. χρειάζομαι μια μικρή βοήθεια. Προσπαθώ να πληρώσω στο Πολωνικο amazon ,και στην πληρωμή μου βγάζει αυτό το μνμ: {"type":"InvalidDataException","message":"Error creating URL for APX callback"} Εχει κάποιος ,μια λύση? Μήπως εντοπίζουν δραστηριότητα από ξενη χωρα? Η προσπάθεια για πληρωμή εχει γινει και μέσω Ελληνικής τράπεζας και μέσω Revolut. Σαν πρόβλημα του browser μου φαίνεται. Κάνε ένα καθαρισμό cache και cokies και δοκίμασε πάλι. Ή δοκιμάζεις από έναν νέο browser. Με Revolut κανένα θέμα δεν είχα, και να έχεις πάντα υπόψιν ότι ξεκινάει με ένα μήνα δωρεάν, αφού επαληθεύσει την κάρτα και μετά σε χρεώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα